FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A ko je to? Neki igrač?tanzla je napisao/la:Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće![]()
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne poznajem Nevena, ali izgleda da ga ti znas pa cu ti vjerovati da je tako.tanzla je napisao/la:Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće![]()
HAJ FAJV
Pitaj Nevena.LEŠINAR je napisao/la:A ko je to? Neki igrač?tanzla je napisao/la:Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće![]()
Shvatio si poentu uglavnomSimpatizer je napisao/la:Ne poznajem Nevena, ali izgleda da ga ti znas pa cu ti vjerovati da je tako.tanzla je napisao/la:Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pitam se...hoćel' ovi navijači Želje štampati sutra majice PRVENSTVO JE NAŠE 2009/10??? (Ako će već štampati,neka majice budu u crvenoj boji. Moći će ih utopiti po BL kada izgube titulu
)
Elem,ne znam jeste primijetili ali prilikom dolaska naših iz SA. Svi igrači su izašli iz Busa i pozdravljali se i kada su krenuli iza busa na zajedniču fotku. Marić je ostao jedini u Busu i izašao je na vozačeva vrata,a sa te strane je bilo samo par ljudi... Pitam se jel' nije htio ili nije smio na ovu stranu gdje su svi izašli i gdje je bila većian ljudi...
Elem,ne znam jeste primijetili ali prilikom dolaska naših iz SA. Svi igrači su izašli iz Busa i pozdravljali se i kada su krenuli iza busa na zajedniču fotku. Marić je ostao jedini u Busu i izašao je na vozačeva vrata,a sa te strane je bilo samo par ljudi... Pitam se jel' nije htio ili nije smio na ovu stranu gdje su svi izašli i gdje je bila većian ljudi...
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
trebao bi znati da se najjaca pise sa dva jWudu je napisao/la:borac najača ekipa u državi nadam se da uzimaju prventsvo
nego, kad ti izlazi ta knjiga viceva ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
1921 je napisao/la:trebao bi znati da se najjaca pise sa dva jWudu je napisao/la:borac najača ekipa u državi nadam se da uzimaju prventsvo![]()
nego, kad ti izlazi ta knjiga viceva ?
PSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTT

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Koliko sam ja primjetio na vijestima , a i na klipu koji je postavljen na youtube, Maric je odmah izasao poslje Stevanovica i Jandrica koji su drzali po pehar...moguce je da mi se ucinilo ali 90% sam siguran da je to bio MaricLjuka je napisao/la:Pitam se...hoćel' ovi navijači Želje štampati sutra majice PRVENSTVO JE NAŠE 2009/10??? (Ako će već štampati,neka majice budu u crvenoj boji. Moći će ih utopiti po BL kada izgube titulu)
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Čestitke na osvajanju Kupa. 
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Neven(a) nije neki igrac, a Dzeko jeste igrac, tj., igracina!LEŠINAR je napisao/la:A ko je to? Neki igrač?tanzla je napisao/la:Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće![]()
Da sva sreca pa ce ta igracina igrati na svjetskom prvenstu, a ovaj sto nije neki igrac nece...cole-ch je napisao/la:Neven(a) nije neki igrac, a Dzeko jeste igrac, tj., igracina!LEŠINAR je napisao/la:A ko je to? Neki igrač?tanzla je napisao/la:Nevenu samo kažeš Edin Džeko i njemu su pune gaće![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Principatus
- Kontakt:
Ne razumjem zasto se zezate toliko zbog Nevena i Dzeke?
Pa ljudi su stari prijatelji, evo ih i ovdje zajedno:
[youtube][/youtube]
Pa ljudi su stari prijatelji, evo ih i ovdje zajedno:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mašala sto ste pismeni vi u Banja LuciWudu je napisao/la:borac najača ekipa u državi nadam se da uzimaju prventsvo
a što vi Sarajlijice znate ispasti glupi! Mislim na majice!
[quote="LEŠINAR"]a što vi Sarajlijice znate ispasti glupi! Mislim na majice
Loši su ti ovi pokušaji provokacija, dođi kod nas na instrukcije
A čime vi to nas mozete provocirati? Majicama? Rezultatom sigurno ne. Ničim. Zato u ćupić i ušima. Ko je jedini klub koji ima mdjunarodnu titulu. Mi!
Ne valja haj ponovo,hahahahaha,baš ti ne ide 
Ima i Čelik kup sajamskih gradova. Vi ste , zajedno sa njima, do jajaLEŠINAR je napisao/la:A čime vi to nas mozete provocirati? Majicama? Rezultatom sigurno ne. Ničim. Zato u ćupić i ušima. Ko je jedini klub koji ima mdjunarodnu titulu. Mi!
Ej, al telegram od A.C. MILANA, hm hm hm, ima li dalje od ovoga, odmah poslije Milana, Sarajevo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Izgleda da vas trebamo napomenuti da je to sasvim normalna stvar u Evropi. I Željo ih ima mali milion, samo što mi dobivamo telefax. lolRBA 1987 je napisao/la:Ej, al telegram od A.C. MILANA, hm hm hm, ima li dalje od ovoga, odmah poslije Milana, Sarajevo...
btw Kako slatko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.