FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 27 nov 2015, 18:12

krmpotich je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:Stvarno si naivan ako mislis da ce to imati nekog instant efekta kao sto mnogi prizeljkuju. Par dana je nista, pogotovo ako uzmes u obzir da je to par dana sto si ti naveo subota i nedelja :facepalm:

Malo se raspitaj, vec pola ekipe se snaslo i ide negdje. Mislim, to je i za ocekivati, jer ih boli tu.ki za slobodom, tu su samo zbog para. Pozz i vidimo se u nedelju ;)

P.S: koga ces bolan ti spasiti od gašenje o čemu vi. Ako im bude to u interesu to ce i uraditi, bas kao sto su i sa Ditom. Ako ce neko reci sad, necemo dozvoliti, armija navijaca, ovo ono- sve ćemo vidjeti u nedelju. Sudeći po broju ljudi koji je dolazio na tekme kad je Sloboda 1.(PRVA) na tabeli i ima realne šanse za prvi trofej u historiji, onda zaista imamo ogromnu ARMIJU koja će natjerati da drhte pred nama i instant sve ispotpisuju i još nas pomilke po damu. :roll:
Sudeci po avataru imas puno vise problema na temi predvidjenoj za svoj klub koji puni Mejdan svaki drugi vikend :rol: :rol: :rol:
Rasp'o im se pVojekat, novi trener im je drama. :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 nov 2015, 19:00

Tu fukare zagrljene kao bedem stoje :rol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 19:00

Neće biti problema oko famoznog roka koji se spominje,vezano za reprogram..FK Sloboda je 2014 u maju ušao u Premijer Ligu.Prije tog događaja u aprilu usvojen je famozni zakon o reprogramu duga.Od tada je prošla godina i po.FK Sloboda do zadnjeg kola nije bila siguran premijer ligaš.Ulaskom u PL morali smo prestrojiti ekipu i Klub u cjelini za viši rang.Mi smo unutar Kluba već od junske sjednice Skupštine počeli razgovarati ili slušati izvještaj Predsjednika Husića o finansijskom stanju u kontekstu takmičenja u PL.On i njegovi saradnici su već tada upoznali vlastodržce šta nas dalje čeka.I od tada pa do sada mi čekamo njihov odgovor.Kad je u pitanju odnos spram Države tj porezne uprave tu sigurno nismo zakasnili ,kad je reprogram u pitanju, jer nema zakonskog ograničenja zakona o reprogramu.Pošto je papir sa potpisanim reprogramom glavno ćage za dobivanje licence(finansijski aspekt), i pošto klubovi ne znajući hoće li ili ne izboriti Evropu ,kreću u postupak licenciranja za Evropu, to proizilazi da ne možemo radi pet ili petnest dana ostati bez licence a ukoliko završimo reprogram.Ne kažem da treba posve olabaviti i čekati drugostepenu komisiju pa tek tada dostaviti ćage o reprogramu.Ali sigurno je da problem sa vlastodržcima oko reprograma prestavlja stvarni problem.Mi svi ,Klub i Navijači ako ga izborimo, možemo baciti kapu u zrak jer naš račun postaje deblokiran.U postupku licenciranja za Evro licencu nismo samo mi ti koji predajemo potvrdu o reprogramu.Svi Klubovi koji su ga potpisali moraju dostaviti potvrdu od poreske uprave da porez uredno otplaćuju ili su ga otplatili.Obzirom da hrpa papira koji se predaju za licencu zna iznositi i 1200 lista, ima se tu šta gledati dok mi ne dostavimo ćage o reprogramu.Potpisivanje reprograma je ključno jer momentalno skida kamatu od 800 000km.
Da li ćemo mi u F/N Savez donijeti taj papir 1. ili 10 decembra, to je manje bitno..Uostalom mi smo kamaru papira već predali i ušli u postupak za Euro licencu.Reprogram i garancija ,to su ključne riječi.To ako vlastodržci ne preuzmu na sebe ,eto im Sloboda ,pa makar to oni zvali" ucjenom".
Ja volim FK Tuzla City

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 27 nov 2015, 19:05

tuzlak1987 je napisao/la:Tu fukare zagrljene kao bedem stoje :rol:
Meni crnjak ocm :oops: :oops: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 nov 2015, 19:07

UG i Fukare :tokralju: po ko zna koji put dokazuju iskrenu ljubav prema Slobodi.
Juce su posjetili sjednicu GV i pricali pred predstavnicima grada....svaka cast,borba se nastavlja.Zanemarite ove levate sto negativu pisu ovde.Nek svi odu ako hoce...

NIKO,NIKO,SAMO SLOBODA
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 19:11

pa ako "otjeraju" Azmira, samim tim i ove investitore, onda neka nas i ugase u pizdu materinu, koja je onda svrha postojanja kluba, ako mu ne daš da napreduje jebt :roll: daj neka potpišu reprogram, ako već grad ne bi dao sam od sebe i ako Azmir ne da sam od sebe, onda neka naprave kompromis, neka grad potpiše reprogram, a Sloboda neka im vraća pare koje će zaradit' od sponzora, prodaje igrača, evrope ;)

garantujem da bi na takav način, za tri-četiri godine otplatili čitav dug!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2015, 19:27

Tuzlak04 je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:Stvarno si naivan ako mislis da ce to imati nekog instant efekta kao sto mnogi prizeljkuju. Par dana je nista, pogotovo ako uzmes u obzir da je to par dana sto si ti naveo subota i nedelja :facepalm:

Malo se raspitaj, vec pola ekipe se snaslo i ide negdje. Mislim, to je i za ocekivati, jer ih boli tu.ki za slobodom, tu su samo zbog para. Pozz i vidimo se u nedelju ;)

P.S: koga ces bolan ti spasiti od gašenje o čemu vi. Ako im bude to u interesu to ce i uraditi, bas kao sto su i sa Ditom. Ako ce neko reci sad, necemo dozvoliti, armija navijaca, ovo ono- sve ćemo vidjeti u nedelju. Sudeći po broju ljudi koji je dolazio na tekme kad je Sloboda 1.(PRVA) na tabeli i ima realne šanse za prvi trofej u historiji, onda zaista imamo ogromnu ARMIJU koja će natjerati da drhte pred nama i instant sve ispotpisuju i još nas pomilke po damu. :roll:
Nažalost i ja čitav dan slušam o ovom ...kontam šuplja . ...to je rezervna opcija nekih, ako uskoro ne krene kako treba . . ..jebote šta nas snađe . . .

imamo dvije sedmice do slijedeceg ponedeljka da se potpise taj reprogram..ne mogu oni nigdje brate moj.. samo polahkoo :).... jedino sto mene ovdje nervira sto mi uvjek na polusezoni imamo ovako napeto nesto.. covjece razbolit cemo se svi..neko ce fasovat cir, neko srcani, neko diabetis ... ja mislim da je ovo zadnja polusezona da se nesto ovako desava :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 19:29

Chinaglia je napisao/la:pa ako "otjeraju" Azmira, samim tim i ove investitore, onda neka nas i ugase u pizdu materinu, koja je onda svrha postojanja kluba, ako mu ne daš da napreduje jebt :roll: daj neka potpišu reprogram, ako već grad ne bi dao sam od sebe i ako Azmir ne da sam od sebe, onda neka naprave kompromis, neka grad potpiše reprogram, a Sloboda neka im vraća pare koje će zaradit' od sponzora, prodaje igrača, evrope ;)

ZABORAVIO SAM JUČER NAPISATI ,POSLIJE TRENINGA IGRAČIMA ISPLAĆENE PREMIJE.
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2015, 19:31

sloboda72 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pa ako "otjeraju" Azmira, samim tim i ove investitore, onda neka nas i ugase u pizdu materinu, koja je onda svrha postojanja kluba, ako mu ne daš da napreduje jebt :roll: daj neka potpišu reprogram, ako već grad ne bi dao sam od sebe i ako Azmir ne da sam od sebe, onda neka naprave kompromis, neka grad potpiše reprogram, a Sloboda neka im vraća pare koje će zaradit' od sponzora, prodaje igrača, evrope ;)

ZABORAVIO SAM JUČER NAPISATI ,POSLIJE TRENINGA IGRAČIMA ISPLAĆENE PREMIJE.

bravo za Sloboda72 :)... dobise igraci i premije :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2015, 19:33

Odlicno pred utakmicu sa Rudarom :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 nov 2015, 19:37

SaltCityAttack je napisao/la:

imamo dvije sedmice do slijedeceg ponedeljka da se potpise taj reprogram..ne mogu oni nigdje brate moj.. samo polahkoo :).... jedino sto mene ovdje nervira sto mi uvjek na polusezoni imamo ovako napeto nesto.. covjece razbolit cemo se svi..neko ce fasovat cir, neko srcani, neko diabetis ... ja mislim da je ovo zadnja polusezona da se nesto ovako desava :)
Ovo je najvjerovatnije zadnja "polusezona ili zima ili kako god" u kojoj strepimo, ne za neki rezultat ili igrača ili nešto treće nego za postojanje kluba.
Znat ćemo do Nove godine najkasnije "il' nas ima il' nema".
Ako nas bude ima da nas baš bude :mrgreen:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 20:06

slika
Evo našeg Paradžika i naše Emilije.
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 nov 2015, 20:16

sloboda72 je napisao/la:slika
Evo našeg Paradžika i naše Emilije.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 27 nov 2015, 20:32

a evo i husare :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Admir Husarić: Azmir Husić je izigran!

27. 11. 2015 - 20:15 \\ Domaći fudbal \ N.S.
Azmir Husić podnio je ostavku na mjesto predsjednika FK Slobode u trenutku kada je tim sa Tušnja prvoplasirana ekipa na tabeli. Razlog ovakve odluke je nesporazumijevanje sa lokalnim vlastodršcima koji su u nekoliko navrata prekršili obećanje što je po svemu sudeći naljutilo Husića. O trenutnoj situaciji u Slobodi za "Sport" govori menadžer Admir Husarić, koji jako dobro zna odakle pušu vjetrovi u "Rudarskoj 2".

-Situacija u kojoj se sada klub našao je teška i mislim da se neće moći ništa bitnije uraditi do 30. novembra kada je rok za izdavanje licence za igranje u Europi, kaže za "Sport" Husarić.

-Krivicu za novonastalu situaciju snosi kompletan Upravni odbor jer se pitanje licence moralo puno ranije rješavati. Husić je izigran i od strane gradske vlasti, smatra Husarić.

Husarić ističe kako će dosta jasnija slika oko Slobode biti do ponedjeljka.

-Husić je definitivno napustio Slobodu ukoliko Grad Tuzla do ponedjeljka ne potpiše reprogram duga od 2.4 miliona KM. To je uslov da bi se dobila licenca i nastupalo u Europi. Naprimjer, prošle godine Crvena Zvezda nije dobila licencu za nastupanje u europskim takmičenjima zbog poreznog duga, objašnjava Husarić.

On dodaje kako je skeptik da će u konačnici reprogram biti potpisan.

-Imam informacije kako Grad Tuzla ne smije i ne želi da potpiše reprogram duga jer niko ne želi da odgovara zbog potpisa vraćanja starih dugova. I vremena je sve manje te ističe rok za licenciranje, dodao je u razgovoru za "Sport" menadžer Admir Husarić koji godinama surađuje sa čelnicima Slobode.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 nov 2015, 20:38

Sloboda1919 je napisao/la:a evo i husare :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Azmir Husić podnio je ostavku na mjesto predsjednika FK Slobode u trenutku kada je tim sa Tušnja prvoplasirana ekipa na tabeli. Razlog ovakve odluke je nesporazumijevanje sa lokalnim vlastodršcima koji su u nekoliko navrata prekršili obećanje što je po svemu sudeći naljutilo Husića. O trenutnoj situaciji u Slobodi za "Sport" govori menadžer Admir Husarić, koji jako dobro zna odakle pušu vjetrovi u "Rudarskoj 2".

-Situacija u kojoj se sada klub našao je teška i mislim da se neće moći ništa bitnije uraditi do 30. novembra kada je rok za izdavanje licence za igranje u Europi, kaže za "Sport" Husarić.

-Krivicu za novonastalu situaciju snosi kompletan Upravni odbor jer se pitanje licence moralo puno ranije rješavati. Husić je izigran i od strane gradske vlasti, smatra Husarić.

-Husić je definitivno napustio Slobodu ukoliko Grad Tuzla do ponedjeljka ne potpiše reprogram duga od 2.4 miliona KM. To je uslov da bi se dobila licenca i nastupalo u Europi. Naprimjer, prošle godine Crvena Zvezda nije dobila licencu za nastupanje u europskim takmičenjima zbog poreznog duga, objašnjava Husarić.

-Imam informacije kako Grad Tuzla ne smije i ne želi da potpiše reprogram duga jer niko ne želi da odgovara zbog potpisa vraćanja starih dugova. I vremena je sve manje te ističe rok za licenciranje, dodao je u razgovoru za "Sport" menadžer Admir Husarić koji godinama surađuje sa čelnicima Slobode.
Odo' se objesit'. Koji pokemon ... :urnebes: :urnebes: Gori je ovaj novinar što je radio intervju sa njim. Čuj Admir Husarić poznaje stanje u Slobodi, koji je to on q.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 27 nov 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 27 nov 2015, 20:39

Uljepsaste mi dan :rol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2015, 21:07

Pazi molim te, Husaric ima informacije :lol: :lol: ti imas info isto kao i ja debilcino , Sloboda72 :urnebes: :urnebes:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 21:11

RUDAR-PRIJEDOR PRED UTAKMICU SA SLOBODOM: JELISAVAC NA MUKAMANovember 26, 2015
rudar prijedor-trening uoci slobodeRudar-Prijedor, koji je od dolaska novog šefa stručnog štaba Zlatka Jelisavca u tri utakmice ostvario po pobjedu, remi i poraz, s tim da je dva meča igrao u gostima, u 17. kolu prvenstva Premijer lige BiH dočekuje lidera na tabeli, tuzlansku Slobodu.

Biće to sigurno najveći ispit „rudara sa Sane“ u dosadašnjem takmičenju.

-Sama činjenica da se Sloboda nalazi na prvom mjestu govori dosta. Jedna su od najkvalitetnijih ekipa u ligi, a imaju konstantu igara na najvišem nivou što potvrđuju njihovi dosadašnji rezultati. Dobro poznajemo protivnika, analizirali smo ga, ali ne razmišljamo mnogo o njemu, već o nama i kako da se predstavimo u pravom svjetlu. Sem toga, Tuzlaci nam dolaze u zaista teškom periodu – priča Jelisavac.

Naime, strateg „zeleno-crnih“ neće moći da računa na Čedomira Ćuluma, jer ima tri žuta kartona, istu kaznu odradio je Filip Arežina, koji zbog povrede radi smanjenim intenzitetom, povrijeđeni su od ranije Mirza Džafić, Dejan Kojić i Edvin Hamzić, još „rovit“ Stipe Miloš. Uz to proteklih dana na „virozu“ su se žalili golman Dalibor Kozić, Zoran Milutinović…

-Svjesni smo da nam neće biti nimalo lako. Bez obzira na sve nedaće koje nas prate očekujem da jednom angažovanom, hrabrom i kolektivnom igrom dođemo do povoljnog ishoda koji bi nam mnogo značio u borbi za opstanak u elitnoj konkurenciji. Da bi to ostvarili moraće svi da pruže ne 100, nego 120 posto svojih mogućnosti – smatra Jelisavac.

Prava je šteta zbog svih istinskih ljubitelja fudbala u Potkozarju, a i šire, što će ovaj duel biti odigran bez prisustva publike. Prijedorčani su, zbog ispada svoje navijačke grupe „Alkohol bojs“ kažnjeni sa dva meča, pa će protiv „crveno-crnih“ iz „grada soli“, kao i na proljeće kada budu dočekivali zvorničku Drinu tribine Gradskog stadiona biti prazne.

-Žao mi je prevashodno što će uslovi za igru biti loši za oba tima. Ostaje naravno i žal što će susret biti odigran bez publike, zbog kazne našeg kluba, pošto je to značajan faktor. Pokazalo se šta nam znače navijači u meču protiv sarajevskog Željezničara, kada smo slavili, ali vjerujem da će momci biti u mislima imati naše simpatizere i za njih „ostaviti srce na terenu“ kako bi došli do pozitivnog rezultata – dodaje Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – http://www.prijedordanas.com

POLA OD OVOGA REČENOG VALJA ODVADIT.
Ja volim FK Tuzla City

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 27 nov 2015, 21:12

NKMramor je napisao/la:
Sloboda1919 je napisao/la:a evo i husare :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odo' se objesit'. Koji pokemon ... :urnebes: :urnebes: Gori je ovaj novinar što je radio intervju sa njim. Čuj Admir Husarić poznaje stanje u Slobodi, koji je to on q.
Vješaj se ti koliko hoćeš, čovjek je sve rekako kako i jest. Od A do Ž

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 nov 2015, 21:21

Gaće su skinute, nabijte k.urton i lagano :kralj:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.