FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stara koka
.
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla
Nek kazu da se hvalim, al moj je prvi post bio na ovoj temi u martu 2008, moram se ba pohvalit boli me sta ce ko reciharry_90 je napisao/la:Koliko novih clanova u ovih par dana..ajmo momci malo pozitive,bice to sve uredu..
Sutra svi na istok!
Molim Boga da nam ovo bude zadnje okupljanje za spas Slobode,da se od sad okupljamo abd kada osvojimo neki trofej,pobjedu,euro nastup..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Iskreno prvi put cujem za ovu zenu, a da je ko bitan vjerovatno bi znao 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
je l' gore od one parole upućene MesketuemirzlaTu je napisao/la:Ja da sam na secinom mjestu,sad bi spakovo kofere i napustio TZ.Kakva ga parola sutra ocekuje ,sta ljudi sebi dozvole,radi sitnih interesa.
Idu parole na vise "adresa"
Kada? Lici vise na cucavac al je zovu kada.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Kada je dole stalno na stadionu, barem znam da je bila, ne znam kad sam je zadnji put vidio, ona je dole kao glavna za atletiku, bila je trener čini mi se, ne znam šta je sada, zabi joj qracDoeTz je napisao/la:Iskreno prvi put cujem za ovu zenu, a da je ko bitan vjerovatno bi znao
Koliko iskreno ljudi ocekujete sutra
Ja jedno 1000,1500.....iskreno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ko jos prati atletiku? Pa bozeeee ko nas pljujeChinaglia je napisao/la:Kada je dole stalno na stadionu, barem znam da je bila, ne znam kad sam je zadnji put vidio, ona je dole kao glavna za atletiku, bila je trener čini mi se, ne znam šta je sada, zabi joj qracDoeTz je napisao/la:Iskreno prvi put cujem za ovu zenu, a da je ko bitan vjerovatno bi znao
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
očekujem 3000, bez zajebancije, staro i mlado, nadam se da je raja shvatila bit' i ozbiljnost ovog okupljanjasolinas je napisao/la:Koliko iskreno ljudi ocekujete sutra
izvini drug ako sam uvrijedio na neki nacinHElo je napisao/la:Prijatelju lma Tuzle jos i iza Sickogfukaratz je napisao/la:ma ko god da dolazi sta god da se desi, sutra u 5 do 12 svi na istokod Pozarnice i Gornje Tuzle do Sickog, citav grad ko moze nek se nacrta na istoku
naravno i raja s kantona ko moze nek dodje
sutra je nasa utakmica
sto se tuzlarija tice treba je operisana od sporta tako da joj nista ne zamjerate ali nema nista protiv Slobode i ubaci tu i tamo neku vijest
sto se Kade tice, stara atleticarka konstantno je na stadionu. kad je Azmir opali momentalno ce zaboraviti na Secera
Sloboda Tuzla
solinas je napisao/la:Koliko iskreno ljudi ocekujete sutra
Više, dosta više očekujem. Najmanje duplo od ove cifre što si napisao. Ovo sutra je bitnije od bilo kojeg derbija i utakmice uopće, ovo su otakmice za opstanak kluba. Vidjet ćemo koliko ćemo se sutra pokazat, moramo se počet ponašat u skladu sa klubom. Ako će nas biti sutra 1000 i na utakmici protiv Slavije 1000 jbt ga onda nam i ne treba FK, za koga da se igra,ulaže i gube živci
Ljepsi onaj kontejner na stadionu od nje.zeza je napisao/la:Kada? Lici vise na cucavac al je zovu kada.
Vjeruj,meni je doslo da se spakujemChinaglia je napisao/la:je l' gore od one parole upućene MesketuemirzlaTu je napisao/la:Ja da sam na secinom mjestu,sad bi spakovo kofere i napustio TZ.Kakva ga parola sutra ocekuje ,sta ljudi sebi dozvole,radi sitnih interesa.
Idu parole na vise "adresa"
Ko god smislja parole AFERIM
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Mnogi veceras ne spavaju mirno
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
nadam se da će stručni štab i igrači biti tu, da ovo okupljanje dobije još više na značaju, da dobije neki šmek jedinstva, da igrači i stručni štab također na taj način pošalju poruku gradskim vlastima da su uz Azmira Husića, jednostavno, mnogo bi to okupljanje s njima dobilo na značaju
Sutraaaaaaaa svi na istok !!
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje je tacno sutra ovo okupljanje...jel na istoku,gdje je bilo staro stajanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
strujasamo
- Kontakt:
Kada je non -stop visila na stadionu a najviše je taslačio KALESIĆ poslije treninga BAŠ U ONOM KONTEJNERU ZA KOJI JE VEŽE LIJEPE USPOMENEChinaglia je napisao/la:Kada je dole stalno na stadionu, barem znam da je bila, ne znam kad sam je zadnji put vidio, ona je dole kao glavna za atletiku, bila je trener čini mi se, ne znam šta je sada, zabi joj qracDoeTz je napisao/la:Iskreno prvi put cujem za ovu zenu, a da je ko bitan vjerovatno bi znao
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je.staragarda je napisao/la:gdje je tacno sutra ovo okupljanje...jel na istoku,gdje je bilo staro stajanje
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
90min dominacija u Prijedoru vasa... Da niste pobjedili bila bi steta 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.