FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 28 nov 2015, 20:27

Pobjeda mi je olaksala ovo iscekivanje
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 nov 2015, 20:31

Chinaglia je napisao/la:
SARS je napisao/la:Pun nam forum nekih novih padavicara koji svi sve znaju xd, a do neki dan mogo si nas na deset prstiju nabrojati koji smo stalno aktivni bili hehehehe...I de sto i meni ne odgovori na pp
ma imaju tu tri forumaša koji su upućeni u dešavanja oko kluba i često imaju neke info (za njih sam siguran), vjerovatno znaju nešto i oko ovoga, ali šute, možda ima još neko, al' za njega ili njih ne znam :mrgreen:
ma ovdje se zna da su dado, solinas i target najupuceniji al eto i od njih nekad moras cupati informacije mada i sad znaju sigurno dosta toga al eto sute iako od njih trojice najvise gledam u dadu on kad je smiren i ja sam miran ehehehe

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 28 nov 2015, 20:31

sssloboda je napisao/la:Čestitke na pobjedi igračima Husrefu i danas lijep poklon AZMIRU HUSICU ,uz molbu dragom Allahu da nastavi prijekat koji je započeo .

Jedno pitanje slobodaši jeste li primjetili kako na jednom tuzlanskom portalu TUZLARIJE.NET nikakva dešavanja u vezi FK SLOBODA se iznose..NPR 5 DO 12 ,,tj. ovo sa predsjednikom , a dobro je poznato da taj potral i svaku sitnicu u gradu objavljuje ,, ispravite me ako grijesim ? .. zasto li je to tako :)? ko li ih finansira :)???

Vidimo se sutra ako Bog da na istoku !
Tuzlarije primaju redovne mjesecne rate od Grada radi, kao pracenja rada grada, pa ne zele da se zamjere faraonu.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 nov 2015, 20:33

SaltCityAttack je napisao/la:
TexWiller je napisao/la: Predsjednik nam čita forum. Ne blamiraj se i nema potreba da se neko pravda nekome. Kao što sam napisao mnogobrojnim na pp u vezi pojačanja tako cu se javiti u januaru da ti isti potvrde tačnost mojih informacija. Do tada lijep pozdrav za sve a pogotovo za više od 10 onih koji su mi se javili privatnim porukama
pa znam ja da predsjednik cita forum nema nikakve veze to..ali ti nisi onda predsjednikov prijatelj ako nesto iznosis ovdje ...nas ne zanimaju u ovom trenutku pojacanja..nase najvece pojacanje ce biti Azmir Husic i da se potpise ta transa i vise nista ne treba ova ekipa moze izboriti evropu ... Azmir ti sigurno nbi dozvolio da to govoris u ovoj situaciji ..tako da kako god mi te ovdje ne podrzavamo neka si clan uprave, ali samo neko ko ne voli klub moze ovako doci i pisati nesto .

Hvala tebi na ovim informacijama ali de ti se uputi u nedelju na stadion to je najbitnije
K'o da imamo 500 članova uprave. Lagano možemo odgonetnut' ko je (ako jeste uopšte, jer ne vjerujem da bi neko od članova uprave gubio vrijeme na forum u ovakvom momentu). Predsjednik ne bi iznosio informacije ovako, tako da on nije, Mr. Howell nije jer ne zna bosanski, tako da ostaju dvojica.

A mislim da svi znamo da naš mili predsjednik (legenda kluba iz Rudarske 2) čita forum. :kafa:

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 28 nov 2015, 20:38

SRSlavinovici je napisao/la:
sssloboda je napisao/la:Čestitke na pobjedi igračima Husrefu i danas lijep poklon AZMIRU HUSICU ,uz molbu dragom Allahu da nastavi projekat koji je započeo .

Jedno pitanje slobodaši jeste li primjetili kako na jednom tuzlanskom portalu TUZLARIJE.NET nikakva dešavanja u vezi FK SLOBODA se iznose..NPR 5 DO 12 ,,tj. ovo sa predsjednikom , a dobro je poznato da taj portal i svaku sitnicu u gradu objavljuje ,, ispravite me ako grijesim ? .. zasto li je to tako :)? ko li ih finansira :)???

Tuzlarije primaju redovne mjesecne rate od Grada radi, kao pracenja rada grada, pa ne zele da se zamjere faraonu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 nov 2015, 20:49

emirzlaTu je napisao/la:
TexWiller je napisao/la:Pošto vidim da me mnogi od vas ne shvataju ozbiljno neću više pisati na ovom forumu. Javim se opet u januaru nakon potpisa navedenog igrača i još onog jednog o kojem sam pisao mnogima koji su mi se samoinicijativno javili kroz privatne poruke. Lijep pozdrav za sve i sutra svi na istok čisto da se ispoštuje
Napisi Azmirov broj telefona u Americi,izostavi zadnja tri broja :kafa:

eto i ja mu savjetujem neka napise Azmirov broj u USA i neka izostavi zadnja 3 broja.. eto neka mi da prva 3 broja ja cu mu povjerovat :)
Moze i pp,ako nece javno :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 nov 2015, 20:52

Kakva uprava kluba.....ima tri clana.....jedina uprava je Azmir......ostali mogu samo biti niski padobranci.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 28 nov 2015, 20:55

sssloboda je napisao/la:Čestitke na pobjedi igračima Husrefu i danas lijep poklon AZMIRU HUSICU ,uz molbu dragom Allahu da nastavi prijekat koji je započeo .

Jedno pitanje slobodaši jeste li primjetili kako na jednom tuzlanskom portalu TUZLARIJE.NET nikakva dešavanja u vezi FK SLOBODA se iznose..NPR 5 DO 12 ,,tj. ovo sa predsjednikom , a dobro je poznato da taj potral i svaku sitnicu u gradu objavljuje ,, ispravite me ako grijesim ? .. zasto li je to tako :)? ko li ih finansira :)???

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=66657
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=66656
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=66655

Ja sam upratio ove tri plus dvije vezano za utakmicu.
Jedan grad, jedna ljubav!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 nov 2015, 20:58

:kafa: :njanjanja:
slika

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 28 nov 2015, 21:11

Tuzlarije vodi dijete iz komunjarske porodice,Sabina Mesic,udata za lika koji nema pojma o sportu plus ima 200kg tako da je antisportski tip.Ona rijetko pise afirmativno o Slobodi mada joj je otac pravi Slobodas.I ono sto napise uzm sa sluzb.stranice.Ne smije i nece nikad napisati ni rijec protiv faraona..
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2015, 21:46

TexWiller je napisao/la: Predsjednik nam čita forum. Ne blamiraj se i nema potreba da se neko pravda nekome. Kao što sam napisao mnogobrojnim na pp u vezi pojačanja tako cu se javiti u januaru da ti isti potvrde tačnost mojih informacija. Do tada lijep pozdrav za sve a pogotovo za više od 10 onih koji su mi se javili privatnim porukama
pa znam ja da predsjednik cita forum nema nikakve veze to..ali ti nisi onda predsjednikov prijatelj ako nesto iznosis ovdje ...nas ne zanimaju u ovom trenutku pojacanja..nase najvece pojacanje ce biti Azmir Husic i da se potpise ta transa i vise nista ne treba ova ekipa moze izboriti evropu ... Azmir ti sigurno nbi dozvolio da to govoris u ovoj situaciji ..tako da kako god mi te ovdje ne podrzavamo neka si clan uprave, ali samo neko ko ne voli klub moze ovako doci i pisati nesto .

Hvala tebi na ovim informacijama ali de ti se uputi u nedelju na stadion to je najbitnije
Ja rekoh tip iz Sarajeva, a vi zapitkujete. Kanite se njega.
Plus na forumu ima onih koji bi da razvodne situaciju oko nase podrske Azmiru. Ovaj put su naivni ispali.
Jedino prava informacija je sutra pet do dvanaest.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 nov 2015, 22:21

posto ej IP adresa iz SA da Tex nije Husrefm ako nije dosao u TZ sa ekipom onda je on 100 % ili je to HUSARA, uvlači se predsjedniku u supak danaima, a sad malo da i nas prca jer zna koliko ga "obozavamao" hahahahaha :D
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 nov 2015, 22:24

Daj ba Sto nasjedate frajer se maksuz registrovo da vam J**+ zivce,pa da mi je otac rodjeni.
Jedina istina je Sto probisvjet kaze sutra svi na tusanj.
Dajte meni taj PP njegov matere vam
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 nov 2015, 22:32

Pored Beciraja doce nam i Avdija Vrsajevic i Tino Sven Susic kaze i amidza mu Pape legenda Sarajeva, ali pricao kada je mali bio da mu je nesto crveno i crno najdraze, ali nije znao sta :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 nov 2015, 22:47

Zaboravio si ronaldinja target,haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 nov 2015, 23:11

Na stranu zajebancija, ali da mi sačekamo još 2-3 dana i vidimo istinitost njegove najbitnije tvrdnje . . .. .a ovo za IP adresu . .. . I moja je "sarajevska", al' u kurcuu . . ..

Nije da mu vjerujem, ali suzdržat ću se zajebancije. . . .

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 nov 2015, 23:13

Ko je prviiii
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 nov 2015, 23:23

samirr je napisao/la:Ko je prviiii
Sta te briga :mrgreen:

Hoce biti sutra kakvog rostilja da znam? :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 nov 2015, 23:35

harry_90 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ko je prviiii
Sta te briga :mrgreen:

Hoce biti sutra kakvog rostilja da znam? :mrgreen:
Secer nam uzeo janje info iz prve ruke ceka nas na istoku sutra.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 nov 2015, 23:42

Hoce li ko Kadi objasniti stvari, sta je udarila djaba na FK Sloboda, Azmir je zelio sa stazom da izgradi i stadion i sve u projektu da bi i ona imala gdje trenirati pa da ima uslove kako valja, ali ona laje na pogresnu adresu.

I da snijeg se mora ocistiti zaduzena je J.U koju toliko fali, a lafo FK kriv ccc
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []