pa u dvoranuFaraonTM je napisao/la:
Odoh kafu popiti dok je još tog sunca

Necemo ni kopati, ovako je ljepsa sa zelenilom.uschtipak je napisao/la:Iskopase li te piramide? Moze li se doci, obici?
Moderator/ica: insider
pa u dvoranuFaraonTM je napisao/la:

Necemo ni kopati, ovako je ljepsa sa zelenilom.uschtipak je napisao/la:Iskopase li te piramide? Moze li se doci, obici?
pa u dvoranusamo_lijevo je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:

Ode i ti u eko zelene.samo_lijevo je napisao/la: Necemo ni kopati, ovako je ljepsa sa zelenilom.
Nikad, nisam.pride_of_merseyside je napisao/la: Ode i ti u eko zelene.![]()
Jesi ti onaj iza gola što je smetao?
Budale ljudi. Sad ih opkolili ovi, dovukli i brodove i onaj S-400. A ona slina Erdogan se uvlaci sad i daje neke glupe izjave "Mi bismo želeli da se to nikad nije dogodilo, ali se dogodilo. Nadam se da se nešto poput ovoga, više neće dogoditi", pa naravno da se nece dogoditi ali ne zato sto je Turcima zao.DANTES je napisao/la:
Ne bih da se petljam, ali mislim da ipak rijec o S-300. No, nije ni toliko bitno, sad imaju svaki avion na nisanu. Sto ti je mudrost, od lose situacije napravis i vise nego odlicnu.Tribalian je napisao/la:Budale ljudi. Sad ih opkolili ovi, dovukli i brodove i onaj S-400. A ona slina Erdogan se uvlaci sad i daje neke glupe izjave "Mi bismo želeli da se to nikad nije dogodilo, ali se dogodilo. Nadam se da se nešto poput ovoga, više neće dogoditi", pa naravno da se nece dogoditi ali ne zato sto je Turcima zao.DANTES je napisao/la:
Ali se ipak petljas.samo_lijevo je napisao/la:
Ne bih da se petljam, ali mislim da ipak rijec o S-300.
15 dana dobrih postova gdje nije bilo povoda za banove i brisanje postova. Ne slažemo se, ali znamo poštovati tuđe mišljenje. Nijedan forum na Balkanu nije ovako dobro prošao od ulaska Rusa u Siriju, pogotovo otkad im Turci srušiše avion. Umjesto da nam čestitaš što smo zreli ti bi da nas banuju.uschtipak je napisao/la:Eh da sam mod, na pet minuta, sve bih vas banovala.![]()
Sad kad dodje Runi i zalijepi post od dvije A4 stranice.![]()
Smarate vise sa tom politikom. Vec 15 dana, ista prica. A moda, nigdje nijednog da pocisti. A kad treba ustipak bez razloga banovati, tu su.
Zato i nisi mod.uschtipak je napisao/la:Eh da sam mod, na pet minuta, sve bih vas banovala.![]()
Smarate vise sa tom politikom. Vec 15 dana, ista prica. A moda, nigdje nijednog da pocisti. A kad treba ustipak bez razloga banovati, tu su.
Bolje ti je da ides u fejicevu ili u Stari grad na kaficu.uschtipak je napisao/la:Eh da sam mod, na pet minuta, sve bih vas banovala.![]()