Pa logicno da ce preispitat kad je Harun slao vlasnike KK Bijeljina (Dario i Dragana Cojic) na razne seminare po evropi.pa se boje da toga nece biti vise-

Istraji Juka do kraja,goni bagru.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
eKakva se bagra nakotila to je cudo jedno,sad i nogama i rukama cupaj da ostane kako jeste.juanitomaravillaa je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/reakcije-bijelji ... aciju-bih/
Pa logicno da ce preispitat kad je Harun slao vlasnike KK Bijeljina (Dario i Dragana Cojic) na razne seminare po evropi.pa se boje da toga nece biti vise-![]()
Pa i sam je Harun Mahmutović rekao da "odlazi iz reprezentacije" (iako sumnjam da će to dosta i uraditi), pa se postavlja pitanje šta je do sada radio u njoj, ko ga je ovlastio da bude u reprezentaciji, ko ga je razriješio da ne bude, ili je to radio po vlastitom nahođenju, baš kao da je reprezentacija njegovo privatno vlasništvo, što odavno tvrdim.
kako ti ne kontaš šta je ovo? NURKIĆ NEĆE DA SSE SMARA SA REPREZENTACIJOM.NEBITNO KO JE U SAVEZU. taman da dođe majka tereza pokojna on bi rekao nešto slično.RealnoGledano je napisao/la:nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
bukvalno crta istinu Bošnji i glupi Bošnjo opet ne vidi i ne konta
pa jestel vi glupi il se samo pravite ? neki se ovdje ponasaju kao da su nagazili na sihire
kao da su na Harunovom platnom spisku jbte fuj
Neće ni mirza (po drugi put, nakon lažnih ledja), neće ni djedovi zbog pasoša... A nurkic kad ozdravi, vidjet ćemoDANTES je napisao/la:kako ti ne kontaš šta je ovo? NURKIĆ NEĆE DA SSE SMARA SA REPREZENTACIJOM.NEBITNO KO JE U SAVEZU. taman da dođe majka tereza pokojna on bi rekao nešto slično.RealnoGledano je napisao/la:nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
pa jestel vi glupi il se samo pravite ? neki se ovdje ponasaju kao da su nagazili na sihire
Sta je problem u seminarima? Jos posebno za ljude koji nam stvaraju talente?juanitomaravillaa je napisao/la:http://www.bhbasket.ba/reakcije-bijelji ... aciju-bih/
Pa logicno da ce preispitat kad je Harun slao vlasnike KK Bijeljina (Dario i Dragana Cojic) na razne seminare po evropi.pa se boje da toga nece biti vise-![]()
Taj covjek koji to iznosi je enes trnocevic, a ne jusuf nurkic. Nemam ja nista protiv, neka juka smijeni citav savez i postavi neki po svom cejfu, no neka onda garantuje da ce repka imati bolje uslove nego sto je imala, prije svega mislim na finansijsku situaciju. On ne konta da bi raspad ovog saveza mogao biti i kraj repki jer niko nece da se bori s vjetrenjacama. Eto neka on nadje bolje ljude i mirna Bosna. A ako ne moze, onda neka prestane srati. radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.RealnoGledano je napisao/la:nesto ne razumijem covjek (Juka) iznosi DOKAZE i Činjenice znaci sve crno na bijelo
To je poenta i ono što sam napisao gore, ako je ovo cijena da se Nurkić vrati u reprezentaciju, onda je to smiješno i niko normalan je ne bi platio. Samo budala će ovo podržati i podržaće glupi bošnjo željan senzacionalizma i frke, jer to je jedino u čemu uživa._dreamer_ je napisao/la: radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.
Treba odmah lupiti šakom od sto i nema uvjeta ili ćeš igrat ili nećeš. Nema udovoljavanja, osim ako se cijela grupa igrača ne pobuni oko nećeg. Ovo vodi u anarahiju, i to ni pod koju cijenu ne smijemo dozvolit pa da je novi Kobe Bryant.Virtu4l je napisao/la:To je poenta i ono što sam napisao gore, ako je ovo cijena da se Nurkić vrati u reprezentaciju, onda je to smiješno i niko normalan je ne bi platio. Samo budala će ovo podržati i podržaće glupi bošnjo željan senzacionalizma i frke, jer to je jedino u čemu uživa._dreamer_ je napisao/la: radije biram bilo kakvu repku bez jusufa nego fiktivnu s njim.
Ti glupani moraju shvatiti jedno, a to je da mi sa ovim primitivcem nikad nećemo biti načisto, da će uvijek biti problemi oko njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.