Phill Jackson je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Phill Jackson je napisao/la:
Kako se ne vodePonos Torina je napisao/la:Nikome nije namjera vrijedjati drzavu i slicno u pitanju su igraci i u svakoj zemlji ima neki igrac koji se nemoze pohvaliti izgledom,i nevidim razlog za gasenje teme....Ovdje se nevode nacionalni ratovi niti nacionalisticka retorika..Dabar je napisao/la:ma ovu temu treba pod ključ jedni stave bosance,ovi drugi odmah odgovaraju hrvatskim itd...a ko bi rekao da će ova tema biti takva
hahaaNeutral je napisao/la:Post ti je prijavljen![]()
Koliko imaš godina, 10-11 ?
Ko o tebi pišeCeMa je napisao/la:hahaaNeutral je napisao/la:Post ti je prijavljen![]()
Koliko imaš godina, 10-11 ?cuj post ti je prijavljen
sto sam reko da otfura
da ti mozda nisi ruzan ko lopov pa ti krivo za ovu temu
![]()
btw, imam 18 god.
Nista strasno imao sam priliku to uraditi,nije bio potpuni mrak ali svejedno nije on toliko ruzan samo ima ocajnu frizuru.juznjak> je napisao/la:zamisli da Westa sretnes u mraku![]()
sorry ocami ja mislio ti to meniNeutral je napisao/la:Ko o tebi pišeCeMa je napisao/la:hahaaNeutral je napisao/la:Post ti je prijavljen![]()
Koliko imaš godina, 10-11 ?cuj post ti je prijavljen
sto sam reko da otfura
da ti mozda nisi ruzan ko lopov pa ti krivo za ovu temu
![]()
btw, imam 18 god.![]()
Mislio sam na Wudu ili kako li se već zvao taj pokemon. Vidiš da ga nema više .![]()
I što vrijeđaš, i ti neki pokemon , kućni odgoj -failed.
luka toni cak proglasen najpozeljnijim nogometasem od strane italijanskih manekenki pa ti vididaffy je napisao/la:Cisse i Toni uopste nisu ruzni momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.