OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

fukara87
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 28 nov 2015, 19:57

jak klub nema sta :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 28 nov 2015, 21:44

kakvo deranje guzovaa :lol: :lol: zelim sve najgoreeeee i gasenje uskoro

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2015, 21:55

Jel kvvave hemovoidi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2015, 23:05

E bgt vidi izgubili od Bosnjaka :lol:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 nov 2015, 23:10

Klasican primjer unistavanja kluba kojeg vodi obicni kompleksas i poltron, kriminalac Berbic. Klub bez dugova, sa jakim sponzorom, za nasu kosarkasu ligu, prejakom posjetom i jakim prihodima od ulaznica, bori se za opstanak. E ovo kako sad Berbic radi, radile su uprave ovako u Slobodi od 2000 pa do Azmira, samo unistavale klub, a svi su bili opstinski poltroni. Tako da ovaj OKK je najbolji primjer sto odmah treba ispostovati sve Azmirove zahtjeve, jer opstinski poltroni su nesposobni da vode klub bez duga, sa jakim sponozorm, opstinskom transom i prihodima od ulaznica, samo bi idoti mogli pomisliti da neko od opstinski poltorna recimo moze spasit FK Slobodu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 nov 2015, 23:14

tuzlak1987 je napisao/la:E bgt vidi izgubili od Bosnjaka :lol:
Nemoj tako, Bosnjak uskoro u ABA ligi :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 nov 2015, 23:25

Vidi raja da od privatnog pvojekta nema nista sa parama poreskih obveznika.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 nov 2015, 23:29

Raspali se dabogda.
Nadam se da vise nijedan tuzlak nece nogom krociti u mejdan.ugasimo ovo ****
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

jedantuzlak
Kontakt:

Post Postao/la jedantuzlak » 29 nov 2015, 09:07

Tuzlanski frankestein :guz:
Jedan Tuzlak tebi sad pjeva...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2015, 09:18

Tuzlanski sportski mucak. :guz:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 nov 2015, 10:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma smeta mi nacin na koji klub funkcionise..i da se radi o mojoj "Diti" ili o FK "Slobodi" isti stav bi imao..
smetala bi i mi i Dita i FK Sloboda u kojoj igraju podobni i babini sinovi, u kojoj je predsjednik i direktor i trener i potparol, i onaj ko kroji igracki kadar, i rotaciju i taktiku i trening...smetao bi mi klub bez ikakve vizije i plana, koji je cisti paravan za zaradu i pranje para

imaju apsolutnu podrsku grada, jakog sponzora i opet nisu u stanju uraditi NISTA..ne smijem ni pomisliti dje bi bili da Azmir ima sve to
I ja sam bio branio isto ovajklub dok nisam uvidio da je sve prodavanje magle,stvarno berba smijesan lik.otjera mulaomerovica napravi gori kadarnego proslegodine,ovdje ocito nisu rezultati primarni cilj nego zarada,boli njih q,u ovoj debilnoj ligi borit se za ostanak ccc.a neke price prosipali od kojih nema nista.sve dok je berba ovaj na celu ja ne idem na utakmice,ocito mora se stosta promjenit u ovom klubu.kad vidim latifagica da je u sastavu muka mi ,covjek nije ni za druge lige a morabit tu radi oca,takvih je jos i kako onda napredovat.
ugasili ditu pod izgovorom ne.moze funkcionisat ,sad ce novi okk sloboda biti bez dugova i.konkurentniji,neke bombasticne izjave bile aba liga ovo ono. a kad vidim ad stanje ovako je mogla i dita sa dugovima isto u ovoj smijesnoj ligi.
Nije meni problem bio nikad prihvatit ovaj klub kao svoj jer jbg kad jw mogla i jedna zvezda ugasit se moze i dita.al daj mi neki napredak ,da nije dzaba ugasen klub, pogledajte zvezde koji napredak je ostvaren a bgm ovi nista nisu napredovali sa klubom koji ima 0KM duga i to je kriv samo berba i niko vise
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 nov 2015, 10:31

Ovaj klub je napravljen samo da bi se oprale pare iz Opstine, ne moze me vise niko ubijedit da to nije tako, zamazivali su oci navijacima i ne mogu da vjeruje da ljudi i dalje idu u Mejdan i gledaju utakmice, potezom koji su osnovali OKK Sloboda su otjerali Fukare i svaka im cast na tome, to su neznalci koji ne vjerujem da su pratili Kosarku prije 15 godina i vise, zadnja utakmica koju su Fukare prisustvovale u velikom broju je ona protiv Bosne 2009 godine nisam siguran i to je to.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 nov 2015, 10:43

Nakon svih ovih desavanja,i otvorenog napada poltrona ovog tkz pvojekat na FK Sloboda,blokiranjem zadnje transe i svega Sto se izdesavalo,svakom tuzlaku koji kroci u mejdan poserem se u usta.
Pa bio to moj otac rodjeni.
Ocigledno je sta se ovdje desava i da kosarka nije bitna.
Bio sam ravnodusan i pratio sam rezultate,cekao te najavljene titule i lige ABA ovo ono,Ali ovdje je jedino cilj kriminal i dabogda se ugasili.
Tek sad nemogu ditu prezaliti.
Mogli su napraviti neki komitet za stabilizaciju nesto,pa borba za opstanak,neka,Ali BI to nas Klub,ovako crkli dabogda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2015, 10:45

fukara87 je napisao/la:Ovaj klub je napravljen samo da bi se oprale pare iz Opstine, ne moze me vise niko ubijedit da to nije tako, zamazivali su oci navijacima i ne mogu da vjeruje da ljudi i dalje idu u Mejdan i gledaju utakmice, potezom koji su osnovali OKK Sloboda su otjerali Fukare i svaka im cast na tome, to su neznalci koji ne vjerujem da su pratili Kosarku prije 15 godina i vise, zadnja utakmica koju su Fukare prisustvovale u velikom broju je ona protiv Bosne 2009 godine nisam siguran i to je to.
Mislim da sam i ja bio na toj utakmici, ako se dobro sjecam. Tj ako je to ona kada su preokrenuli u zadnjih 30ak sekundi i pobjedili tricom nasi. Mislim da je tada bio dosta bolji sastav od ovog danasnjeg :D

Ovaj danasnji je u rangu studenta. Sjecam se isto kada su igrali sa Studentom. Ovako dosta ljudi navija za Student dok Fukare ne dodju sa fudbala i onda se svi okrenu na stranu Slobode kad ovi zapjevaju :) danas nije ta atmosfera..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 nov 2015, 11:01

I Hitler bi dao ostavku na mjesto predsjednika ovog kvazi kluba.
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 nov 2015, 11:29

tuzlak1987 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ovaj klub je napravljen samo da bi se oprale pare iz Opstine, ne moze me vise niko ubijedit da to nije tako, zamazivali su oci navijacima i ne mogu da vjeruje da ljudi i dalje idu u Mejdan i gledaju utakmice, potezom koji su osnovali OKK Sloboda su otjerali Fukare i svaka im cast na tome, to su neznalci koji ne vjerujem da su pratili Kosarku prije 15 godina i vise, zadnja utakmica koju su Fukare prisustvovale u velikom broju je ona protiv Bosne 2009 godine nisam siguran i to je to.
Mislim da sam i ja bio na toj utakmici, ako se dobro sjecam. Tj ako je to ona kada su preokrenuli u zadnjih 30ak sekundi i pobjedili tricom nasi. Mislim da je tada bio dosta bolji sastav od ovog danasnjeg :D
[youtube][/youtube]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 nov 2015, 01:24

treba vidit sa BEVBOM da se sad uzme jedan pokretni led displey koji ce kruzit gradom najmanje 3 dana prije utakmice sa OKK Glogova Srednja...malo je onaj kod tenisa..pa da on u sadejstvu sa onim kombijima ono bas nalozi raju da dolaze na tekme..pogotovo protiv ovih jacih i atraktivnijih protivnika tipa Bosnjak,Varda,Niodaklevci i tako....jbt,kakav levat moras bit pa gledat ovaj odron od kluba...ja im cestitam,sviju mi...ahahahaha..pa ovi jazavci nisu u stanju opstat u ovoj miki maus ligi....eo sad ce sesta godina kako se ABA napada...ahahahahaha....SVI U MEJDAN...AHAHAHAHAHAHAHA

DABOGDA SE SUTRA UGASILI :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 nov 2015, 01:37

Mi ga mozemo ugasiti.

BOJKOT

Lijepiti plakata sa natpisom
BOJKOT OKK
Po cijeloj tuzli

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 dec 2015, 17:08

Ovaj klub treba bojkotovat i to strogo.

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 03 dec 2015, 20:25

poslije ove borbe za fk i pritiska i kad se saznalo ko koci, ovdje ne smiju ni pisati o novom igracu :mrgreen:

bojkot ovog vjestackog kluba!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 21 gost.