Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
dokle god smo u borbi za titulu ja sam zadovoljan a trenutno smo na -1 iza Citya
a u drugom djelu sezone kad se lomilo prvenstvo sa ovom igrom i odbranom mislim da imamo najvece sanse za titulu od svih
a u drugom djelu sezone kad se lomilo prvenstvo sa ovom igrom i odbranom mislim da imamo najvece sanse za titulu od svih
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
E svaka ti cast,ozbiljno mislim al vidis ja ne bi volio da uzmemo titulu sa ovakom igrom,jer ako se to desi to bi bilo pogubno za nogomet da ovakav stil igre osvoji liguPoliceman je napisao/la:dokle god smo u borbi za titulu ja sam zadovoljan a trenutno smo na -1 iza Citya
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma brate, i da osvoje titulu, nista mi ne znaci. Yebes sezonu u kojoj si odigrao 30 utakmica, 30 puta pobijedio al bez ikakvih uzbudjenja.Policeman je napisao/la:dokle god smo u borbi za titulu ja sam zadovoljan a trenutno smo na -1 iza Citya
⭐
kad se uzme titula onda iduce sezone je lako igrati uzbudljivo i lijepo uz par pojacanja naravno
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sve po starom, sve vec receno, mrzi me da ponavljam. Rezultat sam po sebi nije los s obzirom kakvu igru prikazujemo.
LvG OUT!!!
LvG OUT!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Manja šansa da te srčka strefitheboss_RD07 je napisao/la: Yebes sezonu u kojoj si odigrao 30 utakmica, 30 puta pobijedio al bez ikakvih uzbudjenja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja bih potpisao da smo lošiji na tabeli samo da igramo barem slično kao u najbolje doba.
''Neka me mrze samo da me se boje''
cipiripi je napisao/la:Ja bih potpisao da smo lošiji na tabeli samo da igramo barem slično kao u najbolje doba.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma vrijedi i srcku popusit.rio_Ferdy88 je napisao/la:Manja šansa da te srčka strefitheboss_RD07 je napisao/la: Yebes sezonu u kojoj si odigrao 30 utakmica, 30 puta pobijedio al bez ikakvih uzbudjenja.
⭐
Treba depaya prodat sto prije dok mu cijena nije pala na 5 miliona eura ..Momak ne moze i to je to on udje svjez u 60 minuti i opet je trom za sve igrace , dribling je napravio jos protiv vittesea zadnji ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
mora smrsat je je dobio preko 5 kg od kako je u Unitedu i to je jedan od problemaavenija je napisao/la:Treba depaya prodat sto prije dok mu cijena nije pala na 5 miliona eura ..Momak ne moze i to je to on udje svjez u 60 minuti i opet je trom za sve igrace , dribling je napravio jos protiv vittesea zadnji ..
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Druzs Policeman, optimisto staraPoliceman je napisao/la:mora smrsat je je dobio preko 5 kg od kako je u Unitedu i to je jedan od problemaavenija je napisao/la:Treba depaya prodat sto prije dok mu cijena nije pala na 5 miliona eura ..Momak ne moze i to je to on udje svjez u 60 minuti i opet je trom za sve igrace , dribling je napravio jos protiv vittesea zadnji ..
Bod zasluzen, na igracki pristup vec navikao. S ovakvom ekipom i defanzivnu postavku trebamo biti zadovoljni... i realni.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Džaba se nadaš da ćemo dovest Yarmolenkatheboss_RD07 je napisao/la:Lik je dobio 5kg ciste misicne mase.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nada umire zadnjaDex je napisao/la:Džaba se nadaš da ćemo dovest Yarmolenkatheboss_RD07 je napisao/la:Lik je dobio 5kg ciste misicne mase.
⭐
ne kritikujem ja njega znam ja da ce on biti dobar bice on dobar i do kraja ove sezoneSepterra je napisao/la:Druzs Policeman, optimisto staraPoliceman je napisao/la:mora smrsat je je dobio preko 5 kg od kako je u Unitedu i to je jedan od problemaavenija je napisao/la:Treba depaya prodat sto prije dok mu cijena nije pala na 5 miliona eura ..Momak ne moze i to je to on udje svjez u 60 minuti i opet je trom za sve igrace , dribling je napravio jos protiv vittesea zadnji ... Ne mora on smrsati vec mu se tijelo mora razviti. Ima 21 godinu i to je prirodno. Njegov problem nije toliko fizika koliko u predanosti. Citao sam da su ga navijaci otvoreno kritikovali na ulicama Manchestera s obzirom na zivot van terena a i Giggs mu je skretao paznju da mu je neki prijatelj to sami radi love. Mlad je ali dozvat ce se. Meni je bio bolji od Rooneya danas. Ove sezone nek se adaptira a naredne ce eksplodirati.
Bod zasluzen, na igracki pristup vec navikao. S ovakvom ekipom i defanzivnu postavku trebamo biti zadovoljni... i realni.
sam je rekao da mu to pravi problem pored toga sto se nije navikao na ritam u EPL i jos nekih sitnicatheboss_RD07 je napisao/la:Lik je dobio 5kg ciste misicne mase.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Idemo tegoba pocinje
Jeeeeeeeeebote blind,bravo ddg
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čist penal, pa čovjek rukom odbrani 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.