Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Nemoj tako, Bosnjak uskoro u ABA ligituzlak1987 je napisao/la:E bgt vidi izgubili od Bosnjaka
I ja sam bio branio isto ovajklub dok nisam uvidio da je sve prodavanje magle,stvarno berba smijesan lik.otjera mulaomerovica napravi gori kadarnego proslegodine,ovdje ocito nisu rezultati primarni cilj nego zarada,boli njih q,u ovoj debilnoj ligi borit se za ostanak ccc.a neke price prosipali od kojih nema nista.sve dok je berba ovaj na celu ja ne idem na utakmice,ocito mora se stosta promjenit u ovom klubu.kad vidim latifagica da je u sastavu muka mi ,covjek nije ni za druge lige a morabit tu radi oca,takvih je jos i kako onda napredovat.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma smeta mi nacin na koji klub funkcionise..i da se radi o mojoj "Diti" ili o FK "Slobodi" isti stav bi imao..
smetala bi i mi i Dita i FK Sloboda u kojoj igraju podobni i babini sinovi, u kojoj je predsjednik i direktor i trener i potparol, i onaj ko kroji igracki kadar, i rotaciju i taktiku i trening...smetao bi mi klub bez ikakve vizije i plana, koji je cisti paravan za zaradu i pranje para
imaju apsolutnu podrsku grada, jakog sponzora i opet nisu u stanju uraditi NISTA..ne smijem ni pomisliti dje bi bili da Azmir ima sve to
Mislim da sam i ja bio na toj utakmici, ako se dobro sjecam. Tj ako je to ona kada su preokrenuli u zadnjih 30ak sekundi i pobjedili tricom nasi. Mislim da je tada bio dosta bolji sastav od ovog danasnjegfukara87 je napisao/la:Ovaj klub je napravljen samo da bi se oprale pare iz Opstine, ne moze me vise niko ubijedit da to nije tako, zamazivali su oci navijacima i ne mogu da vjeruje da ljudi i dalje idu u Mejdan i gledaju utakmice, potezom koji su osnovali OKK Sloboda su otjerali Fukare i svaka im cast na tome, to su neznalci koji ne vjerujem da su pratili Kosarku prije 15 godina i vise, zadnja utakmica koju su Fukare prisustvovale u velikom broju je ona protiv Bosne 2009 godine nisam siguran i to je to.
[youtube][/youtube]tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da sam i ja bio na toj utakmici, ako se dobro sjecam. Tj ako je to ona kada su preokrenuli u zadnjih 30ak sekundi i pobjedili tricom nasi. Mislim da je tada bio dosta bolji sastav od ovog danasnjegfukara87 je napisao/la:Ovaj klub je napravljen samo da bi se oprale pare iz Opstine, ne moze me vise niko ubijedit da to nije tako, zamazivali su oci navijacima i ne mogu da vjeruje da ljudi i dalje idu u Mejdan i gledaju utakmice, potezom koji su osnovali OKK Sloboda su otjerali Fukare i svaka im cast na tome, to su neznalci koji ne vjerujem da su pratili Kosarku prije 15 godina i vise, zadnja utakmica koju su Fukare prisustvovale u velikom broju je ona protiv Bosne 2009 godine nisam siguran i to je to.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 21 gost.