FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po priči na forumu ovako bi danas trebalo biti na Koševu.

Ajdeeeeee,ajdeee zabij gol
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bila najava utakmice na hayatu, reko da vidim da nisu oni kad racku .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
nek oni Listice prenose i celike i Slavije i dodju mi sa pretplatom a majke mi gledam sve sto mogu na streamu jer su nam komentatori da povratis na BHT ma skoro na svim kanalima, izuzevsi Avdica Kosa, al i tu nam Bahu uvalise kad su ona djeca zlato uzela pa ispade na kraju ko da je Baho ga uzo kolko se prezentovo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Plakalo, Rustemović, Kovačević, Am. Bekić, Velkoski, Duljević, Al. Bekić, Benko, Berberović, Barbarić, Kallasi.
Na klupi su danas: Pavlović, Okić, Alispahić, Mihojević, Osmanović, Gljiva, Herić.
Na klupi su danas: Pavlović, Okić, Alispahić, Mihojević, Osmanović, Gljiva, Herić.
sarajlija je napisao/la:NemaPrijedor je napisao/la:Jel ima mozda prenos gdje danas?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- kenanbrajic
- Kontakt:
Kod Travnika pocinje Kobiljar
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Niko ne prenosi Sarajevo , ja ne kontam to , pa jel znaju oni koliko hordi ima svuda, Cudi me da se ne isplati mekoj tv privuc golem broj gledalaca redovno na svoj kanal plus bahila more
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Haj ako nam ga zabija , ja bi ga tužio da sam na mjestu uprave
Ove "manje" utakmice sa Koševa niko ne prenosi , to bi se riješilo nekim strimovanjem ili od strane kluba ili od strane nekog portala .
Fuj ybem ti srp i cekic kad meni iskrsne neodgodivo. Pojest cu se.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
neces valjda izdat? ja zbavio bordo skafander,ubio se za tvoje bordo hlace!uNbx je napisao/la:Fuj ybem ti srp i cekic kad meni iskrsne neodgodivo. Pojest cu se.![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da mi je doc, pa makar go...FrancescoTotti je napisao/la:neces valjda izdat? ja zbavio bordo skafander,ubio se za tvoje bordo hlace!uNbx je napisao/la:Fuj ybem ti srp i cekic kad meni iskrsne neodgodivo. Pojest cu se.![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Danas 48. godisnjica tekme sa M. Unitedon 
Selam svima.
Ljudi, može li mi neko reći ko je kreativac u ovom današnjem sastavu. Ako može neko postaviti vjerovatnu formaciju ovog sastava? Hvalaaa.
Ljudi, može li mi neko reći ko je kreativac u ovom današnjem sastavu. Ako može neko postaviti vjerovatnu formaciju ovog sastava? Hvalaaa.
Posto nisam u ovoj grupi za stream ako moze link u pp. Necu nikom dati ocam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nema prijenosa nigdje znaci nema ni linka ni onima u grupi... ako bude prenos ko protiv Slavije na ovom portalu bit ce svima doatupan, nema potrebe da trazite.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jet2Holiday i 11 gostiju.