FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 19:46

Zeba se nada da će predsjednik ostati, tj. da će se vratit', a ovdje se piše kako je već pola ekipe faktički "otišlo"

ako jedan Zeba tako kaže, šta onda reći za ostale igrače, toliko o tome da nam je pola ekipe faktički "otišlo" ;)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 nov 2015, 19:49

Mislim, kad bi sutra prije ovoga bio korteo, bilo bi veličanstveno . . .al kasno je sad za takvo organizovanje . ..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 nov 2015, 19:50

Chinaglia je napisao/la:Zeba se nada da će predsjednik ostati, tj. da će se vratit', a ovdje se piše kako je već pola ekipe faktički "otišlo"

ako jedan Zeba tako kaže, šta onda reći za ostale igrače, toliko o tome da nam je pola ekipe faktički "otišlo" ;)
Ma pusti bolan te price, onaj jazavac sto navija za OKK Slobodu prosipa nama ovdje lafinu neku, a svi smo vidili kakvo je raspolozenje vladalo poslije utakmice u Prijedoru a to je pokazao i onaj zajednicki "selfie", a uz to i ova izjava Zebe mi govori da i oni ne gube nadu :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 19:52

da hoće babuka ostati, pa da na ignore pobacam ove što su pametovali, da se poštedim njihovim gluposti :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2015, 19:56

TexWiller je napisao/la:Pošto vidim da me mnogi od vas ne shvataju ozbiljno neću više pisati na ovom forumu. Javim se opet u januaru nakon potpisa navedenog igrača i još onog jednog o kojem sam pisao mnogima koji su mi se samoinicijativno javili kroz privatne poruke. Lijep pozdrav za sve i sutra svi na istok čisto da se ispoštuje
Tip iz Sarajeva. :cool:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 19:58

da nije Saša Vugdalić :lol:

Saša legendo, daj nam još koju insajdersku :njanjanja:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 nov 2015, 19:58

TexWiller je napisao/la:Pošto vidim da me mnogi od vas ne shvataju ozbiljno neću više pisati na ovom forumu. Javim se opet u januaru nakon potpisa navedenog igrača i još onog jednog o kojem sam pisao mnogima koji su mi se samoinicijativno javili kroz privatne poruke. Lijep pozdrav za sve i sutra svi na istok čisto da se ispoštuje
Napisi Azmirov broj telefona u Americi,izostavi zadnja tri broja :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 28 nov 2015, 19:59

Probisvjet je napisao/la:
Tip iz Sarajeva. :cool:

kompleksi su cudo...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2015, 19:59

TRUST je napisao/la:Ovo postaje sve znimljivije, imamo znaci na forumu clana skupsitne i velikog slobodu 72, imamo momke koji su direktno u kontaktu sa Azmirom solinas, i Salt City, imamo zlajci i target, koji imaju sigurno il veze sa skupstinom il udruzenjem a sigurno se znaju i sa Azmirom, evo sad dobili smo clana i uprave ovdje naravno ako nije neki lazov ili fejk profil koji je dosao da nas zeza. Kako je krenulo do kraja prvensta, polticari imaju one telefonske sjednice, kako je krenulo mi cemo imat zajednicku sjednicu uprave i skupstine, pod naslovom forumsko vijecanje :D Samo jedan dan kad se javi novi nik ja sam Azmir Husic, momci ima da ulozim jos 10 miliona prekucat cemo ligu :D

nemojte nista slusat ovog sta pise..on da je u upravi nebi ni pisao :)..moze jedino biti zlan skupstine koji je godinama minirao Azmira i to je to :)...jednostavno svi u nedelju tamo nema izgovora :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 28 nov 2015, 20:01

Hocel ko odgovorit na status Kade Delic vezano za stadion vjerovatno gospodja nije upoznata sa stanjem oko njega i tih famoznih 300 milja.Kad bi stadion bio vracen Slobodi sigurno bi doslo do pobosljanja uslova za atletiku.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 28 nov 2015, 20:03

Jos jedno tri boda i osigurali smo opstanak :lol: :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 nov 2015, 20:04

Slavija, i na proljece nam dolazi Drina, tu uzet tri boda i to je to- mislim da ce bit dovoljno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 28 nov 2015, 20:05

Čestitke na pobjedi igračima Husrefu i danas lijep poklon AZMIRU HUSICU ,uz molbu dragom Allahu da nastavi prijekat koji je započeo .

Jedno pitanje slobodaši jeste li primjetili kako na jednom tuzlanskom portalu TUZLARIJE.NET nikakva dešavanja u vezi FK SLOBODA se iznose..NPR 5 DO 12 ,,tj. ovo sa predsjednikom , a dobro je poznato da taj potral i svaku sitnicu u gradu objavljuje ,, ispravite me ako grijesim ? .. zasto li je to tako :)? ko li ih finansira :)???

Vidimo se sutra ako Bog da na istoku !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2015, 20:08

emirzlaTu je napisao/la:

eto i ja mu savjetujem neka napise Azmirov broj u USA i neka izostavi zadnja 3 broja.. eto neka mi da prva 3 broja ja cu mu povjerovat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TexWiller
Kontakt:

Post Postao/la TexWiller » 28 nov 2015, 20:18

SaltCityAttack je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
eto i ja mu savjetujem neka napise Azmirov broj u USA i neka izostavi zadnja 3 broja.. eto neka mi da prva 3 broja ja cu mu povjerovat :)
Predsjednik nam čita forum. Ne blamiraj se i nema potreba da se neko pravda nekome. Kao što sam napisao mnogobrojnim na pp u vezi pojačanja tako cu se javiti u januaru da ti isti potvrde tačnost mojih informacija. Do tada lijep pozdrav za sve a pogotovo za više od 10 onih koji su mi se javili privatnim porukama

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 20:20

što meni ne odgovori na PP, daj neka se jave oni kojima je poslao PP

usput, što ne napišeš ta tri broja, nije sveto pismo, napiši tri broja i da znamo da govoriš istinu ;) ovako te niko neće shvatat' ozbiljno do januara, a od januara ćeš biti debil, kad se ispostavi da si "furao" navijače Slobode, a niko nije nasjeo ;)

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 nov 2015, 20:21

Pun nam forum nekih novih padavicara koji svi sve znaju xd, a do neki dan mogo si nas na deset prstiju nabrojati koji smo stalno aktivni bili hehehehe...I de sto i meni ne odgovori na pp

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 28 nov 2015, 20:23

fukaratz je napisao/la:ma ko god da dolazi sta god da se desi, sutra u 5 do 12 svi na istok :!: od Pozarnice i Gornje Tuzle do Sickog, citav grad ko moze nek se nacrta na istoku ;) naravno i raja s kantona ko moze nek dodje :salut: sutra je nasa utakmica :kafa:
Prijatelju lma Tuzle jos i iza Sickog

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 20:25

SARS je napisao/la:Pun nam forum nekih novih padavicara koji svi sve znaju xd, a do neki dan mogo si nas na deset prstiju nabrojati koji smo stalno aktivni bili hehehehe...I de sto i meni ne odgovori na pp
ma imaju tu tri forumaša koji su upućeni u dešavanja oko kluba i često imaju neke info (za njih sam siguran), vjerovatno znaju nešto i oko ovoga, ali šute, možda ima još neko, al' za njega ili njih ne znam :mrgreen:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 28 nov 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2015, 20:26

TexWiller je napisao/la: Predsjednik nam čita forum. Ne blamiraj se i nema potreba da se neko pravda nekome. Kao što sam napisao mnogobrojnim na pp u vezi pojačanja tako cu se javiti u januaru da ti isti potvrde tačnost mojih informacija. Do tada lijep pozdrav za sve a pogotovo za više od 10 onih koji su mi se javili privatnim porukama
pa znam ja da predsjednik cita forum nema nikakve veze to..ali ti nisi onda predsjednikov prijatelj ako nesto iznosis ovdje ...nas ne zanimaju u ovom trenutku pojacanja..nase najvece pojacanje ce biti Azmir Husic i da se potpise ta transa i vise nista ne treba ova ekipa moze izboriti evropu ... Azmir ti sigurno nbi dozvolio da to govoris u ovoj situaciji ..tako da kako god mi te ovdje ne podrzavamo neka si clan uprave, ali samo neko ko ne voli klub moze ovako doci i pisati nesto .

Hvala tebi na ovim informacijama ali de ti se uputi u nedelju na stadion to je najbitnije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []