uschtipak je napisao/la:
Sad kad dodje Runi i zalijepi post od dvije A4 stranice.
Krofnice nasha, klizes se na bananu koju si sama bacila.
Forum je za diskusiju, meni kada neciji post ne odgovara nakon prve recenice fino hoop i preskocim, necu da smaram vlastiti mozak citajuci nesto sto me ne interesuje. Tako i ti sa mojim postovima na ovoj temi ako ih ne kapirash. Razumijem, ja kada mi drugar vazi o fizici kolutam ocima jer ne kontam o cemu to on. Fino brate skrolas dalje misem i dodjes do posta korisnika na koji se mozes nadovezati i udjes u takvu diskusiju, driftash oko one koja ti ne odgovara.
Cuj ona bi i banove dijelila, valjda postovi ne sadrze dovoljno smajlija ili sta vec.
Neko voli temu o kojoj mi ovdje cesto diskutujemo. I, ako mogu dodati, prilicno kvalitetno to momci rade sa dobrim argumentima pa se nesto moze i nauciti ako te interesuje, od @Triba sigurno mozes gomilu korisnih stvari jer je covjek ocigledno upucen u desavanja koja medijski do nas ne dolaze toliko. Ti tu temu ocigledno ne volis, neko ipak voli, neko voli burek neko ne, crno i bijelo... hejbet primjera.
@Trib
Sto se tice ulaska Turaka u Siriju to se sigurno nece jos dugo desiti. Strateski kopneno ne mogu uci bez da pomognu direktno Kurdima, kreiranjem tampon zone sto svi podrzavaju dosta bi se uticalo na preduslove za kvalitetnu kopnenu ofanzivu ali to se direktno sukobljava sa interesima koalicije i Turske, eh sada koliko interesa zapadne sile, KSA i Turska imaju od toga... ja je, iskreno, jos ne vidim jer tako pomazu Asada i Kurde. Paralelno, nazalost, ISIl kopneno profitira.