Trebo mu je 6 crvenih dat zenu mu J***, valjda boks sinoć gledo klošartuzlak1987 je napisao/la:Zasluzen crveni za Djelmica jbg.. Ispao je glup ovdje
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Radnik ovdje nije zasluzio bodove sa ovom igrom..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Skandalozno: Igrači Zelje pogodili zicer.. Na treningu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a za OCIGLEDNO provociranje nista? ako je djelma dobio crveni i je trebao i igrac radnikatuzlak1987 je napisao/la:Zasluzen crveni za Djelmica jbg.. Ispao je glup ovdje
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
jovanmaksimovic je napisao/la:a za OCIGLEDNO provociranje nista? ako je djelma dobio crveni i je trebao i igrac radnikatuzlak1987 je napisao/la:Zasluzen crveni za Djelmica jbg.. Ispao je glup ovdje
Đelmić je ispao idiot i zavalio sopstvenu ekipu od 50 minute
Gdje i ovaj Radnik prosipa bodove. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
avatarX31987 je napisao/la:Gdje i ovaj Radnik prosipa bodove.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pinoglavi je napisao/la:Faul Radnika

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj Kokot je ograjisao negdje , haj sto promasi gol , vec sto mu golmani brane cak i ono sto dobro opuca 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
iako je rezultat u Bijeljini idealan, sramota za sta ljudima ponisitise go
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zeljeznicar osigurao opstanak,odlicno kolo za njih.
Od kada se za provociranje dobija crveni?jovanmaksimovic je napisao/la:a za OCIGLEDNO provociranje nista? ako je djelma dobio crveni i je trebao i igrac radnikatuzlak1987 je napisao/la:Zasluzen crveni za Djelmica jbg.. Ispao je glup ovdje
Logika tipa, ja tebi opsujem mater, ti mene stocem dernes, i onda obojica odgovaramo za nanosenje tjelesnih povreda...
To sto je Djelmic ispao glup i primo se na foru, njegov problem. Drugi puta neka bude pametniji.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Golem bod zelje u bijeljini.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Toliko talambasanja u vezi s tuzlanskim klubom (apela, obavještenja, najava, etc.) i onda se skupi raje kao ispred Fahdove kad se ispraćaju hadžije.
Što se tiče ostalog, rezultati očekivani, osim utakmice u Bijeljini gdje je Radnik napravio kiks.
Što se tiče ostalog, rezultati očekivani, osim utakmice u Bijeljini gdje je Radnik napravio kiks.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Reci da se šališjovanmaksimovic je napisao/la:a za OCIGLEDNO provociranje nista? ako je djelma dobio crveni i je trebao i igrac radnikatuzlak1987 je napisao/la:Zasluzen crveni za Djelmica jbg.. Ispao je glup ovdje
Das Ist Walter
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MCMXLVI je napisao/la:Gifron je napisao/la:Eno Kosevo sija koliko ste sposobni.Jos nam i tribine cisteclub21 je napisao/la:Javljaju snijeg ponovou cetvrtak i petak, e da vidimo ove pametnjakovice sa foruma kad njihov klub bude slejdece sedmice u istoj situaciji, onda ce se druga prica pricati. Djeci je neke stvari tesko dokazati pa cak i kad im dokaze postavis.![]()
To sinoc u Sarajevu palo 20cm snijega?
Jedan grad, jedna ljubav!
I opet po ko zna koji put Željo "oštečen" od strane saveza.savez napolje ,fujj.heheheMCMXLVI je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Faul Radnika
Čist gol Radniku poništiše Željomrsci
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.