Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Fútbol Sudamericano
Abila straasan, po meni devetka godine u Argentini bez konkurencije. Sanchez

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jel prosla euforija oko titule manjeg kluba iz Buenos Airesa?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Corinthians i Flamengo imaju daleko najvise navijaca u Brazilu. Ne zna se tacno ko ima vise al svi ostali nisu ni blizu ova dva kluba sto se tice popularnosti. A kad je rijec o huliganima tu su navijaci Vasco De Game najaci. Sto se tice atmosfere na stadionu niko ne moze sa navijacima Gremija i opet Corinthiansa.dell21 je napisao/la:Mislim da Corintians ima najvise navijača u Brazilu.megaffon je napisao/la:Mislite na visok poraz od Corinthiansa heh, nisam bas shvatio humor u svemu tome. Koliko ja vidim Flamengo ima najvise navijaca u Brazilu, mozda i grijesim, tu je negdje sa Atleticom MG, u biti najopasniji huligani tamo, koliko sam shvatio, pretezno momci iz favela. Inace, zna li neko malo vise o klubovima iz Rio-a tj. navijacima njihovim?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne jenjava.Rooney88 je napisao/la:Jel prosla euforija oko titule VECEG kluba iz Buenos Airesa?
@manuelinho tesko je to odrediti, imas i manjih klubova gdje je ludnica, kao Paysandu ili Santa Cruz. Po meni je najbolje ove sezone na tekmama novog sampiona, sto se tice Serije A inace AM ima najvatrenije navijace.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ima Olimpia odlicne navijace.
U Brazilu Corinthians ima najvecu podrsku a za A.M se ne bih slozio da su najvatreniji al svako ima svoje misljenje. Po meni Brazilci nisu ni do koljena Argentincima i Cileancima sto se tice atmosfere. I Meksikanci su mi bolji. Kad smo kod njih trenutno se igra play off. Valja sad to ispratiti
U Brazilu Corinthians ima najvecu podrsku a za A.M se ne bih slozio da su najvatreniji al svako ima svoje misljenje. Po meni Brazilci nisu ni do koljena Argentincima i Cileancima sto se tice atmosfere. I Meksikanci su mi bolji. Kad smo kod njih trenutno se igra play off. Valja sad to ispratiti
Manuel, da malo ga ne preĆera junače
Inace, upratio sam da je Penarol i NAcional jedan od najvecih derbija svijeta, isto strasno dobra atmosfera, Montevideo na nogama kad se igra.
AM
Flamengo
Corithians
AM
Ma dobro Urugvaj ima jednu pravu utakmicu u sezoni dok u Cileu i Argentini je svake sedmice spektakl.Nisu ni Brazilci losi al meni nije to to. Mozda imaju vecu posjetu al generalno Argentinci su najbolji sto se tice navijanja.
Ma i Cile je tanak, Brazil i Argentina iznad svih realno.Manuel je napisao/la:Ma dobro Urugvaj ima jednu pravu utakmicu u sezoni dok u Cileu i Argentini je svake sedmice spektakl.Nisu ni Brazilci losi al meni nije to to. Mozda imaju vecu posjetu al generalno Argentinci su najbolji sto se tice navijanja.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jao scena kod Peruanaca, zadnje kolo i sve tri ekipe sto se bore za prvo mjesto gube haha
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zadnjih 10 min, Melgar je preokrenuo i trenutno ce on prvi proci kroz cilj, Garcillaso treba remi a gubi 2-1 u gostima. Sporting Cristal treba preokrenuti na 3-2 a gubi 1-2 sto je nemoguce.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
I Melgar je prvi prosao kroz cilj, koja sreca tri ekipe imale vise bodova uoci zadnjeg kolai sve izgubile, imaju isto bodova kao i Garcillaso i igrace razigravanje sa njima, u polufinalu su jos Cesar Vallejo i Sporting Cristal. 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vidim pratis i Peruance. Fanaticniji si i od mene 
Ja sam se sad fokusirao na Meksikance jer je play off
Pratim sve braca, kod Brazilaca i Argentinaca je sve manje-vise jasno pa sam se u potpunosti bazirao na ostale.Manuel je napisao/la:Vidim pratis i Peruance. Fanaticniji si i od mene
POGLEDAJ OVO J*** TI ZIVOT
[youtube][/youtube]
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Yebes Evropu Juzna Amerika je zakon.Bolanos je napisao/la:Pratim sve braca, kod Brazilaca i Argentinaca je sve manje-vise jasno pa sam se u potpunosti bazirao na ostale.Manuel je napisao/la:Vidim pratis i Peruance. Fanaticniji si i od mene
POGLEDAJ OVO **** TI ZIVOT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Strasno.Kako su gotivne ove lige i ove tekme i ako nema kvaliteta ko u Evropi al fanatizam,navijanje i utakmice su fenomenalne.
Za nekih 12 sati finale Cileanskog kupa,Brazilskog kupa i Copa Sudamericane.
Bice to duga noc
Ispade Vasco iz lige. Svake godine u Brazilu neki velikan ispadne. Nevjerovatno.
http://0dt.net/video/193612.html
Racing-independiente
Racing-independiente
Nema tu Independiente sta traziti.
Uzese ih sa 2 igraca manje.Manuel je napisao/la:Nema tu Independiente sta traziti.
Ali su svakako ispaliclub21 je napisao/la:Uzese ih sa 2 igraca manje.Manuel je napisao/la:Nema tu Independiente sta traziti.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.