Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bavarian_bk » 21 nov 2015, 18:50

bhsport je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Gledam ga danas i vidim Misimovića u njemu . Mnogi će me ismijati sigurno ali najviše od svih naših igrača podsjeća na Misketa :)
mozda si mislio reci Iniestu :urnebes: :urnebes:
Ne , mislio sam reći Misimović. Ja za razliku od tebe dobro povezujem mozak i jezik , nemam problema sa tim šta mislim i šta kažem . ;)

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2015, 18:53

bavarian_bk je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Gledam ga danas i vidim Misimovića u njemu . Mnogi će me ismijati sigurno ali najviše od svih naših igrača podsjeća na Misketa :)
mozda si mislio reci Iniestu :urnebes: :urnebes:
Ne , mislio sam reći Misimović. Ja za razliku od tebe dobro povezujem mozak i jezik , nemam problema sa tim šta mislim i šta kažem . ;)
Dobro povezujes bezobrazluk i tastaturu, jer grijeh je spominjati u istoj recenici fudbalskog maestra Zvjezdana Misimovica i fudbalskog analfabetu Tinceka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hurem
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la hurem » 21 nov 2015, 20:28

@bhsport,
Od svih nasih igraca Tino najvise podsjeca na Misketa? Da, ima smisla. ali ipak samo podsjeca, nista vise od toga...usporen je, ima precizan sut, zna se zagraditi na malom prostoru, podvaliti loptu, prcati je u nogama...ali je poprilicno sakat u desnu nogu i slab u driblinzima na malom prostoru...e sada sve to treba podici na jedan dosta veci nivo i eto ga :D New Pape Miske

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2015, 20:30

[youtube][/youtube]

Odličan gol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 nov 2015, 23:28

Tino bljesne s vremena na vrijeme ali nije to dovoljno,nema kontinuitet dobrih igara.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 22 nov 2015, 01:25

Fidelis je napisao/la:Tino bljesne s vremena na vrijeme ali nije to dovoljno,nema kontinuitet dobrih igara.
Ma eto neka njegovi konkurenti imaju kontinuited dobrig igara. Ma da uopste imaju continuitet bez ovoga dobro...

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 23 nov 2015, 15:11

Palermo ga skautira, iz Jutarnjeg: "Što je Viviani vidio? Naravno da je upečatljivu rolu odigrao Tino Sušić, pozna Italija Sušića kojega se cijeli siječanj dovodilo u kontekst Intera, sve do zadnje sekunde "mercata".

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 nov 2015, 15:19

hurem je napisao/la:@bhsport,
Od svih nasih igraca Tino najvise podsjeca na Misketa? Da, ima smisla. ali ipak samo podsjeca, nista vise od toga...usporen je, ima precizan sut, zna se zagraditi na malom prostoru, podvaliti loptu, prcati je u nogama...ali je poprilicno sakat u desnu nogu i slab u driblinzima na malom prostoru...e sada sve to treba podici na jedan dosta veci nivo i eto ga :D New Pape Miske
U ovim godinama on ne moze napredovati ni milimetra vise, a nas igrac koji najvise podsjeca na Misketa je Semir Stilic, on ima jedini osjecaj za pas u prazan prostor, za dati loptu iza ledja odbrane, to Stelic nece nikad imati.
Nije ni Miske bio neki brzaner ali je igrao mozgom, a Tino toga nema.
Ipak volio bih da uzme pare bar u klubu tipa Empoli, Sošo ili nekog sporu iz Turske.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 nov 2015, 21:25

Ne zelim uzimati sebi za pravo da umanjujem ili propitivam kvalitet jednog Misimovica ali ako cemo realno govoriti do 22. godine se ni on nije naigrao profesionalnog nogometa. Tada je dosao u Bochum ako se ne varam. Po meni je najbolji bio u Wolfsburgu vise nego pola desetljeca iza toga. Napredovao je on sa godinama I trenerima itekako.
Isto se moze desiti I TSS-u I daj boze da mu se desi. Trenutno igra dobro I krajnje mu je vrijeme da napusta HNL iako bi meni bilo najdraze da karijeru zavrsi u Hajduku jer tesko tom klubu kada Tino ode iz njega. Na zalost krajem prosle I pocetkom ove sezone je pokazao da nije imun na balkanske bolesti I to me vise strasi nego njegov po nekima upitan kvalitet. Pod Bazdarevicem nije dobio sansu I ja tu ne bi vidio problem da su neki drugi pokazali da je Mesa bio u pravu. Na zalost nisu. Ne mora Tino biti dobar kao najbolji Miske ali za to ima mogucnosti jer mu znanja ne fali ali na zalost postoji mogucnost I da radi svoje svojeglavosti I nestane. Ja se nadam da ce mu novi izazov samo pojacati entuzijazam I zelju za jos vecim radom pa ako nista drugo dobijemo dobru opciju za klupu. Ja vjerujem da on moze puno puno vise I nadam se da ce to u svojoj karijeri I postici. Ako nista da se hvalim po forumu da sam ga ja uvijek podrzavao :) :) :)

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 28 nov 2015, 17:07

Zna li neko zašto ga danas nije bilo?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 nov 2015, 17:09

HankMoody je napisao/la:Zna li neko zašto ga danas nije bilo?
Kartoni

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 dec 2015, 17:32

11 - opalio je TSS sa 17 metara, Livaković vadi loptu iz rašlji....šteta

Steta pa ne mogu gledati.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 05 dec 2015, 15:07

Da ga vidimo protiv Dinama danas. :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 dec 2015, 16:50

Gledao sam na nekom jadnom streamu ali unatoc tome cini mi se da je odigrao odlicnu utakmicu. Cini mi se da je I upisao asistenciju (petom).

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 dec 2015, 16:52

dubrovnik je napisao/la:Gledao sam na nekom jadnom streamu ali unatoc tome cini mi se da je odigrao odlicnu utakmicu. Cini mi se da je I upisao asistenciju (petom).
Nije bio los ovo malo sto sam ja gledao. Samo premalo da bi sta napisao + ili -. **** los termin utakmice. Malo je ko gledao pored Rome, Reala, Uniteda, itd.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 dec 2015, 16:59

Šteta za bod... Sušić je bio dobar za ono vrijeme što sam gledala.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 dec 2015, 17:04

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Gledao sam na nekom jadnom streamu ali unatoc tome cini mi se da je odigrao odlicnu utakmicu. Cini mi se da je I upisao asistenciju (petom).
Nije bio los ovo malo sto sam ja gledao. Samo premalo da bi sta napisao + ili -. **** los termin utakmice. Malo je ko gledao pored Rome, Reala, Uniteda, itd.
Pripremio je dvije mrtve sanse I upisao asistenciju. Stvarno mi je bio los stream pa sam tesko pratio utakmicu ali ono sto sam vidio iako je izgubio Hajduk nije bio losija momcad. Tino najbolji u Hajduku.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 dec 2015, 17:07

Vjerujem ti steta sto je malo ko gledao utakmicu. Nadam se da ce Mesa odgledati bar snimak.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 dec 2015, 10:35

Sta kazu strucni komentatori, koji su I objektivni za ucinak Susica:

Jeličić je, pojedinačno, komentirao Tina Sušića, rekavši da nema konkretnost i brzinu da izbjegne blok braniča, dok je izuzetno zadovoljan igrom Jeffersona unatoč kartonu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2015, 11:01

To je vjerovatno zaključio na osnovu one situacije početkom prvog dijela kad je Tino krenuo sam prema golmanu i kad ga je neki defanzivac sustigao. Inače je odigrao odličnu utakmicu i bio veoma opasan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, BOSNAAAMOJAAA, Ferroviere1987, GoldenLilies, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, juka55, Kaunas, mirsonetz, Venom, visarionovich i 103 gosta.