The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Presmjesno je gledati ovaj ustimani sport...
Iz svemira su na zemlji vidljive dvije stvari Kineski zid i da je teskaski box stimovan...
Iz svemira su na zemlji vidljive dvije stvari Kineski zid i da je teskaski box stimovan...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 29 nov 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- ASD
- Kontakt:
Sve pet. ****, ne možeš da jednostavno pitanje odgovoriti i treba da se povuces.work je napisao/la:Nek si ti meni ziv i zdrav, nemam snage, ovo me vise iscrpi nego kakvom djetetu objasnjavat kvantnu fiziku. Sve ok.ASD je napisao/la:Work
Puno baljezgas, a nikako da odgovoris, zašto veliki šampion nije pružio Vitaliju revans?
Što se tiče meca, jedna od najslucajnijih pobjeda izazvana ogrebotinom rukavice i tu je morao biti rematch.
Majke mi, ti ko da si na glavu pao ko mali. Sta ti je pitanje?
Sto je izgubio Vitali mec? Zato sto mu je ovaj napravio krater, bukvalno krater, ispod oka za koji je trebalo 60 konaca da se zasije. Jesi li ti svjestan sta je 60 konaca? Otidji doktoru neka ti objasni sta je to i eventualno sta bi bilo s tim okom da je popusio jos koji udarac u isto.
Sta ti je jos pitanje? Zasto nije doslo do revansa? Je li? Zato sto je covjek bio u neformalnoj penziji skoro godinu dana i prije prve borbe i samo je ulazio u ring zbog para. Nije imao nikakve motivacije, niti je trenirao niti ista. Sta on ima sebi dokazivat protiv nekog Klicka, koji je bio niko i nista u ozbiljnim bokserskim krugovima. Da mu je trebalo para, vjerovatno bi usao ponovo u ring. J***, hoce se predstavit kao da se ovaj bojao Vitalija, sto ce ga se bojat, frajer izlazio na crtu svima koji su bili iole relevantni u teskaskom boksu u svojoj eri. Je li boksao protiv Vitalija? JEst? Je li ga dobio? Jest.
Sta ti hoces da dokazes, koji k****?! KAkvi su ti argumenti, sto nije doslo do rematcha, je li? Sto ga nije uzeo u prvom mecu i to u trenutku kad je bio u najgoroj formi ikad, a o remachu procitaj gore jer vidim da ti covjek mora 3 puta nesto reci kako bi ti to uopste pojmio.
Nemoj se pravit pametan i potezat neku pricu o posjekotini rukavicom, kad je sve dokumentovano. Neka svako pogleda mec i neka kaze kako je bilo, sta se ja imam raspravljat oko toga, svi imaju oci i neka procjene. To sto si ti obmanut, a vjerujem sada i da nisi pogledao tu borbu, a pogotovo ostale LEnoxove borbe pa bulaznis svakojake gluposti mi jedino ostavlja za pravo da sa tobom uopce vise ne raspravljam.
Naporan si, ne baratas cinjenicama i raspravu svodis na svoje interpretacije istine,a ne na fakte, zato i necu da se udubljujem u ove besciljne rasprave jer mi remete nedjeljni mir.
S tobom sam zavrsio.
Ako neko drugi ima pitanja, slobodno neka pita, samo neka bude nesto konstruktivno, a ne kao ovaj da vrti jednu te istu plocu 100 puta.
Sto je izgubio Vitali mec? Zato sto mu je ovaj napravio krater, bukvalno krater, ispod oka za koji je trebalo 60 konaca da se zasije. Jesi li ti svjestan sta je 60 konaca? Otidji doktoru neka ti objasni sta je to i eventualno sta bi bilo s tim okom da je popusio jos koji udarac u isto.
Sta ti je jos pitanje? Zasto nije doslo do revansa? Je li? Zato sto je covjek bio u neformalnoj penziji skoro godinu dana i prije prve borbe i samo je ulazio u ring zbog para. Nije imao nikakve motivacije, niti je trenirao niti ista. Sta on ima sebi dokazivat protiv nekog Klicka, koji je bio niko i nista u ozbiljnim bokserskim krugovima. Da mu je trebalo para, vjerovatno bi usao ponovo u ring. J***, hoce se predstavit kao da se ovaj bojao Vitalija, sto ce ga se bojat, frajer izlazio na crtu svima koji su bili iole relevantni u teskaskom boksu u svojoj eri. Je li boksao protiv Vitalija? JEst? Je li ga dobio? Jest.
Sta ti hoces da dokazes, koji k****?! KAkvi su ti argumenti, sto nije doslo do rematcha, je li? Sto ga nije uzeo u prvom mecu i to u trenutku kad je bio u najgoroj formi ikad, a o remachu procitaj gore jer vidim da ti covjek mora 3 puta nesto reci kako bi ti to uopste pojmio.
Nemoj se pravit pametan i potezat neku pricu o posjekotini rukavicom, kad je sve dokumentovano. Neka svako pogleda mec i neka kaze kako je bilo, sta se ja imam raspravljat oko toga, svi imaju oci i neka procjene. To sto si ti obmanut, a vjerujem sada i da nisi pogledao tu borbu, a pogotovo ostale LEnoxove borbe pa bulaznis svakojake gluposti mi jedino ostavlja za pravo da sa tobom uopce vise ne raspravljam.
Naporan si, ne baratas cinjenicama i raspravu svodis na svoje interpretacije istine,a ne na fakte, zato i necu da se udubljujem u ove besciljne rasprave jer mi remete nedjeljni mir.
S tobom sam zavrsio.
Ako neko drugi ima pitanja, slobodno neka pita, samo neka bude nesto konstruktivno, a ne kao ovaj da vrti jednu te istu plocu 100 puta.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ja ne znam da li si stvarno ubijedjen u to sto govoris, ili svjesno lazes kako bi uzdigao svog idola.
helem, evo par fakti u vezi tog meca.
prvo, vitali pocetkom juna dobija ponudu od luisovog tima da boksaju, vjerovali ili ne, krajem istog mjeseca.
drugo, stjuartova taktika je bila da lenoks nabaci par kilograma jer su znali da je vitali jedan od najjebenijih udaraca.
pa, covjek i dan danas ima najveci procenat nokauta.
trece, kada je prekinut mec, klicko je vodio kod svih bodovnih sudaca.
cetvrto, lenoks je jos u ringu obecao revans.
peto, sam emanuel stjuart, tadasnji luisov trener, je bio misljenja da luis duguje revans, kako klicku, tako i javnosti.
sesto, sam wbc je pokusavao da natjera, bukvalno natjera luisa na revans. kada je wbc dao ultimatum, luis je okoncao karijeru.
na kraju, istini za volju, mora se kazati da u tom mecu luis nije bio u top formi. u formi da(spremao se za mec sa dzonsonom), ali daleko od top forme.
ali, takodjer treba kazati da je klicko bio u jos goroj.
prvo, vitali pocetkom juna dobija ponudu od luisovog tima da boksaju, vjerovali ili ne, krajem istog mjeseca.
drugo, stjuartova taktika je bila da lenoks nabaci par kilograma jer su znali da je vitali jedan od najjebenijih udaraca.
peto, sam emanuel stjuart, tadasnji luisov trener, je bio misljenja da luis duguje revans, kako klicku, tako i javnosti.
sesto, sam wbc je pokusavao da natjera, bukvalno natjera luisa na revans. kada je wbc dao ultimatum, luis je okoncao karijeru.
na kraju, istini za volju, mora se kazati da u tom mecu luis nije bio u top formi. u formi da(spremao se za mec sa dzonsonom), ali daleko od top forme.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- ASD
- Kontakt:
Sad će ti work napisati kako neće s tobom više pisati. Haahhaaa.sekerbay je napisao/la:ja ne znam da li si stvarno ubijedjen u to sto govoris, ili svjesno lazes kako bi uzdigao svog idola.
Fakat. Ili je veliki lažov ili je stvarno glup.
Kaže da nema Šta nekom dokazivazi, a obećao revanš pred očima čitavog svijeta.
On je možda dobio meč (sretno) ali je izgubio ugled kod javnosti. Izvizdan od navijača i popisan od kriticara.
[youtube][/youtube]
za mene licno jedan od najboljih meceva svih vremena.
mladji klicko bi trebao da barem 10-ak puta pogleda ovaj mec.
al´ dzaba kad mladji nema vitalijevo srce + sto nema ni blizu velika jaja
za mene licno jedan od najboljih meceva svih vremena.
mladji klicko bi trebao da barem 10-ak puta pogleda ovaj mec.
al´ dzaba kad mladji nema vitalijevo srce + sto nema ni blizu velika jaja
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sve je istina sto govorim, cinjenice nista nije izmisljeno. Vidis i sam da nista nisi negirao svojim postom, samo sto pojedinci vole underdoge pa imaju vlastite interpretacije ovih cinjenica.sekerbay je napisao/la:ja ne znam da li si stvarno ubijedjen u to sto govoris, ili svjesno lazes kako bi uzdigao svog idola.
Vitali je istu noc kao Lewis imao zakazanu borbu, kada je Lewisu otkazao protivnik, Vitali je uskocio. Tako da je "short notice" argument smijurija, spremala su se obojica za mec isto, samo sto je Lewi to radio preko k**** jer mu se nije boksalo, a Vitali je bio u naponu snage i u situaciji da se mora dokazivati.
Ova druga tacka je opservacija i nema veze sa nekom mojom tvrdnjom, tako da nema razloga da je komentarisem.
Vitali je vodio, istina, kao sto sam rekao u prethodnim postovima. Oficijelno je bilo 58-56. Sada opet ponavljam, posto vidim da i ne postoji zelja da se neciji postovi citaju, sta bi bilo u nastavku meca je u domenu "gledanja u kasike". Da li bi Lewis ili Vitali bio na patosu vec u slejdecoj sekundi ili bi otislo na bodove nikad necemo znati, tako da je je to prica za malu djecu. Cinjenica je da je Lenox zadao povrede protivniku usljed kojih nije mogao nastaviti mec. Je li ga mozda nabio nogom u jaja pa dobio, je li ukrao nesto, je li sve fair and squere? JEST.... i tu prestaje svaka prica.
Isto ja mogu reci, zao mi je sto nije nastavljena borba jer bi isto znacilo mozda i okoncnje Vitalijeve karijere usljed povreda oka, ali nisam toliki hajvan i dusman. Drago mi je sto je prekinuto i da je doktor odreagovao u interesu boraca. To su skolovani i strucni ljudi i rade na zastiti boraca.
Ovo oko revansa je prezvakana tema. Covjeku se nije boksalo, nije imao motivacije i napustio je sport. Da je otisao boksat sa nekim drugim i da je tako "izbjegao" mec, mogao bih i razumjeti ovaj argument. Ovako, ne. Covjek je jednostavno rekao dosta, necu vise i cao. Je li Vitali imao priliku? JEst. To sto je nije iskoristio je njegov problem. Bio je posteno porazen i vjerujem da je ovaj mec jedan od najvecih mitova u historiji boksa. Mislim da nije zabiljezeno vece slavlje poraza od Kosovskog boja.
EDIT
Ovo oko gubljenja ugleda je jos jedna nevidjena glupost. DA vidim tog ljubitelja boksa koji nema postovanja spram Lewisa, sigurno jednog od najvecih teskasa ikad.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Kad se bore Wilder i Povetkin?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan fajt u Londonu između AJ-a i Whytea, dobar otpor Whytea, najduža borba u karijeri i za jednog i za drugog, pravi boks i na kraju još jedan KO za AJ-a, iako je bio dobro uzdrman u 2 rundi 
Eubank i Sullivan u ranijoj borbi imali pravi revolveraški obračun, sijevalo je na sve strane
Eubank i Sullivan u ranijoj borbi imali pravi revolveraški obračun, sijevalo je na sve strane
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Brze ruke ima Joshua, gode mu ovakvi bokseri koji ce pristajati na razmjenu udaraca.
Kod njeg se dosta vidi napredak u boksu i izgleda mi puno fizicki bolje nego kad je pocinjao profesionalno.
Ne znam jos gdje su njegove granice, potencijal je vidljiv ali bas bi ga volio vidjeti protiv nekog pametnijeg boksera, nadam se da nece bjezati po ringu kao ona kokos Haye.
Kod njeg se dosta vidi napredak u boksu i izgleda mi puno fizicki bolje nego kad je pocinjao profesionalno.
Ne znam jos gdje su njegove granice, potencijal je vidljiv ali bas bi ga volio vidjeti protiv nekog pametnijeg boksera, nadam se da nece bjezati po ringu kao ona kokos Haye.
Ako netko želi pogledati sinoćnju pobjedu ''King konga''
Hayemaker se vratio i nokautirao Marka u prvoj rundi 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Večeras isto i Bronze Bomber ima meč

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wilder sa brutalnim KO dobio Poljaka, a onda Fury stupio na scenu
Odlično popunjena ova teška divizija Povetkin, Wlad, Haye, Fury, Wilder, Joshua, Parker, Ortiz, čekaju nas odlični mečevi
Odlično popunjena ova teška divizija Povetkin, Wlad, Haye, Fury, Wilder, Joshua, Parker, Ortiz, čekaju nas odlični mečevi
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
sretno našem Adi večeras, da vrati titulu aBd
iako odavno ne boksa kao nekada, na svom najboljem nivou, nadam se da je ostalo nešto u njemu i da će to pokazat' večeras, mada, s ovakvim boksanjem, to je teško očekivat' i ovo je sada boksanje za pare, ali eto
iako odavno ne boksa kao nekada, na svom najboljem nivou, nadam se da je ostalo nešto u njemu i da će to pokazat' večeras, mada, s ovakvim boksanjem, to je teško očekivat' i ovo je sada boksanje za pare, ali eto
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
U koliko bi ADO vcrs mogao izaci u ring tj ima li mnogo predborbi?
U Njemačkoj će bokserski spektakl prenositi SAT 1, a u Bosni i Hercegovini FACE TV.
Noć boksa počinje u 21 sati, a borba Ćatić – Chudinov se očekuje u 22,30 sati.
Noć boksa počinje u 21 sati, a borba Ćatić – Chudinov se očekuje u 22,30 sati.
- ASD
- Kontakt:
Kad cujem Bahu da pametuje o nekom sportu o kom nema veze hoce mi nesto biti. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.