Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Prati li iko Vedadov oporavak,ima li išta novo?
- bistrikboy
- Kontakt:
u aprilu ce poceti trcat a u julu ce moci raditi punom parom,to je rekao doktor hoffa neki dan na sportskim vijestima..ra1981 je napisao/la:Prati li iko Vedadov oporavak,ima li išta novo?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sve ce zavisiti od moje situacije sa povredom. Iz ove perspektive sigurno dolazim u Genk kao navijac. Bit cu najglasniji na tribini i vec sada im zelim pozeljeti mnogo srece i da nastave tamo gdje smo stali u Mariboru - kazao je za avazov SPORT, Vedad Ibisevic, igrac bundesligasa Hoffenhajma i napadac nase lijepe BiH.
Kaze i ovo:
I dalje sam na terapijama u svojoj kuci. Bilo je opcija da malo izlazim vani, da se druzim sa suigracima, ali je sve propalo nakon loseg vremena. Ljekari i maseri mi i dalje dolaze kuci, najmanje tri puta dnevno.
Stvarno mi je ljudi ovaj nas Vedad Ibisevic drag fudbaler, a Bogamo i kao covijek, da je drugi igrac na njegovom mijestu on bi se podigao, otisao bi u oblake a Vedad Ibisevic je ostao na zemlji kao i obicni covijek a ipak je on fudbalski majstor, svaka mu cast.
U subotu 14.02. je bilo punih mjesec dana , od kako je se povrijedio nas Vedad, neka je proklet 14.01.2009., dan kada je se povrijedio nas Ibisevic.
Vrati nam se Vedade sto prije, nedostajes nam puno, i u Hoffenhajmu i u reprezentaciji nase drzave BiH
Kaze i ovo:
I dalje sam na terapijama u svojoj kuci. Bilo je opcija da malo izlazim vani, da se druzim sa suigracima, ali je sve propalo nakon loseg vremena. Ljekari i maseri mi i dalje dolaze kuci, najmanje tri puta dnevno.
Stvarno mi je ljudi ovaj nas Vedad Ibisevic drag fudbaler, a Bogamo i kao covijek, da je drugi igrac na njegovom mijestu on bi se podigao, otisao bi u oblake a Vedad Ibisevic je ostao na zemlji kao i obicni covijek a ipak je on fudbalski majstor, svaka mu cast.
U subotu 14.02. je bilo punih mjesec dana , od kako je se povrijedio nas Vedad, neka je proklet 14.01.2009., dan kada je se povrijedio nas Ibisevic.
Vrati nam se Vedade sto prije, nedostajes nam puno, i u Hoffenhajmu i u reprezentaciji nase drzave BiH
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
vedad ibisevic the best one..
drago mi je cuti da se Vedo uspijesno oporavlja...nadam se da ce se sto prije vratiti na teren...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Evo sutra u "San"-u
Ibišević hoda bez štaka
Još uvjek najbolji strijelac Bundeslige * Hofenhajm u krizi * Strah od preuranjenog povratka na teren
Ibišević hoda bez štaka
Još uvjek najbolji strijelac Bundeslige * Hofenhajm u krizi * Strah od preuranjenog povratka na teren
- FK Sarajevo
- Kontakt:
oporavit ce se vedo ako bog da
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
helmes stize ibisevica do sada je dao 15 golova a ibisevic 18 bila bi prava steta da ga predje
Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 27 feb 2009, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
a znas da hocefk sarajevo je napisao/la:halmes stize ibisevica do sada je dao 15 golova a ibisevic 18 bila bi prava steta da ga predje

grijesis sinko, nije halmas nego helmes...i vec je dao 16 golova!fk sarajevo je napisao/la:halmes stize ibisevica do sada je dao 15 golova a ibisevic 18 bila bi prava steta da ga predje
pa normalno da ce ga neko od vodecih preci, sta si ti ocekivo...da ostali spavaju!
eh,da se vedo nije povredio tu mu krunu niko nebi mogo uzeti...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Mahh nea Veze
Vratiće se Vedo i Drugu sezonu rasturiti opet kao sad prvi dio Sezone
..
aBd

Vratiće se Vedo i Drugu sezonu rasturiti opet kao sad prvi dio Sezone

aBd
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zbrzo sam bioarmando je napisao/la:grijesis sinko, nije halmas nego helmes...i vec je dao 16 golova!fk sarajevo je napisao/la:halmes stize ibisevica do sada je dao 15 golova a ibisevic 18 bila bi prava steta da ga predje
pa normalno da ce ga neko od vodecih preci, sta si ti ocekivo...da ostali spavaju!
eh,da se vedo nije povredio tu mu krunu niko nebi mogo uzeti...
Moze li neko prevesti ovaj tekst sa njemackog jezika?
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... kel/505504
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko bi se tome nadao, Ibisevic gaji nade de se jos ove sezone vrati na teren. Kaze jos, da se nece svim silama truditi da igra jos ove sezone, ali ako i dalje sve bude teklo savrseno kao do sada, nece se protiviti da zaigra ove sezone...jos koji put!Virtu4l je napisao/la:Moze li neko prevesti ovaj tekst sa njemackog jezika?
Sretno Vedo.
Vom Jäger zum Gejagten
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Iz Avazovog Sporta, ukratko
-Vedo pregovara sa Hoffeheimom o produzenju ugovora
-Trenira dva puta dnevno u teretani, poceo voziti biciklo, ceka dozvolu doktora da se prikljuci treninzima sa ekipom
-Nada se povratku na teren za dva mjeseca
- Kaze da bi volio da Dzeko bude najbolji strijelac BL (Dzeko sve golove posvetio povrijedjenom Ibisevicu)
-Vedo pregovara sa Hoffeheimom o produzenju ugovora
-Trenira dva puta dnevno u teretani, poceo voziti biciklo, ceka dozvolu doktora da se prikljuci treninzima sa ekipom
-Nada se povratku na teren za dva mjeseca
- Kaze da bi volio da Dzeko bude najbolji strijelac BL (Dzeko sve golove posvetio povrijedjenom Ibisevicu)
Stvarno je velika vijest sto je nas VEDAD IBISEVIC poceo sa treninzima, nisu to oni pravi treninzi ali normalno da je to veliki korak sto je poceo bilo sta, i to biciklo je veliki pomak, mislim voznja.
Vedade vrati nam se brzo, mi te volimo i puno nam nedostajes, nedostajes reprezentaciji i Hoffenhajmu, a i cijeloj Evropi
Vedade vrati nam se brzo, mi te volimo i puno nam nedostajes, nedostajes reprezentaciji i Hoffenhajmu, a i cijeloj Evropi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Talent i smisao za golve ima, jos koji mjesec i bice kao nov, samo nek jos ne zuri previse sa povratkom ... 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Izgleda da ce Ibisevic direktno prenositi na Hayatu utakmicu Belgija-BIH u Genku zajedno sa Marjanom Mihajlovicem. 

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.