Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Dobro sada, pa nije vala neka bodovna razlika, samo je sramotno za Alonsa da dozvoli onakvo prestizanje. No Monaco je nekada bio zanimljiv, mislim na Arrows i David sa Mclarenom iza njega haha , ili je ono Minardi bio, B..... kako li se već onaj vozač zvao. Sadašnji Monako je bila prava uspavanka, većinom pokazivali Alonsa kako sa začela prestiže neke polovnjake, naravno mislim na bolide ne na vozače. Onako lahko da prestigne Trullija. 
misli na Bernoldija iz Arrowsa
? kako ga je ebavao

on je dobio radi tog poteza zabranu voziti u F1 vise ja mislim.. sjecam se tog tandem Bernoldi - Verstapen, i ja vjeciti navijac Arrowsa
on je dobio radi tog poteza zabranu voziti u F1 vise ja mislim.. sjecam se tog tandem Bernoldi - Verstapen, i ja vjeciti navijac Arrowsa
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Taj drugi je bio mislim Holanđanin. 
taj drugi ima vrlo poznato ime i najbolji je vozac holandije svih vremena.. legenda, nema sta.. jos uvijek mislim da je dobio pravi bolid , ili barem solidan da bi napravio uspjeh.. a i sa Arrowsom je znao osvojiti koji bod..

Haha, mislim da je Minardi jednom osvojio par bodova, to se slavilo kao titula. To su bila stara dobra vremena. Belgija, staza koja mi je najdraža, tamo je uvijek spektakularno bilo. 
Jos Verstapen je bio legenda. Kad je na jednoj utrci 2 puta prestigo Miku Hakinena. Tada se govorilio da bi za jedan bod dobio oko 1 milion, a on je na toj utrci uzeo 3 ili 4 boda cini mi se.
Edit: vozio je za Arrows a ne za Minardi, znas onaj crno-narandzasti bolid (orange sponzor), a minardi je bio crn, nekad svijetlo zelen
Edit: vozio je za Arrows a ne za Minardi, znas onaj crno-narandzasti bolid (orange sponzor), a minardi je bio crn, nekad svijetlo zelen
Da znam, ali uzeo sam primjer Minardija, jer si morao biti majstor da bi vozio taj bolid. 
Mislim da je alonso debitirao u Minardiju
- majestic24
- Kontakt:
upravu siBilal je napisao/la:Mislim da je alonso debitirao u Minardiju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da, upravo tako, no to su zaista stara vremena 
- majestic24
- Kontakt:
Za koga je Kimi vozio prije nego sto je otisao u McLaren??? Znam na jednoj utrci tip vozi i neki kvar...ode u box i ne izlazi iz auta dok ga mehanicari prave. 20 krugova kasnije on izlazi na stazu i zavrsava utrku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
da Alonso je vozio u Minardiju sa jos jednim momkom.. hmm.. isto nesto spanac.. argentinac.. ne mogu se sjetiti.. ugl. posle toga Alonso odlazi dalje, Arrows se raspusta i tako i Verstapen prelazi u Minardi.. i tu je zavrsio svoju karijeru.. mislim da u Minardiju nije osvojio ni jednom bodove, ali to je isto kao da sad Chandok pokusa osvojiti bode, a jos tada su samo se bodovala prva sestorica.. ali je pravio remek djela sa slabasnim Arrowsom..
nakon sto se povukao iz F1 vozio je u onim drzavnim formulama ako je iko gledao.. bio je blizu titule, ali previse puta imao udes na kraju pa ga je to kostalo.. ma legenda..
@majestic Sauber Petronas
nakon sto se povukao iz F1 vozio je u onim drzavnim formulama ako je iko gledao.. bio je blizu titule, ali previse puta imao udes na kraju pa ga je to kostalo.. ma legenda..
@majestic Sauber Petronas
Mislim da je vozio u Sauber petronasu sa Nikom Hajdfeldommajestic24 je napisao/la:Za koga je Kimi vozio prije nego sto je otisao u McLaren??? Znam na jednoj utrci tip vozi i neki kvar...ode u box i ne izlazi iz auta dok ga mehanicari prave. 20 krugova kasnije on izlazi na stazu i zavrsava utrku.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ko je sve vozio F1
Khartikeyan,Albers , Monteiro , Pantano, Ide ,Speed ....nemogu mi vise nampasti
Edit : Winkelhock ,sjecatel se tog momka

Edit : Winkelhock ,sjecatel se tog momka
Sjecam ga se Nijemac, na jednoj utrci po kisi bio u vodstvu, i to mu bila prva utrkabavarian_bk je napisao/la:Ko je sve vozio F1![]()
![]()
Edit : Winkelhock ,sjecatel se tog momka![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ta utrka je bila Nirburgring . Kisa padala , i vodio je 4 -5 krugova ,dok ga nije zeznuo SC . Nikad vise nije ni vozio

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko je ovaj gost komentator na BHT-u? "Jednostavno, Webber nije očekivao" - ovo je ponovio 50 puta. Ko sve sebi daje za pravo da prenosi Formulu 1, jbt... 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt: