FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sta ce se snalazit ljudi dobili ba premije .. ljudi imaju ugovore sa ekipom ..oni jedino mogu otici ako se sporazumno razidju
... a sto ce kad im premije dolaze u ruke 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
oni su svoj zadatak ispunili..da li cemo i mi svoj sutra?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
sloboda72 je napisao/la:ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU,DIREKTORU VUGDALIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU, IGRAČIMA I SVIM SLOBODAŠIMA.
I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledaj Hamzabegovicevih prstiju ko balvani 
Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Za pocetak, nesvrstani je
morao sam napraviti novi nick zbog nemorala administracije i zbog one muke kad sjedim
ispred kompa a kruze neke pp na forumu a ja ne mogu da saznam sta je u pitanju... cestitke momcima na pobjedi i samo cu vam
reci da nista nije gotovo ni izgubljeno jer sam imao jedan zanimljiv kratki razgovor... sutra ispostovati okupljanje da pokazemo
grobarima s kim imaju posla ako nastave zavlaciti Azmira i nas istinske ljubitelje crveno crne boje i dusu ovog grada.
Sto se tice sutrasnjeg protesta:
Zovi, nosi, vuci, preklinji, moli sve sto hoda na dvije noge na stajanje 5 do 12. Ko sutra dodje bit ce dio historije slobode/tuzle/fukara
i moci ce u oci pogledat svakog ako krene po zlu i reci pokusali smo! Mozes i da ne dodjes sutra ali ne mozes reci da si carsija da si 075!
SVI NA STAJANJE!
ispred kompa a kruze neke pp na forumu a ja ne mogu da saznam sta je u pitanju... cestitke momcima na pobjedi i samo cu vam
reci da nista nije gotovo ni izgubljeno jer sam imao jedan zanimljiv kratki razgovor... sutra ispostovati okupljanje da pokazemo
grobarima s kim imaju posla ako nastave zavlaciti Azmira i nas istinske ljubitelje crveno crne boje i dusu ovog grada.
Sto se tice sutrasnjeg protesta:
Zovi, nosi, vuci, preklinji, moli sve sto hoda na dvije noge na stajanje 5 do 12. Ko sutra dodje bit ce dio historije slobode/tuzle/fukara
i moci ce u oci pogledat svakog ako krene po zlu i reci pokusali smo! Mozes i da ne dodjes sutra ali ne mozes reci da si carsija da si 075!
SVI NA STAJANJE!
Nije da ti ne vjerujem, al ti ne vjerujemTexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako mi mozemo znati da ti npr nisi Berba pa nas navlacis da ne dodjemo sutraTexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Berba i Azmir nisu prijatelji 
tuzlak1987 je napisao/la:Kako mi mozemo znati da ti npr nisi Berba pa nas navlacis da ne dodjemo sutraTexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
nije berba dok stavlja slovo r
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ljudi svi sutra da ste tamo nemojte ze zajebavat... sviii sviiiiiiiiiiii sto vise moze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zaboravio sam napisati da se u što brojnijem izdanju sutra kao podrška pojavimo na istoku bez obzira što je sve već završeno i dogovoreno
Ako je ovo istina onda nam je samo nebo granica ... al ne vjerujem nikome dok svojim ocima to ne vidim ....TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Svaka cast momcima na danasnjoj pobijedi samo jako
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Znaci pored novinara prate nas i u gradskim strukturama vlasti.
Svi na Istok
Svi na Istok
samo Sloboda
Mozda je onaj Howelltuzlak1987 je napisao/la:Kako mi mozemo znati da ti npr nisi Berba pa nas navlacis da ne dodjemo sutraTexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Nema izgovora, svi na Istok!!!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
"SA RIJEČI NA DJELA"............................................ČLAN SKUPŠTINE FK SLOBODA TUZLATexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Ja volim FK Tuzla City
Igraci su svoje rekli.
Kapiten kapitenski.
Pobjedom protiv slavije izdvojicemo se na vrhu,i skoro sigurno izboriti evropu.
Konacno i tuzlom zvone sampionska zvona.
Davno sam pisao i oko stadiona i sponzora.
Pregovaralo se mjesecimaaa ljudi.
Sad nam je sve tako blizu na dohvat ruke.
I sponzor i Stadion i dupla kruna.
Ustani tuzlo nek nas vide sutra dusmani.
Da proslavimo uspjeh,u ponedeljak cete cuti koji
Ustani tuzlo
Kapiten kapitenski.
Pobjedom protiv slavije izdvojicemo se na vrhu,i skoro sigurno izboriti evropu.
Konacno i tuzlom zvone sampionska zvona.
Davno sam pisao i oko stadiona i sponzora.
Pregovaralo se mjesecimaaa ljudi.
Sad nam je sve tako blizu na dohvat ruke.
I sponzor i Stadion i dupla kruna.
Ustani tuzlo nek nas vide sutra dusmani.
Da proslavimo uspjeh,u ponedeljak cete cuti koji
Ustani tuzlo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.