FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
LEGENDARNI ISTOK...LEGENDARNO STAJANJE....JBT,SVAKI PUT KAD TAMO PRODZEM NEKA ME JEZA UZME....MOZDA JE SUDJENO DA SE BAS SA TOG MJESTA KRENE SA STVARANJEM JEDNE NOVE,EVROPSKE SLOBODE...NEK NAM JE SA SRECOM DANAS....TREBAT CE NAM
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da volite sport, ali sport a ne jednu granu sporta, prema imenu Kada Delić bi se odnosili sa poštovanjem. Tuzla ima nekoliko sportskih legendi pored Hukića. Tu su Delibašić, Mara Lakić, Vinko Galušić, Kada Delić... Žena koja je učestvovala na olimpijadama, bila reprezentativka Jugoslavije, i nikad na reprezentativna putovanja nije išla kao na izlet, selektorica ženske atletske reprezentacije, a uskoro će postat i predsjednica Federalnog Atletskog saveza. Direktorica Specijalne olimpijade BiH koja je sa svojih 20ak takmičara ove godine otišla u Los Angeles i vratila se sa 11 medalja sa Olimpijskih igara za osobe sa posebnim potrebama. Uspjela je naći sredstva preko 100 000 KM za jedan neatraktivan sport. AK Sloboda Tehnograd ove godine ima nekoliko atletičara koji prave uspjehe na međunarodnoj sceeni. Rusmir Malkočević pet puta obara državni rekord. Trčao štafetu sa Amelom Tukom kad je državni rekord oboren. Učestvovao na Evropskom prvenstvu za juniore. Mahir Kurtalić kojem je falilo jedan stoti dio sekunde da ide na Evropsko prvenstvo U23. Rahima Zukić osvajačica broojnih medalja kako na međunarodnoj tako i na državnoj sceni, a svi ovi nabrojani su prvaci u svojim disciplinama na državnim prvenstvima. Ian Saxon, bacač koplja na evrospkoj rang listi je drugi, a na svjetskoj sedmi, a ni svlačionica nemaju. onaj kontener gotov se urušio na njih. Čekam dan kad će se na vrhu ekrana pojavit plava traka sa vanrednim vijestima gdje će pisat da se krov kontenera urušio i da je neko ostao zatrpan. Ti isti atletičari nemaju ni salu za treniranje tokom zime. Ta žena je sa svojim atletičarima izašla na teren da čiste snijeg da ne dođe bager jer je znala da će bager uništit stazu. Ovo je već drugi put. A bager je došao na insistiranje čelnika FK Slobode. Šećer je predlago odgodu utakmice. A šta vi radite? Zapalite baklju i bacite na stazu. I ona sagorijeva na stazi dok vatrogasac ne dođe. Napravi udubljenje i staza gotova.
Po vašoj logici za uspjeh jednog kluba svi ostali trebaju propast. Za mene, ni takav jedan nije potreban. I AK Sloboda Tehnograd ima bogatu historiju kao i FK Sloboda. Volim čuti za dobre uspjehe i OKKa, i FKa, i karate kluba i RKa i svih ostalih.
Po vašoj logici za uspjeh jednog kluba svi ostali trebaju propast. Za mene, ni takav jedan nije potreban. I AK Sloboda Tehnograd ima bogatu historiju kao i FK Sloboda. Volim čuti za dobre uspjehe i OKKa, i FKa, i karate kluba i RKa i svih ostalih.
Nek nam je sa srećom, jer svi smo mi prolazni samo je Sloboda vječna.
Sve ja tebe razumijem u vezi Kade , ali mi nije jasno kakve veze ima AK Sloboda, FK Sloboda i JU Stadion Tusanj. Po meni je sasvim normalno da FK Sloboda ima najveci dio kolaca jer je to najpopularniju sport i sport gdje mozes vratiti ulozen novac, ali naravno treba podsticati i ostale sportove.
Umjesto da se udruzi sa Azmirom i da na taj nacin pokusa poboljsati uslove za AK, ona ide uz nos hiljadama gradana Tuzle koji su btw jedini relevantni da traze i zahtjevaju gdje ce se pare od poreza usmjeravati.
Vidimo se na Istoku
Umjesto da se udruzi sa Azmirom i da na taj nacin pokusa poboljsati uslove za AK, ona ide uz nos hiljadama gradana Tuzle koji su btw jedini relevantni da traze i zahtjevaju gdje ce se pare od poreza usmjeravati.
Vidimo se na Istoku
Slobodo gazi sve do pobjede !!!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Momci, zelimo podrzati ovu akciju I objaviti sto vise materijala sa danasnjeg okupljanja.
Sve video klipove Ili fotke zanimljivih trenutaka koje zelite vidjeti na SportSport.ba posaljite na [email protected].
(Nemojte kopirati sa portala, vec ako imate nesto sto ste sami snimili/uslikali).
Sve video klipove Ili fotke zanimljivih trenutaka koje zelite vidjeti na SportSport.ba posaljite na [email protected].
(Nemojte kopirati sa portala, vec ako imate nesto sto ste sami snimili/uslikali).
Naravno da je normalno. I meni je to sasvim normalno da tako sve funkcioniše. Tartan staza je samo jedna kap u čaši. Tu su svlačionice. Iza kafića postoje svlačionice koje koristi podmladak FK Slobode. Što te svlačionice ne mogu dobiti i atletičari, već se presvlače u konteneru koji se skoro srušio?slana_krv je napisao/la:Sve ja tebe razumijem u vezi Kade , ali mi nije jasno kakve veze ima AK Sloboda, FK Sloboda i JU Stadion Tusanj. Po meni je sasvim normalno da FK Sloboda ima najveci dio kolaca jer je to najpopularniju sport i sport gdje mozes vratiti ulozen novac, ali naravno treba podsticati i ostale sportove.
Vidimo se na Istoku
Bager koji je čistio teren nanio je ogromne posljedice tartan stazi, pa čak i onoj strani koja je bila relativno dobra. Dođe kamion neke televizije, okreće se po stazi, pravi rupe u tartanu, a pored terena, dva metra od mjesta gdje stoji kamion za TV prenos utakmice ima travnati dio, dakle iza ograde, gdje kamion može staz i da ne uđe na stazu a da opet neometano radi. Ta tartan staza je svima trn u oku i pokušavaju na svaki način da je izmjeste i unište. U tome je problem.
I smojem slobodno reći da svake večeri tokom ljetnog perioda u večernjim satima nakon treninga Fk Slobodfe i AK Slobode prodefiluje stazom oko 500 građana Tuzle. Dakle, staza je potrebna svima, ne samo atletičarima. Tu kondicione treninge rade i košarkaši i fudbaleri, i rukometaši, karatisti i svi ostali.
Opet ne razumijem pa i FK Sloboda i AK Sloboda su podstanari na tom stadionu, JU Tusanj ima svog direktora koji je odgovoran i za svlacionice i za tartan stazu.Alibasa je napisao/la:Naravno da je normalno. I meni je to sasvim normalno da tako sve funkcioniše. Tartan staza je samo jedna kap u čaši. Tu su svlačionice. Iza kafića postoje svlačionice koje koristi podmladak FK Slobode. Što te svlačionice ne mogu dobiti i atletičari, već se presvlače u konteneru koji se skoro srušio?slana_krv je napisao/la:Sve ja tebe razumijem u vezi Kade , ali mi nije jasno kakve veze ima AK Sloboda, FK Sloboda i JU Stadion Tusanj. Po meni je sasvim normalno da FK Sloboda ima najveci dio kolaca jer je to najpopularniju sport i sport gdje mozes vratiti ulozen novac, ali naravno treba podsticati i ostale sportove.
Vidimo se na Istoku
Bager koji je čistio teren nanio je ogromne posljedice tartan stazi, pa čak i onoj strani koja je bila relativno dobra. Dođe kamion neke televizije, okreće se po stazi, pravi rupe u tartanu, a pored terena, dva metra od mjesta gdje stoji kamion za TV prenos utakmice ima travnati dio, dakle iza ograde, gdje kamion može staz i da ne uđe na stazu a da opet neometano radi. Ta tartan staza je svima trn u oku i pokušavaju na svaki način da je izmjeste i unište. U tome je problem.
I smojem slobodno reći da svake večeri tokom ljetnog perioda u večernjim satima nakon treninga Fk Slobodfe i AK Slobode prodefiluje stazom oko 500 građana Tuzle. Dakle, staza je potrebna svima, ne samo atletičarima. Tu kondicione treninge rade i košarkaši i fudbaleri, i rukometaši, karatisti i svi ostali.
JU ustanova je odgovorna od 2008. godine, a šta je prije bilo? I kad se htjelo počet sa naplatom tartan staze, svi se pobunili. A tereni za fudbal se naplaćuju. Dio kolača od tih para ide fudbalskom klubu. A pare od naplate bi išle isključivo za obnovu staze.slana_krv je napisao/la:Opet ne razumijem pa i FK Sloboda i AK Sloboda su podstanari na tom stadionu, JU Tusanj ima svog direktora koji je odgovoran i za svlacionice i za tartan stazu.Alibasa je napisao/la:Naravno da je normalno. I meni je to sasvim normalno da tako sve funkcioniše. Tartan staza je samo jedna kap u čaši. Tu su svlačionice. Iza kafića postoje svlačionice koje koristi podmladak FK Slobode. Što te svlačionice ne mogu dobiti i atletičari, već se presvlače u konteneru koji se skoro srušio?slana_krv je napisao/la:Sve ja tebe razumijem u vezi Kade , ali mi nije jasno kakve veze ima AK Sloboda, FK Sloboda i JU Stadion Tusanj. Po meni je sasvim normalno da FK Sloboda ima najveci dio kolaca jer je to najpopularniju sport i sport gdje mozes vratiti ulozen novac, ali naravno treba podsticati i ostale sportove.
Vidimo se na Istoku
Kakvog kolaca bolan.JU ima svoju transu.FK svoju.sve pare Koje eventualno naplacuje JU idu njima,fk nema nista sa tim.mi smo dali svoj Stadion gradu,jer tusanj jeste slobodin bio.i sta sad,pored toga Sto smo dali Stadion,trebamo ga i placati jeli.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Opet ne razumijem pa i FK Sloboda i AK Sloboda su podstanari na tom stadionu, JU Tusanj ima svog direktora koji je odgovoran i za svlacionice i za tartan stazu.[/quote]Naravno da je normalno. I meni je to sasvim normalno da tako sve funkcioniše. Tartan staza je samo jedna kap u čaši. Tu su svlačionice. Iza kafića postoje svlačionice koje koristi podmladak FK Slobode. Što te svlačionice ne mogu dobiti i atletičari, već se presvlače u konteneru koji se skoro srušio?
JU ustanova je odgovorna od 2008. godine, a šta je prije bilo? I kad se htjelo počet sa naplatom tartan staze, svi se pobunili. A tereni za fudbal se naplaćuju. Dio kolača od tih para ide fudbalskom klubu. A pare od naplate bi išle isključivo za obnovu staze.[/quote]
Nisi upravu. A ne mislim da FK plaća korištenje stadiona. Naplata se odnosila na rekreativce koji dolaze trčat na tartan stazi nakon treninga, baš kao što se naplaćuju termini za rekreaciju na pomoćnim terenima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kratko je trajalo mada nas je bilo solidno. Trebali su ovi iz UG odrzati kakav govor, to mi je zamjerka
A za materijal valjda su novinari stigli da uhvate sta.
A za materijal valjda su novinari stigli da uhvate sta.
Koliko je bilo naroda jel makar milja bila
- Suljo20002
- Kontakt:
Danas je odrađen lagan trening.Prvih 11 je trenirao Ragib i oni su radili vjezbe snage,dok je ostatak tima igrao fudbal na male golove.Treba da nas raduje to sto se Moranjkic vratio i moze da igra na najvisem nivou a Perica Ivetic je izgleda u Prijedoru dobio laksu povredu pa danas je bio posteđen treninga ali ipak je odradio koliko je mogao sto dovoljno govori koliko je profesionalan i koliko se zalaže.Atmosfera NIKAD BOLJA

Malo jace od milju max 1200
Kratko trajalo, al eto dobro je
De ba.Alibasa imas temu na ovom forumu i pisi o Kadi i AK za cije rezultate 90% grada ne zna,a kamoli da jos uvijek postoji..dovoljno o strucnosti Kade Delic!
Moze se reci da sam prilicno razocaran,kratko je trajalo,a ocekivao sam vise ljudi,pogotov jer je nedelja,suncan itd..
Moze se reci da sam prilicno razocaran,kratko je trajalo,a ocekivao sam vise ljudi,pogotov jer je nedelja,suncan itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja rekao pojedinima 1000,1500 plafon.TRUST je napisao/la:Malo jace od milju max 1200Kratko trajalo, al eto dobro je
Nemamo mi taj mentalitet.
I kakve su impresije jel se bar navijalo il sta
Nista specijalno, steta barem da je bio kakav govor, jbg nisam bas ja objektivan,jer kad krenes na skup a ocekujes 5000, neku veliku bakljadu, i barem korteo korz grad, onda sad sam u konfuziji sam sa sobom. Realno ovo je bilo moje mastanje i zamisljanje, al eto moglo je dosat bolje, ali ni ovo nije lose, kad se zna da nam je KK bio ugasen bez protesta i vece neke pobune. Tako da kad se gleda sa te strane ovo je odlicno.solinas je napisao/la:Ja rekao pojedinima 1000,1500 plafon.TRUST je napisao/la:Malo jace od milju max 1200Kratko trajalo, al eto dobro je
Nemamo mi taj mentalitet.
I kakve su impresije jel se bar navijalo il sta
podrška Azmiru, prozivanje Šećera, navijalo se i to je to
dvije parole upućene gradu, jedna Šećeru, al' kakva parola, šta sebi dozvoli legenda kluba

dvije parole upućene gradu, jedna Šećeru, al' kakva parola, šta sebi dozvoli legenda kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.