To dovoljno govori koliko cijenite sport.harry_90 je napisao/la:De ba.Alibasa imas temu na ovom forumu i pisi o Kadi i AK za cije rezultate 90% grada ne zna,a kamoli da jos uvijek postoji..dovoljno o strucnosti Kade Delic!
Moze se reci da sam prilicno razocaran,kratko je trajalo,a ocekivao sam vise ljudi,pogotov jer je nedelja,suncan itd..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je pisaloChinaglia je napisao/la:podrška Azmiru, prozivanje Šećera, navijalo se i to je to![]()
dvije parole upućene gradu, jedna Šećeru, al' kakva parola, šta sebi dozvoli legenda kluba![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja napisao i opet cu,dovoljno govori o Kadi Delic i njom angazmanu u tz atletici..dovela je do toga da ne zna da li tuzla ima ak i koji su njeni rezultati..al zato zna lizat se opcinarima itd..Alibasa je napisao/la:To dovoljno govori koliko cijenite sport.harry_90 je napisao/la:De ba.Alibasa imas temu na ovom forumu i pisi o Kadi i AK za cije rezultate 90% grada ne zna,a kamoli da jos uvijek postoji..dovoljno o strucnosti Kade Delic!
Moze se reci da sam prilicno razocaran,kratko je trajalo,a ocekivao sam vise ljudi,pogotov jer je nedelja,suncan itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Reprogram rijesen, cim jasmina niko nije spomenuo, valjda xd

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je ba broj jer kod ostalih ekipa nema 1000 ljudi ni kada je utakmica..
Nema od reprograma nista. Najnovija vijestSloboda1919 je napisao/la:Reprogram rijesen, cim jasmina niko nije spomenuo, valjda xd![]()
igrač bio dobar, čovjek k'o karinaa, pljuješ ruku koja te odhranila, ti samo seljak iz Gornjeg Rahića, kćerka ti ne silazi s naših glavićasolinas je napisao/la:Sta je pisalo
De odj.ebi sa teme molim te..jucer pises jedno,danas drugo..bubas ko budala ovde.TexWiller je napisao/la:Nema od reprograma nista. Najnovija vijestSloboda1919 je napisao/la:Reprogram rijesen, cim jasmina niko nije spomenuo, valjda xd![]()
Pa ne može se ni znat kad se svim silama pokušava ugušit rad atletskog kluba. Sa 2000 maraka od grada imat ekipe u svim uzrasnim kategorijama i osvojit nekoliko državnih prvenstava. Sve ove godine. Jedno putovanje na takmičenje sa kotizacijom košta 1000KM minimalno. A ona na svakom se pojavila sa muškom i ženskom ekipom. Kategorije su mlađi juniori i juniorke, juniori i juniorke, seniori i seniorke. Svaka kategorija ima svoja dva prvenstva, pojedinačno i ekipno. Minimalno 12 000 je potrebno za sezonu, bez opreme i hrane atletičarima na takmičenjima.harry_90 je napisao/la:Ja napisao i opet cu,dovoljno govori o Kadi Delic i njom angazmanu u tz atletici..dovela je do toga da ne zna da li tuzla ima ak i koji su njeni rezultati..al zato zna lizat se opcinarima itd..Alibasa je napisao/la:To dovoljno govori koliko cijenite sport.harry_90 je napisao/la:De ba.Alibasa imas temu na ovom forumu i pisi o Kadi i AK za cije rezultate 90% grada ne zna,a kamoli da jos uvijek postoji..dovoljno o strucnosti Kade Delic!
Ljudi nece da izadju na proteste koji se ticu njihovih plata,penzija i zivota,bude 300 u vrh glave,tako da ova brojka 1000-1500 po zimi je sasvim pristojna
.
Ja sam zadovoljan. Očekivao sam drugačiji profil naroda a sa ovim sam prijatno iznenađen.Bilo je od 2 godine starosti do penzionera . Neočekivano
. ..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
O D JE B I sa ove teme alibasa...i ti i kada delic aka politicki pijun i AK...k u r a c nas boli gdje ce atleticari trenirat...nek vide sa secerom...ovo je tema SLOBODE i ako o njoj ne pises gas inace cu ti ti prijavit postove
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hajde sad da vidimo sta ce biti.uradilo se sta je bilo u nasoj moci.
Nek nam je bog na pomoci.
Sretno
Nek nam je bog na pomoci.
Sretno
dvije parole upućene gradu: "Sloboda je pitanje časti grada Tuzle" i "gradski klub=gradski dug"Chinaglia je napisao/la:igrač bio dobar, čovjek k'o karinaa, pljuješ ruku koja te odhranila, ti samo seljak iz Gornjeg Rahića, kćerka ti ne silazi s naših glavićasolinas je napisao/la:Sta je pisalo
Zasto se ta ista Kada nije oglasila do sad u vezi atletike,vec bas sinoc pred danasnji skup podrske FK Sloboda i Husicu..marioneta opcinskih kabadahija..kojim rezultatima AK je zaduzio grad Tuzlu,sta je Kada uradila do sad za atletiku u Tuzli..ja nijednom nisam cuo za neki rezultat ak iz tuzle u zadnjih par godina...necu vise o atletici,kadi itd twma je fk sloboda.
je l' možete završit' diskusiju o dotičnoj
Vidis da je dosadan..kad ga pitad za rezultate AK i doticne on nesto deseto pise..Chinaglia je napisao/la:je l' možete završit' diskusiju o dotičnoj
Zar Niko nije klip neki snimio nesto
- tuzlak1987
- Kontakt:
Snimao je neko sa kamerom, ne znam za koju TV...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.