NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Fin pocetak nema sta. Cekaj, Barišić, Pandža i Bralić ?
Šta igra Barišić ovde ?
Šta igra Barišić ovde ?
NK Široki Brijeg
Vjerovatno lijevog beka
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
1-1
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
1-1
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kresinger !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Nemoj k... prošle godine ste dali Sarajevu bodove sada bi se lizali. Otvoreno reci da igrate od prošle sezone za Sarajevo. Znaš i sam kako ste se radovali kada je Sarajevo dalo gol ... nema potrebe dalje. Što se mene tiče mozete ispasti.white1950 je napisao/la:Razumijem ja vas navijace da volite svoj klub ali vam je uprava i politika kluba za k.urac!!!U Vitezu su svi nabrijani na danasnju utakmicu(znate dobro radi cega) i ako osvojite bod budite sretni,a jos uvijek pece i onaj poraz od 5:1.PS.Ne treba se bojati neprijatelja nego laznih prijatelja!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- Evolve
- Kontakt:
Zar moze on ispred Markovica ? Dafuq
Jesi to ti na utakmici Andro ?
Brz si u izvještavanju 
Jesi to ti na utakmici Andro ?
NK Široki Brijeg
Ma nisam, samo pratim tekstualni prijenos na nasoj stranici
Bravo Dino
Bravo Dino
HRHB
HRHB
U ovom trenutku ulaze i Škripari na stadion.
Ima li negdje slucajno radijski prijenos, prst mi otpade od silnog refreshanja na nasoj stranici 
HRHB
HRHB
maxmore je napisao/la:Nemoj k... prošle godine ste dali Sarajevu bodove sada bi se lizali. Otvoreno reci da igrate od prošle sezone za Sarajevo. Znaš i sam kako ste se radovali kada je Sarajevo dalo gol ... nema potrebe dalje. Što se mene tiče mozete ispasti.white1950 je napisao/la:Razumijem ja vas navijace da volite svoj klub ali vam je uprava i politika kluba za k.urac!!!U Vitezu su svi nabrijani na danasnju utakmicu(znate dobro radi cega) i ako osvojite bod budite sretni,a jos uvijek pece i onaj poraz od 5:1.PS.Ne treba se bojati neprijatelja nego laznih prijatelja!
Ti si stvarno panglu ako misliš da mi možemo nekome davati bodove(Sarajevu) a istovremeno se boriti za ostanak u ligi,malo logike...jer nismo mi u toj situaciji kao neki(npr.Široki) da može sebi to priuštiti.I naravno,nećemo ispasti iz lige dok je V.Kafadar u klubu,naprotiv...idemo u Europu sljedeće godine!
Godine prolaze jubav ostaje...
- Evolve
- Kontakt:
Boris se za titulu i mi sebi možemo priuštit prosipanje bodova protiv davljenika ? Bože moj, ajde odpepaj sa teme i prati u takmicu sinko..white1950 je napisao/la:maxmore je napisao/la:Nemoj k... prošle godine ste dali Sarajevu bodove sada bi se lizali. Otvoreno reci da igrate od prošle sezone za Sarajevo. Znaš i sam kako ste se radovali kada je Sarajevo dalo gol ... nema potrebe dalje. Što se mene tiče mozete ispasti.white1950 je napisao/la:Razumijem ja vas navijace da volite svoj klub ali vam je uprava i politika kluba za k.urac!!!U Vitezu su svi nabrijani na danasnju utakmicu(znate dobro radi cega) i ako osvojite bod budite sretni,a jos uvijek pece i onaj poraz od 5:1.PS.Ne treba se bojati neprijatelja nego laznih prijatelja!
Ti si stvarno panglu ako misliš da mi možemo nekome davati bodove(Sarajevu) a istovremeno se boriti za ostanak u ligi,malo logike...jer nismo mi u toj situaciji kao neki(npr.Široki) da može sebi to priuštiti.I naravno,nećemo ispasti iz lige dok je V.Kafadar u klubu,naprotiv...idemo u Europu sljedeće godine!
NK Široki Brijeg
Čudom sam se čudio da to mozete. Ne moze mi niko objasniti radost vaših igrača kada je Sarajevo dalo gol. Znaš ti o čemu ja pričam, samo se praviš...white1950 je napisao/la:maxmore je napisao/la:Nemoj k... prošle godine ste dali Sarajevu bodove sada bi se lizali. Otvoreno reci da igrate od prošle sezone za Sarajevo. Znaš i sam kako ste se radovali kada je Sarajevo dalo gol ... nema potrebe dalje. Što se mene tiče mozete ispasti.white1950 je napisao/la:Razumijem ja vas navijace da volite svoj klub ali vam je uprava i politika kluba za k.urac!!!U Vitezu su svi nabrijani na danasnju utakmicu(znate dobro radi cega) i ako osvojite bod budite sretni,a jos uvijek pece i onaj poraz od 5:1.PS.Ne treba se bojati neprijatelja nego laznih prijatelja!
Lištica
Lištica
Kako nisi na stadionu, kad si maloprije pisao da su svi "nabrijani" na Široki ?!
- Evolve
- Kontakt:
Izasao Pandža, MArković ljevo Barišić na stopera , pretpostavljam.
Inace, imamo dosta kornera, prava steta da nema waggia
Inace, imamo dosta kornera, prava steta da nema waggia
NK Široki Brijeg
Još jedan prodor Ajayia, ali loša završnica Krstanovića. Bas me to ono cudi
Crni umjesto Barabana
Crni umjesto Barabana
HRHB
HRHB
Kocka se Musa opasno. Ovo skoro drugi sastav.
Lištica
Lištica
- Evolve
- Kontakt:
Sloboda i Zrinjski vode...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Prosli tjedan prvi, od sutra mozemo biti peti
HRHB
HRHB
Koji bi bio prvi? Daj imena uz ovoliko ozljedamaxmore je napisao/la:Kocka se Musa opasno. Ovo skoro drugi sastav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.