Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

juanitomaravillaa
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la juanitomaravillaa » 29 nov 2015, 00:58

http://www.bhbasket.ba/reakcije-bijelji ... aciju-bih/

Pa logicno da ce preispitat kad je Harun slao vlasnike KK Bijeljina (Dario i Dragana Cojic) na razne seminare po evropi.pa se boje da toga nece biti vise- :lol:

Istraji Juka do kraja,goni bagru.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 29 nov 2015, 01:06

juanitomaravillaa je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/reakcije-bijelji ... aciju-bih/

Pa logicno da ce preispitat kad je Harun slao vlasnike KK Bijeljina (Dario i Dragana Cojic) na razne seminare po evropi.pa se boje da toga nece biti vise- :lol:

eKakva se bagra nakotila to je cudo jedno,sad i nogama i rukama cupaj da ostane kako jeste. :sick:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 nov 2015, 01:39

http://sportsport.ba/bh_kosarka/igrat-c ... aju/177272

evo ga opet proziva ljude, propituje, glumi kadiju :rol: ....iako se Mahmutović zvanicno povukao

ovaj citat je poseban hinjaluk :puke: :
Pa i sam je Harun Mahmutović rekao da "odlazi iz reprezentacije" (iako sumnjam da će to dosta i uraditi), pa se postavlja pitanje šta je do sada radio u njoj, ko ga je ovlastio da bude u reprezentaciji, ko ga je razriješio da ne bude, ili je to radio po vlastitom nahođenju, baš kao da je reprezentacija njegovo privatno vlasništvo, što odavno tvrdim.

:lol: :lol: :lol: kakav jad i cime se bavi jedan košarkaš reprezentativac....tako mlad a tako kvaran , to samo kod nas možemo vidjeti i nigdje više :facepalm:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 nov 2015, 01:51

elezde brat moi <3

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 29 nov 2015, 02:41

nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
bukvalno crta istinu Bošnji i glupi Bošnjo opet ne vidi i ne konta
pa jestel vi glupi il se samo pravite ? neki se ovdje ponasaju kao da su nagazili na sihire
kao da su na Harunovom platnom spisku jbte fuj :puke:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2015, 07:30

RealnoGledano je napisao/la:nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
pa jestel vi glupi il se samo pravite ? neki se ovdje ponasaju kao da su nagazili na sihire
kako ti ne kontaš šta je ovo? NURKIĆ NEĆE DA SSE SMARA SA REPREZENTACIJOM.NEBITNO KO JE U SAVEZU. taman da dođe majka tereza pokojna on bi rekao nešto slično.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 nov 2015, 08:28

DANTES je napisao/la:
RealnoGledano je napisao/la:nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
kako ti ne kontaš šta je ovo? NURKIĆ NEĆE DA SSE SMARA SA REPREZENTACIJOM.NEBITNO KO JE U SAVEZU. taman da dođe majka tereza pokojna on bi rekao nešto slično.
Neće ni mirza (po drugi put, nakon lažnih ledja), neće ni djedovi zbog pasoša... A nurkic kad ozdravi, vidjet ćemo ;) on je bar imao očigledan razlog
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2015, 08:41

juanitomaravillaa je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/reakcije-bijelji ... aciju-bih/

Sta je problem u seminarima? Jos posebno za ljude koji nam stvaraju talente?

Svaka cast za KK Bijeljina, nadam se da ce jos neki klub postupiti slicno.

Zalosno je da jedan kosarkas i njegov menadzer postavljaju ovakve uslove, posebno menadzer koji je dokazani grobar bh kosarke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 nov 2015, 08:44

Preimenuj temu u Enes T.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 nov 2015, 09:53

Hoće li do Nove godine iznijeti sve segmente pisma? Baš se ovo pretvorilo u Santa Barbaru, a nešto ne vjerujem da će imati happy end po reprezentaciju. :think:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2015, 10:35

Idemo po onome kao što sam i očekivao, postenepi raspad sistema. Vidjet ćemo kako će to izgledat za sljedeće godine, koliko ćemo imati reprezentativnih selekcija, hoćemo li otići na SP, koje je upitno. Znamo kako se država odnosi prema sportu i kako je naći novce za sve a mi imamo sve selekcije u muškim selekcijama a skoro sve i u ženskim. I baš tim dijelom u muškoj selekciji imamo dobru budućnost. Zaustavljen je odlazak mladih igrača u druge države. To je i najgore Enesu jer on to radi najviše i njemu to ne odgovara i treba Haruna sklonit.

Jusuf pretjeruje, prelazi granice zdravog razuma. I valjda nekad zaigra, u šta sumnjam. Previše je mlad da bi se s ovim zafrkavao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2015, 10:36

Jusufa treba suspendovati na godinu ili mozda par godina..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 nov 2015, 10:46

Vidim ima ih koji misle da se Harun nece vise nista pitati oko reprezentacija :facepalm: :facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 nov 2015, 10:49

Taj covjek koji to iznosi je enes trnocevic, a ne jusuf nurkic. Nemam ja nista protiv, neka juka smijeni citav savez i postavi neki po svom cejfu, no neka onda garantuje da ce repka imati bolje uslove nego sto je imala, prije svega mislim na finansijsku situaciju. On ne konta da bi raspad ovog saveza mogao biti i kraj repki jer niko nece da se bori s vjetrenjacama. Eto neka on nadje bolje ljude i mirna Bosna. A ako ne moze, onda neka prestane srati. radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2015, 11:19

_dreamer_ je napisao/la: radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.
To je poenta i ono što sam napisao gore, ako je ovo cijena da se Nurkić vrati u reprezentaciju, onda je to smiješno i niko normalan je ne bi platio. Samo budala će ovo podržati i podržaće glupi bošnjo željan senzacionalizma i frke, jer to je jedino u čemu uživa.

Ti glupani moraju shvatiti jedno, a to je da mi sa ovim primitivcem nikad nećemo biti načisto, da će uvijek biti problemi oko njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Robi99
Kontakt:

Post Postao/la Robi99 » 29 nov 2015, 11:28

I na kraju, igraću za BiH kad se one plave papuče u svlačionici zamjene žutim.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2015, 12:01

Virtu4l je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.
To je poenta i ono što sam napisao gore, ako je ovo cijena da se Nurkić vrati u reprezentaciju, onda je to smiješno i niko normalan je ne bi platio. Samo budala će ovo podržati i podržaće glupi bošnjo željan senzacionalizma i frke, jer to je jedino u čemu uživa.

Ti glupani moraju shvatiti jedno, a to je da mi sa ovim primitivcem nikad nećemo biti načisto, da će uvijek biti problemi oko njega.
Treba odmah lupiti šakom od sto i nema uvjeta ili ćeš igrat ili nećeš. Nema udovoljavanja, osim ako se cijela grupa igrača ne pobuni oko nećeg. Ovo vodi u anarahiju, i to ni pod koju cijenu ne smijemo dozvolit pa da je novi Kobe Bryant.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 nov 2015, 12:22

Jusufe javi se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 29 nov 2015, 12:25

jasta lakse vjerovati konakovicu i njegovim uhljupima nego momku koji je gino za mladu repku,ko god vjeruje ista ovim u vlasti tj savezu taj je teski degenerik.Citava **** drzava nam je korumpirana i vi i dalje vjerujete njima haha.Juka je mlad i glup,sigurno je poslusao savjet enesa i sad ga je dovelo do tog tu gdje jeste da se mora pravdati.On uopste nije duzan da se pravda ali njemu je stalo sta bosanci o njemu misle i zato to radi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2015, 12:28

uspio je ... sine uhvati se kosarke i igraj ,mani se price prepucavanja ,eto on od 20 god našao da kritikije savez koji najbolje radi od svih sportski saveza

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.