**** ti sliku svoju
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@zgmiky
**** ti sliku svoju
**** ti sliku svoju
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zavrsi 4:3, ti mozes u penziju.gaston je napisao/la: Večeras igraju Angers-Lille.Dvije jako tvrde ekipe (Angers 14 tekmi 12 g dao 9 primio a Lille 8 dao 9 primio).
Kvota na 2+ je 1.60 a 3+ vrtoglavih 2.90![]()
Ja ću probati pa šta bude
4+ /6.70
5+/16
6+/34
7+/70![]()
![]()
Ovo sam zaboravio maloprije: zgmiky
Hajmo probat na live...
Ovi u premieru nemaju na live Avelino-Perugia 2(Ne znam kvotu tačnu ali prošli meč su radili prelaz) HT1:0
Sivaspor-Istanbul BB HT 1:0 2 i ovi su radili isto zadnji meč prelaz ne ganjaju Turci te prelaze u nizu, ali eto treba pokušati
Ovi u premieru nemaju na live Avelino-Perugia 2(Ne znam kvotu tačnu ali prošli meč su radili prelaz) HT1:0
Sivaspor-Istanbul BB HT 1:0 2 i ovi su radili isto zadnji meč prelaz ne ganjaju Turci te prelaze u nizu, ali eto treba pokušati
Tako blizu, a tako daleko.
ja bih probao livorno, primili su gol na kraju prvog i mogli bi okrenuti, kvota 8.50Civa je napisao/la:Hajmo probat na live...
Evo Perugie na 1:1. Šteta što nisam imao gdje uplatiti bar da daju sljedeći golzgmiky je napisao/la:ja bih probao livorno, primili su gol na kraju prvog i mogli bi okrenuti, kvota 8.50Civa je napisao/la:Hajmo probat na live...
- firefirefirely
- Kontakt:
Sivaspor je 2-1 poluvrijeme zavrsio, mislim nema veze za tip, ali eto..Civa je napisao/la:Hajmo probat na live...
Ima li gdje igrati ovaj rukometni Challenge cup??? Čelik - Priština, utakmica se pomjerila sa 17:00, na 19:00 jer gosti kasne, zadrzani na granici
Zadnja izmjena: firefirefirely, dana/u 28 nov 2015, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Milan - Sampdoria 2 6.00
Atl. Madrid - ESpanyol 3+ 1.82
Olimpija - Metalac 2 3.90
Genk - Gent gg 1.62
Ako prođe, prođe.
Atl. Madrid - ESpanyol 3+ 1.82
Olimpija - Metalac 2 3.90
Genk - Gent gg 1.62
Ako prođe, prođe.
Perugia 1:2firefirefirely je napisao/la:Sivaspor je 2-1 poluvrijeme zavrsio, mislim nema veze za tip, ali eto..Civa je napisao/la:Hajmo probat na live...
Sivaspor-Istanbul BB HT 1:0 2 i ovi su radili isto zadnji meč prelaz ne ganjaju Turci te prelaze u nizu, ali eto treba pokušatii evo vec je 2-2
ja imam na sistemu 2 na 2.60
E yebu mu Premier i miša malog
E J*** ti Velez, nisu dali gol 100 godina i onda gazabiju u 88-oj.Shooter je napisao/la:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hoffenheim-M'Gladbach X WINNNNNNN 3.50kvSAKE1312 je napisao/la:Hoffenheim- M'Gladbach TIP X
Mainz - Frankfurt - TIP ZX2
Nantes-Bastia - TIP 1
Leicester- Man Utd - TIP 2
KOEFICIJENT: 24,31KM
Ko isprati sretno![]()
Mainz-Frankfurt ZX2 WINNNNNNNN1.65kv
Samo jedan zuti falio, jbgBarca1 je napisao/la:Jedan sad u u 4, da se prati
Barca 4+
CIty 1
City-Southampton preko 3.5 zuta
Everton go
Newcastle go
8.63
Atletico Madrid-Espanyol over 1.5 1.pol. 2.80, Torres daje gol 2.10
palo se na mainzu, kratak za jedan gol i prekid nakon 5 uzastopnih pogođenih dana, po dosadašnjem iskustvu sad idu padovi
Očekujem od Torresa da zabije gol večeras a nadam se da idu dva u prvom
palo se na mainzu, kratak za jedan gol i prekid nakon 5 uzastopnih pogođenih dana, po dosadašnjem iskustvu sad idu padovi
Očekujem od Torresa da zabije gol večeras a nadam se da idu dva u prvom
18:30 Leicester - Manchester United 2+pp @2.80, 3+pp @7.75, 5+ @6.50 i 7+ @38
18:30 Heerenveen - Roda 3+pp @6.50, 5+ @4.40, 7+ @22 i 2/1 @25
18:30 Heerenveen - Roda 3+pp @6.50, 5+ @4.40, 7+ @22 i 2/1 @25
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
subcoccinela
- Kontakt:
ne zaboravite nocas kec na Malagu,a ko zna mozda nas i pocaste prelazom 
tips2292 je napisao/la:Danas stavljam 5-6 strijelaca na sistem pa cemo da vidimo
Aguero ( City )
Vardy ( Leicester )
Lasogga ( HSV )
Lukaku ( Everton )
Sobiech ( Hannover )
Yoshinori Muto ( Mainz )
3/6 s tim da su se dvojica povrijedila a jedan u pobjedi svoje ekipe od 4:0 nije mogao da umuva gol.Bem ti takvog napadaca
Ovaj ako mi tiket ne prođe, pauza do prvog.
Bili preko 19
Gortat preko 11
Hayward preko 18
Lily preko 25
Dallas h1
kv 23 uplata 2,3 dobitak 53
Bili preko 19
Gortat preko 11
Hayward preko 18
Lily preko 25
Dallas h1
kv 23 uplata 2,3 dobitak 53
Bacca daje gol
Bragantino - Nautico 3+
Bragantino - Nautico 3+
Malaga-Granada 1 1.80, 2/1 26EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurna Malaga ? Vidim da svi trpaju na nju.
neka ispoštuju i večeras

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.