FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 28 nov 2015, 17:00

[youtube][/youtube]

Stara partizanska pjesma.
Ja volim FK Tuzla City

TexWiller
Kontakt:

Post Postao/la TexWiller » 28 nov 2015, 17:03

Predsjednik mi je kroz telefonske razgovore jednom slučajno rekao da čita forum sportsport.ba i da mu podrška koju prima mnogo godi i daje snagu da nastavi što bolje i jače kako bi ostvarili sve naše ciljeve koji su postavljeni. Ne štedite se i napišite neku poruku podrške našem predsjedniku. Sloboda do groba

Koga zanimaju neke pojedinosti može upitati. Vrlo radi ih dijelim kroz privatne poruke

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2015, 17:07

Sloboda1919 je napisao/la:
klasik je napisao/la:JEDNA VELIKA PORODICA !

slika
i dodje neko i kaze igraci se vec snasli, nasli nove klubove :puke: :puke: :puke:

SAMPIONIIIII :salut: :salut: :salut:
Ja tvrdim da su se snasli. Kao sto vidite u Slobodi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 28 nov 2015, 17:09

sloboda72 je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sW1QSAPE8Ao[/youtube]

Stara partizanska pjesma.
Juriiiiiiiis

Mislim da smo jedan od rijetkih klubova koji razvaljuju ligom a da im prijeti maltene ono najgore.
samo Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 nov 2015, 17:10

. .. jučer pišem o muštulugdžiji . . .. :pray:

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 28 nov 2015, 17:12

TexWiller je napisao/la:Predsjednik mi je kroz telefonske razgovore jednom slučajno rekao da čita forum sportsport.ba i da mu podrška koju prima mnogo godi i daje snagu da nastavi što bolje i jače kako bi ostvarili sve naše ciljeve koji su postavljeni. Ne štedite se i napišite neku poruku podrške našem predsjedniku. Sloboda do groba

Koga zanimaju neke pojedinosti može upitati. Vrlo radi ih dijelim kroz privatne poruke
Forum citaju i treneri, menadzeri, igraci i svi ostali jer su obicni smrtnici kao i mi. Tri igraca licno znam sto su registrovani na par foruma i par menadzera na ovom forumu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2015, 17:13

TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Sutra se nadjemo i idemo na istok. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 nov 2015, 17:13

Slobodas je napisao/la:
TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Ako je ovo istina onda nam je samo nebo granica ... al ne vjerujem nikome dok svojim ocima to ne vidim ....

Svaka cast momcima na danasnjoj pobijedi samo jako :D
Nevjerujem više ni svojim očima :rol:

Gledaj ti skupštinara na forumu, sloboda72 i kauboj Willer... malo fali za kvoruma, mogla bi se sjednica održati.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 nov 2015, 17:14

TexWiller je napisao/la:Predsjednik mi je kroz telefonske razgovore jednom slučajno rekao da čita forum sportsport.ba i da mu podrška koju prima mnogo godi i daje snagu da nastavi što bolje i jače kako bi ostvarili sve naše ciljeve koji su postavljeni. Ne štedite se i napišite neku poruku podrške našem predsjedniku. Sloboda do groba

e tek ti sad ne vjerujemo :urnebes: :urnebes: ...ne ofiraj se bezze :urnebes: :urnebes: ...Husic cita forum ss :facepalm: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 nov 2015, 17:20

staragarda je napisao/la:

e tek ti sad ne vjerujemo :urnebes: :urnebes: ...ne ofiraj se bezze :urnebes: :urnebes: ...Husic cita forum ss :facepalm: :urnebes:
Ne vjerujem ni ja nikom,ako pogofi covjeku svaka cast..mada je ovdje jos neko pisao prije da Azmir prati sta se ovdje pise..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 nov 2015, 17:20

Ovo postaje sve znimljivije, imamo znaci na forumu clana skupsitne i velikog slobodu 72, imamo momke koji su direktno u kontaktu sa Azmirom solinas, i Salt City, imamo zlajci i target, koji imaju sigurno il veze sa skupstinom il udruzenjem a sigurno se znaju i sa Azmirom, evo sad dobili smo clana i uprave ovdje naravno ako nije neki lazov ili fejk profil koji je dosao da nas zeza. Kako je krenulo do kraja prvensta, polticari imaju one telefonske sjednice, kako je krenulo mi cemo imat zajednicku sjednicu uprave i skupstine, pod naslovom forumsko vijecanje :D Samo jedan dan kad se javi novi nik ja sam Azmir Husic, momci ima da ulozim jos 10 miliona prekucat cemo ligu :D

TexWiller
Kontakt:

Post Postao/la TexWiller » 28 nov 2015, 17:21

staragarda je napisao/la:

Da ne pogleda temu svog kluba najpopularnijeg sportskog foruma na balkanu ? Nego hajmo malo poruka podrške našem uvaženom predsjedniku.

IZ PEPELA SE DIŽEMO HISTORIJU PIŠEMO. PREDSJEDNIČE HOČEMO SEVILJU NA TUŠNJU

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 28 nov 2015, 17:25

TRUST je napisao/la:Ovo postaje sve znimljivije, imamo znaci na forumu clana skupsitne i velikog slobodu 72, imamo momke koji su direktno u kontaktu sa Azmirom solinas, i Salt City, imamo zlajci i target, koji imaju sigurno il veze sa skupstinom il udruzenjem a sigurno se znaju i sa Azmirom, evo sad dobili smo clana i uprave ovdje naravno ako nije neki lazov ili fejk profil koji je dosao da nas zeza. Kako je krenulo do kraja prvensta, polticari imaju one telefonske sjednice, kako je krenulo mi cemo imat zajednicku sjednicu uprave i skupstine, pod naslovom forumsko vijecanje :D Samo jedan dan kad se javi novi nik ja sam Azmir Husic, momci ima da ulozim jos 10 miliona prekucat cemo ligu :D
:lol: :lol:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 28 nov 2015, 17:29

Momci, moj prvi post, neka nam je svima sretno....

NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 nov 2015, 17:30

Regrutujemo opasno u zadnje vrijeme ! :mrgreen:

Idemooooo :opaopa: :opaopa: :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2015, 17:33

tuzlanskasloboda je napisao/la:Momci, moj prvi post, neka nam je svima sretno....

NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA!

Dobar klip :thumbup:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 nov 2015, 17:34

Koliko novih clanova u ovih par dana..ajmo momci malo pozitive,bice to sve uredu..

Sutra svi na istok!

Molim Boga da nam ovo bude zadnje okupljanje za spas Slobode,da se od sad okupljamo abd kada osvojimo neki trofej,pobjedu,euro nastup..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 nov 2015, 17:55

Musemić: “Ovo su bila jako važna tri boda, pobjedu poklanjamo Husiću” ( Fudbaleri Slobode su nakon današnje pobjede u Prijedoru zadržali lidersku poziciju na tabeli BHT Premijer lige. U uakmici protiv Rudara igrači Husrefa Musemića pružili su odličnu partiju. Velika želja za pobjedom rezultirala je dominacijom na terenu od prve minute. Trenutak odluke dogodio se u 76. minuti kada je kapiten Crveno-crnih Zajko Zeba sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Kontaktirali smo šefa stručnog štaba FK Sloboda Husrefa Musemića koji je u izjavi za **** kazao da su ovo bila možda i najvažnija osvojena tri boda u dosadašnjem dijelu prvenstva. “Utakmica je bila veoma važna kako za nas tako i za Rudar. U prvih 45. minuta mogli smo puno toga da riješimo, ali nismo uspjeli. Pomalo sam se pribojavao jer me utakmica podsjetila na onu u gostima protiv Mladosti. Na kraju smo ipak uspjeli da postignemo pogodak i zasluženo pobjedimo. Čestitam svojim igračima na pobjedi i Rudaru na korektnoj igri. Ovu pobjedu stručni štab i igrali poklanjaju predsjedniku Husiću” – kazao je za naš portal Musemić i dodao: “Zeba je igrač koji situacije kao što je bio ovaj slobodni udarac uglavnom rješava, to je jako bitno. Mislim da su ovo jako, jako velika tri boda, Možda i najveća u dosadašnjem dijelu sezone” – smatra trener Slobode. (****) | Preuzeto sa: http://****/musemic-ovo-su-bila ... icu-audio/
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 nov 2015, 18:13

De allaha ti prestani vise lijepit tekstove koje smo svi citali,ili od prije par godina..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 nov 2015, 18:18

Znao sam da ekipa neće razočarati. Previše smo jaki ove godine da prosipamo bodove protiv Rudara i njima sličnih. :mrgreen:

Zeba, imperatoru naš. :bow:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []