FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

roy_makaay
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la roy_makaay » 21 maj 2010, 22:53

amell je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Šta sve nećeš ćuti od navijača tima kojeg je Bayern na njihovom stadionu pregazio sa 4:1?

[youtube][/youtube]

Evo,gledaj zadugo posljednju utakmicu Juventusa u elitnom takmičenju.

Viel Spass :mrgreen:
vi iz italije jedino juventus i mozete pobjediti :mrgreen: :mrgreen:
Čujemo se sutra u ovo vrijeme.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 maj 2010, 22:57

daffy je napisao/la:a dok je Juventus vas guzio sutili ste..

neka, pobjedili ste nas.. ali zato je vas jedna Fiorentina obrukala pred citavim svijetom.. :lol: :lol: :lol: Fiorentina :lol: :lol: :lol:
Fiorentina koja će zajedno sa Juventusom sutra bit ispred malih ekrana i maštat(ključna riječ) o finalu(ključna riječ2) u kojem igra klub koji je veći od svih italijanskih klubova(osim Milana) zajedno.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 maj 2010, 23:17

@daffy

Od 1980.??? Jesi li siguran?
Pa do 1980. Bayern je osvojio 5 puta Bundesligu, 5 puta Kup, Interkontinentalni kup, a do tada smo osvojili LP 3 puta, sto je vise nego sto je Juve osvojio u cijeloj svojoj historiji.

Zbaci LP smo osvajali koliko su ''velikani'' Juve i Inter zajedno. Odrzali smo vam lekciju fudbala usred Torina. I ti meni spominjes neke titule u Seriji A, koje ste, usput receno, kupili.
Smijesan si!

Gledaj finale LP i mastaj da ce i tvoj tim jednog dana igrati u njemu, da ce nekada osvojiti neki trofej. Ustvari, mastaj da ce tvoj tim ikako igrati u LP, makaru pretkolu. ;)

Do tad, sretno vam u Europa ligi... :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 23:20

JetSet_Hantraga je napisao/la:@daffy

Pa do 1980. Bayern je osvojio 5 puta Bundesligu, 5 puta Kup, Interkontinentalni kup, a do tada smo osvojili LP 3 puta, sto je vise nego sto je Juve osvojio u cijeloj svojoj historiji.

Zbaci LP smo osvajali koliko su ''velikani'' Juve i Inter zajedno. Odrzali smo vam lekciju fudbala usred Torina. I ti meni spominjes neke titule u Seriji A, koje ste, usput receno, kupili.
Smijesan si!

Gledaj finale LP i mastaj da ce i tvoj tim jednog dana igrati u njemu, da ce nekada osvojiti neki trofej. Ustvari, mastaj da ce tvoj tim ikako igrati u LP, makaru pretkolu. ;)

jeste,toliko ste jaki da vas je zrvena zvezda ili ti roter stern sramotila 90tih po minhenu :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 maj 2010, 23:21

daffy je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:
daffy je napisao/la::shock:

da skratimo, bolji smo od vas.. vise imamo trofeja i nemoj se javljati ok?
2>4 trofeja :D :D :D ok logika ba. :mrgreen: :mrgreen:

ali brata mi mog meni se place kada vidim da ljudi koji prate fudbal dvije godine samo kao trofej pikaju Ligu Prvaka.. :cry:
@daffy A šta da pikam osim najjačeg takmičenja na svijetu?
Da li se možda gleda broj kupljenih titula? :D :D
Zadnja izmjena: roy_makaay, dana/u 21 maj 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 maj 2010, 23:22

mi smo do 1980 imali dvije skrojene zvijezde na dresu.. jedna zvijezda = 10 titula.. ;) ma ja, sve smo mi kupili.. gdje smo mi mogli posteno osvojiti ista sa levatima poput Platinija, Bettege, Sciree, Zoffa.. sve levati.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 maj 2010, 23:28

amell je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:@daffy

Smijesan si!

jeste,toliko ste jaki da vas je zrvena zvezda ili ti roter stern sramotila 90tih po minhenu :mrgreen:
A ti se ne javljaj. Juve i ima neku historiju, a vi ste premali da bih vas uopste komentarisao...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 23:32

da smo se takmicili u njemackoj na dresu bi imali 672 zvjezdice,toliko bo bilo zvjezdica da bi svi mislili da je crvana zvezda dosla u munchen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 maj 2010, 23:37

daffy je napisao/la:mi smo do 1980 imali dvije skrojene zvijezde na dresu.. jedna zvijezda = 10 titula.. ;) ma ja, sve smo mi kupili.. gdje smo mi mogli posteno osvojiti ista sa levatima poput Platinija, Bettege, Sciree, Zoffa.. sve levati.. :roll:
Bas zbog toga sto ste kupili i nemate evropske uspjehe. U Evropi se svaki trofej mora posteno zaraditi, nema namijestanja, dok je u Italliji drugacija situacija.
Ali moram priznati da kada bi se LP pocela namijestati, vi biste bili najjaci. :mrgreen:

da smo se takmicili u njemackoj na dresu bi imali 672 zvjezdice,toliko bo bilo zvjezdica da bi svi mislili da je crvana zvezda dosla u munchen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma i ovako ste se naosvajali trofeja. Veliki klub, nema sta. :twisted:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 maj 2010, 23:50

pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima" :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 23:55

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 maj 2010, 23:56

dobro je, ba :D otvorite sebi neku temu i tamo razglabajte ko je veci, ko je kupio vise titula i ko ima vise prisivenih zvjezdica na dresu :D ovo je tema iskljucivo o Interu i nek tako i ostane
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 23:58

slika
Evo da i vama ljepnem ovu sliku :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 00:00

Jednom mafija, uvijek mafija. :D :D

Interu sutra zelim sve najbolje, da ABD zabiljeze poraz i da se na castan nacin oproste od trofeja. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 maj 2010, 00:01

daffy je napisao/la:pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima" :roll:
Meni bas i ne bi bilo drago da je Bayern osvojio recimo Intertoto kup.
A LP ste osvojili 2 puta, isto kao i Nottingham Forest, Porto, Benfica itd.

Ali mislim da ne bi o ovome trebali diskutovati na ovoj temi...

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 22 maj 2010, 00:11

INTER JE ZASLUZIO DA OSVOJI LP ZATO STO JE SVE UTAKMICE RIJESIO SIGURNO I TAKO STO JE NADIGRAO PROTIVNIKA... NIJE KAO BAJERN PROLAZIO DALJE ZBG SUDIJSKIH GRESAKA KADA SU ODLUCUJUCE GOLOVE DALI IZ OFSAJDA I PREKO NEKIH PREOKRETA U ZADNJIM MINUTAMA SVE NAZOR I SVE HINJSKI I ZBG SVEGA TOGA NE TREBA DA OSVOJE ONI NEGO PRAVI POSTENI IGRACI RADILICE NA TERENU OD KOJIH JE MURIHNO NAPRAVIO NAJJACI KLUB NA SVIJETU..
FORZZAA RAGAZZI!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 maj 2010, 00:16

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 maj 2010, 00:17

Samo se pitam kako ove bayernovce nije stid, pa i trener im je priznao da su uz pomoc sudija dosli do finala a oni se nesto izruguju drugim ekipama sa ovim slicicama.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 22 maj 2010, 09:04

Vi stvarno mislite da je Bundesliga jaca od Serie A. Ja mislim da nije ni blizu po kvaliteti.
Cinjenice su da, Njemacka stalno ima jedan te isti tim koji je prvak, dok ga u nekoj godini predju neki idoli od klubova poput Wolfsburga.

Italija
1. mjesto - Inter - 2 LP - 18 titula
2. mjesto - Roma - 0 LP - 3 titule
3. mjesto - Milan - 7 LP - 18 titula
a dovoljno je spomenut da je Juve 7 sa 28 titula domaceg prvenstva, u **** je samo ove godine, a gdje su vasi velikani poput HSV-a, Wolfsburga i ostalih?
Kolko Eropskih titula imaju???????????????????
Pazza Inter amala!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 maj 2010, 09:25

Večeras igrati kao i u zadnjim utakmicama , čvrsto , jako i disciplinirano i rezultat mora doći.

Još tamo u septembru , nakon pobjede nad Milanom 4:0 , napisah da Mou stvara nešto vrijedno i večeras je prava prilika za krunu njegovog dosadašnjeg rada u Interu.

PAZZA INTER AMALA

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []