Izbori
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Tko je bio zna.
Izbori
Izbori
1.500? Il me ovaj loziSiamoNoi je napisao/la:Tko je bio zna.
Izbori
Tako nesto.Plus minus koja stotina.Dobro sve proslo samo nisam poruke pred ministarstvom odmah vidio jer sam u jednom trenutku stao sa strane da vidim koliko ima jos ljudi odozada u koloni.Bilo je svih uzrasta ko i uvijek.Po povratku dobra bakljada.Mogao bi iduci petak novi prosvjed...
A policije ko da onog Bidena ili kako vec ispracaju na aerodrom.Novinara isto hrpa bila.Sve u svemu dobro odradjen posao.
Izbori
A policije ko da onog Bidena ili kako vec ispracaju na aerodrom.Novinara isto hrpa bila.Sve u svemu dobro odradjen posao.
Izbori
slatki ste i simpatični
Rado bih i ja podijelio neki epitet za tebe i tvoje istomišljenike, ali vas nema nigdje... ni na ulici, ni na stadionu, ni ovih dana ispred Remetinca. Nigdje osim na internetu. Nevidljivi ste, ne postojite u stvarnom životudean33 je napisao/la:slatki ste i simpatični
@marconato,
Traži proračun GNK-a u odnosu na "sve druge klubove s Balkana",
Traži donacije Zagreba GNK-u o odnosu na donacije drugih gradova "svojim" klubovima;
Traži i koliko GNK ima svojih filijala u odnosi na "druge klubove s Balkana";
Zatraži i nek ti se napišu funkcije i utjecaj drugih predsjednika "klubova s Balkana" u odnosu na Mamića u HNS-u;
Nek ti napišu još "neke klubove s Balkana" koji javno daju podršku nekoj stranci ili političkoj opciji;
Nek ti nađu još jedan klub "na Balkanu" kojem su dugovi posušeni kao GNK-u...
Do tada ne ulazi u raspravu s trollovima
Prijateljski savjet u zahvalu za odgovor na drugoj temi
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
SLOBODA DINAMU!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
@bazero
Vazi, ucim na svojim greskama, tako da se nadam da ovu necu ponoviti...
Nema na cemu...
Vazi, ucim na svojim greskama, tako da se nadam da ovu necu ponoviti...
Nema na cemu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Wow koliko su pricali o nekakvim bojkotima i Mamicima i protestima ocekivao sam u najmanju ruku 50 hiljada naoruzanih navijaca na ulicama

A vidji ti ovo, vise se ljudi skupi na utakmici Mladosti iz Velike Obarske no na ovaj strasni protest
A vidji ti ovo, vise se ljudi skupi na utakmici Mladosti iz Velike Obarske no na ovaj strasni protest
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cek cek sta to vidim sad se velica Partizan jel hahahaha pa nemojte mi reci da je vrijednije proci u grupi Evropa lige pored AZ alkmara i Augsburge od toga da skines skalp jednom Arsenalu u LP i ispadnes u grupi gdje igra vjerovatno najjaca ekipa na svijetu, Arsenal i uvijek jaki Olypmiakos. Ne znam zasto se daje znacaj toliki terminu proljece u Evropi sto puta je bolje ispasti u grupi Lige Prvaka nego proci grupu Lige Evrope. Partizan je poslije Dinamanajboljei poslijeratni klub u regionu ali opet nisu ni blizu Dinamu ni rezultatski a ni finansijski...Dinamo je broje jedan u regionu ubjedljivo i suvereno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
u svemu tome sem u samoj veličini. nama bar dođe 20 hiljada naa utakmicu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
De reci da se salis. Evo ja cu ti kao netko tko i dan danas navija za Dinamo, tko i dan danas gubi zivce kad Dinamo gubi, tko i dan danas budi susjede kad Dinamo zabije reci da si smijesan.BigBigBang je napisao/la:Cek cek sta to vidim sad se velica Partizan jel hahahaha pa nemojte mi reci da je vrijednije proci u grupi Evropa lige pored AZ alkmara i Augsburge od toga da skines skalp jednom Arsenalu u LP i ispadnes u grupi gdje igra vjerovatno najjaca ekipa na svijetu, Arsenal i uvijek jaki Olypmiakos. Ne znam zasto se daje znacaj toliki terminu proljece u Evropi sto puta je bolje ispasti u grupi Lige Prvaka nego proci grupu Lige Evrope. Partizan je poslije Dinamanajboljei poslijeratni klub u regionu ali opet nisu ni blizu Dinamu ni rezultatski a ni finansijski...Dinamo je broje jedan u regionu ubjedljivo i suvereno.
Necu porediti Dinamo i Partizan, velicinu klubova, ali Partizan nije dobio bilo kakve klubove. To jesu prosjecni klubovi u svojim ligama, Dinamo bi se takodjer mogao nositi s njima, Dinamo bi takodjer skupio nekih bodova u toj grupi, mozda ju prosao kao sto ce Partizan proci, ali Dinamo je bolestan, Dinamo dva puta prokocka vodstvo protiv Chernomoretsa kojeg kasnije izbaci jedan RNK Split. Dinama sramoti Ludogorets, RBS trpa kao da to nije on, kao da je to ekipa sa nekih 150km sjeverozapadno od Salzburga.
Pojam prezimljavanja u Europi ti nista ne znaci? OK. A pojam prolaska grupne faze nekog euro takmicenja? To bi onda valjda znacilo nesto. Dinamo je skupio tri popisana boda u pet utakmica. Slavio sam ta tri boda kao da su grupu prosli, sretan sam i sad zbog njih, ali poslije izgube cetiri utakmice i ta tri boda u cijelom natjecanju ne znace nista. Kao da u ligi sad Zagreb skupi 30 bodova i kazu poslije 'ej jbt, mi smo uzeli 30 bodova, uzeli smo 3 boda Dinamu, tukli smo Hajduka na Poljudu, nadigrali smo Rijeku u tri utakmice i samo zbog lude srece ostali bez bodova, nema veze sto smo ispali u drugu ligu, bitno da smo uzeli 30 bodova'.
Da je to sezona kao prije 15 godina kada je takodjer Olympiakos bio u grupi i kada je Dinamo zbog sistema takmicenja dosta popusio, ali je odigrao odlicno takmicenje, skupio dosta bodova pa ajde, ispao si, ali si ponosan. Sta ja sad trebam biti ponosan na tri boda koja do sad od cak 32 ekipe nisu skupile samo dvije. MTA nema bodova dok Lyon ima jedan bod.
Grupa jeste teska, ali zasto se onda spominje to da bi Dinamo uzeo vise bodova da je bila laksa grupa ako bodovi nisu bitni? Igralo bi se s nekom Astanom i onda bi se bilo ponosno na bodove, onda nije bitno tko je protivnik, bitni su bodovi, rezultat? Boli me vise ku*ac tko je protivnik, ocu da prodju grupnu fazu.
Dosta mi je vise tih prica da treba biti ponosan sto se igra s Realom, Bayernom, Arsenalom i tim velicinama. Ocu da Dinamo igra LP ili bar EL i da navijaci protivnika kazu 'ej jbt, pa mi igramo s Dinamom, to nesto znaci'. Ocu da Dinamo bude velicina, a ne da slavimo tudje velicine koje nemilosrdno trpaju u tvom dvoristu. Iskreno me boli ona stvar jel mi u grupi Real Madrid ili Borac iz Cacka. Cak zelim sto manje klubove da bi skupili vise bodova, jer su mi bodovi bitni, a ne protiv koga se igra, navijam za Dinamo zbog Dinama, a ne zbog toga sto mi dolazi Real. Zaboli me ona stvar za Real, za Barcelonu, za United, za Arsenal, za Lyon, za Inter, za Milan, za Juventus, za Bayern, za sve pi*ke materine, nek igraju ligu prvaka s Rayom Vallecano, nek mu uzmu tri boda i slavit cu jednako kao da su dobili sve ove nabrojane jednako nebitne ekipe.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Zanimljivo je da ovi prosvjedi huligana nisu bas popraceni medijski, da ne bacim oko na forum vjerojatno ne bi niti znao da su bili 
Inace da se osvrnem na uhicenje i izvlacenje novca iz kluba vazno je spomenuti da takve stvari ne odobravam (vjerojatno nitko normalan nece reci dobro je raditi mimo zakona) i da sam za to da mu se sudi kao i svakom drugom. S druge strane da li ce mi djelo ZM past u ocima nece.
Vodeci se zdravom logikom covjek koji u 10 godina uprihodi 200 mil eura legalno ne moze imati placu 10 000 kn i jasno je svakom da tu ima prostora da se mnogi okoriste iz politike, policije, grada, sudstva itd. U takvim situacijama uglavnom ne pada jedan covjek jer sam ne bi mogao puno izvuc, a da svi ostali budu promatraci.
To je uostalom praksa u svim firma pogotovo u drzavnom vlasnistvu, bio bi licemjer kada bi rekao nemam nista protiv da se izvlace pare iz dinama kada sam protiv da se farbaju tuneli dva puta, grade najskuplje dionice autocesta itd. Spomenuo sam vec prije ove "afere" da ne moze ZM toliko uzet koliko moze dat tako da je to na neki nacin i odgovor zasto mi djelo ZM nece past u ocima jer klub je dalje vrhunski ustrojen.
Moja neka vizija nakon ZM (jako bi volio da grijesim) je da ce doci netko drugi (iz politike najvjeroajtnije koja pobjedi u pregovorima nebitno strana) devastirati sve sto je dobro napravljeno (optuziti ZM pritom) pare ce se i dalje izvlaciti dok ih bude i svi sretni. Navijaci zato jer navodno imaju posten i transparentan klub koji ne igra nigdje osim u HNL-u dok im ne dodje iz guzice u glavu da nesto ne stima ali ionako njihov glas se pokazalo je totalno nebitan jer da nema izbora i raznih kalkulacija i kombinacija vjeroajtno do uhicenja ne bi ni doslo.
Inace da se osvrnem na uhicenje i izvlacenje novca iz kluba vazno je spomenuti da takve stvari ne odobravam (vjerojatno nitko normalan nece reci dobro je raditi mimo zakona) i da sam za to da mu se sudi kao i svakom drugom. S druge strane da li ce mi djelo ZM past u ocima nece.
Vodeci se zdravom logikom covjek koji u 10 godina uprihodi 200 mil eura legalno ne moze imati placu 10 000 kn i jasno je svakom da tu ima prostora da se mnogi okoriste iz politike, policije, grada, sudstva itd. U takvim situacijama uglavnom ne pada jedan covjek jer sam ne bi mogao puno izvuc, a da svi ostali budu promatraci.
To je uostalom praksa u svim firma pogotovo u drzavnom vlasnistvu, bio bi licemjer kada bi rekao nemam nista protiv da se izvlace pare iz dinama kada sam protiv da se farbaju tuneli dva puta, grade najskuplje dionice autocesta itd. Spomenuo sam vec prije ove "afere" da ne moze ZM toliko uzet koliko moze dat tako da je to na neki nacin i odgovor zasto mi djelo ZM nece past u ocima jer klub je dalje vrhunski ustrojen.
Moja neka vizija nakon ZM (jako bi volio da grijesim) je da ce doci netko drugi (iz politike najvjeroajtnije koja pobjedi u pregovorima nebitno strana) devastirati sve sto je dobro napravljeno (optuziti ZM pritom) pare ce se i dalje izvlaciti dok ih bude i svi sretni. Navijaci zato jer navodno imaju posten i transparentan klub koji ne igra nigdje osim u HNL-u dok im ne dodje iz guzice u glavu da nesto ne stima ali ionako njihov glas se pokazalo je totalno nebitan jer da nema izbora i raznih kalkulacija i kombinacija vjeroajtno do uhicenja ne bi ni doslo.
Cisto sumnjam da ce netko od podrzavatelja prokomentirat cinjenicu kako je danas Zlocinacka organizacija usprkos svim "velebnim uspjesima 10+ godisnjeg mandata" procijenjena na jednaku vrijednost kao Highdug,ali vrijedi pokusati.
Izbori
Izbori
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 nov 2015, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Obicno sacekam koji dan da se napise vise informacija vezano za slucaj pa dam komentar. Ne skacem ko muha na **** odmah cim izidje prvi clanakSiamoNoi je napisao/la:Cisto sumnjam da ce netko od podrzavatelja prokomentirat cinjenicu kako je danas Zlocinacka organizacija usprkos svim "velebnim uspjesima 10+ godisnjeg mandata" procjenjena na jednaku vrijednost kao Highdug,ali vrijedi pokusati.
Izbori
Kako ce proc skupinu bogte pomogo kad cist penal ne svira u 93 min,a pritom primis gol iz zaleda,kako konta prezivit u evropi,kad je ih onaj Spanjolac tako opljacko u Pireju da to nije humano,a svirali su se neki penali protiv Dinama da je te penale smjesno gledati koda se neko urotio protiv Dinama da ne doceka toliko zeljeno proljece u Evropi .Kad imas aktivan rezultat za proc dalje protiv Heerenveen moro ga je frajer svirati pred kraj penal sto je samo on vidio.Ne volim se vracati u proslost ali ono sto svaki navijac dinama nikad nece prezalit je penal sviran za Werder protiv Dinama u ZG. Najjaca ekipa ikad koja je na Maksimiru postojala .Kad je Dinamo razvalio Werdera i onda se onaki penal svira.Neki dan se to prikazivalo na tv i mora se spomenuti ,jer bi Dinamo sa onakom ekipom puno toga napravio u Ligi Prvaka.Srecom donekle se to vratilo sve protiv strasnog Ayaxa
Tko im je kriv sto nisu zabili 3 komada pa ne bi kmecali oko eventualnih neregularnih odluka.
Izbori
Izbori
sjećam se ja tih duela sa verderom. tamo je bilo šansi, ovako ne baš, tri verder je vodio lagano 1-0 i 2-1 i na kraju dobio 3-2 a mogao je čak i izgubiti. obje utakmice izgubili i kao imali neku šansu??
prvu u bremenu ste odigrali dobro, ali onu ovamo totalno loše
prvu u bremenu ste odigrali dobro, ali onu ovamo totalno loše
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta imas cekat kada je sa informacijom izasao Tattin analni reporter Olivari?Znaci jedino sto moze bit je da je procijenjeno na još manje.Nije da nismo najavljivali ovo već odavno...Insect_terminator je napisao/la:Obicno sacekam koji dan da se napise vise informacija vezano za slucaj pa dam komentar. Ne skacem ko muha na **** odmah cim izidje prvi clanakSiamoNoi je napisao/la:Cisto sumnjam da ce netko od podrzavatelja prokomentirat cinjenicu kako je danas Zlocinacka organizacija usprkos svim "velebnim uspjesima 10+ godisnjeg mandata" procijenjena na jednaku vrijednost kao Highdug,ali vrijedi pokusati.
Ček,šta ti ono ne sacekas prvo pravomocne presude pa onda daješ komentare ili sam ja nesto pobrkao?Insect_terminator je napisao/la:Zanimljivo je da ovi prosvjedi huligana nisu bas popraceni medijski, da ne bacim oko na forum vjerojatno ne bi niti znao da su bili
ŠtancNedavnih tisuću pet stotina sto posto stavom nezalutalih ljudi u priču, na bezveznoj večernjoj šetnji do neke prazne zgrade u polupredgrađu, bez zabavnog programa, razglasa, piva i kobasica - JEST i te kako uspjeh, kao i dokaz da ljudi može biti samo više, koliko god se ti ili itko s time pokušavao sprdati ili umanjiti.
shzna je napisao/la:SLOBODA DINAMU!
Izbori
Dinamo-Lokomotiva 3:1
1-0 Rog (5), 1-1 Grezda (41), 2-1 Rog (72), 3-1 Ćorić (78)
Mamic u zatvoru a "navijaci" se nisu vratili na tribinu.
Valjda su umorni od velikih prosvjeda.
1-0 Rog (5), 1-1 Grezda (41), 2-1 Rog (72), 3-1 Ćorić (78)
Mamic u zatvoru a "navijaci" se nisu vratili na tribinu.
Valjda su umorni od velikih prosvjeda.
Zašto bi se vratili?Zasto se "obitelji s djecom" nisu vratile da daju podršku Tatti i sad kad nema "huligana"?
Izbori
Kada je to tocno ZM dao svoje novce u GNK?Insect_terminator je napisao/la:Spomenuo sam vec prije ove "afere" da ne moze ZM toliko uzet koliko moze dat
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.