SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Kriza velika, 2 kola bez gola, teško ćemo 1. ligu izborit 

Obožavam kad postaviš derbije tipa Nantes - Bastia ili Getafe - Las Palmas, milina tipovatiarelinho je napisao/la:Cijeli dan provociras.![]()
Parovi se biraju slucajnim (random) odabirom.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
johnnyyK je napisao/la:Kriza velika, 2 kola bez gola, teško ćemo 1. ligu izborit
Od ove 4 ekipe, po meni u najlosijoj smo poziciji sada.
Pa i nismo baš, imamo najbolju gol razliku i zadnju kući igramo...Valjda ćemo bar 3. mjesto izborit, zaslužili smoBelminM23 je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Kriza velika, 2 kola bez gola, teško ćemo 1. ligu izborit
Od ove 4 ekipe, po meni u najlosijoj smo poziciji sada.

bavarian_bk je napisao/la:Premierov trio nastavlja gdje je stao, nova 3 boda u režiji najboljih igrača lige () ! 3 boda za izdvajanje na 1. mjestu 1. lige !
AUF GEHT'S IHR BLAUEN !!!

Gromovi ti imaju skor u baražu kao i reprezentacija, možda čak i lošiji.johnnyyK je napisao/la:
Pa i nismo baš, imamo najbolju gol razliku i zadnju kući igramo...Valjda ćemo bar 3. mjesto izborit, zaslužili smo![]()

ma kakav baraz..idemo direktnoBelminM23 je napisao/la:Gromovi ti imaju skor u baražu kao i reprezentacija, možda čak i lošiji.johnnyyK je napisao/la:
Pa i nismo baš, imamo najbolju gol razliku i zadnju kući igramo...Valjda ćemo bar 3. mjesto izborit, zaslužili smo![]()

Imate tesko gostovanje u narednom koluxinxee je napisao/la:ma kakav baraz..idemo direktnoBelminM23 je napisao/la:Gromovi ti imaju skor u baražu kao i reprezentacija, možda čak i lošiji.johnnyyK je napisao/la:
Mes Que Un Club
brile je napisao/la:Cestitke i od mene123456 je napisao/la:Svaka cast kapitenu![]()
![]()
![]()
Mic po mic
Nedamo se momci.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

14. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 16. KOLA

Tabela poslije 16. KOLA

Tabela poslije 16. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
bavarian_bk je napisao/la:Premierov trio nastavlja gdje je stao, nova 3 boda u režiji najboljih igrača lige () ! 3 boda za izdvajanje na 1. mjestu 1. lige !
AUF GEHT'S IHR BLAUEN !!!

Suspenzije za 17.kolo :
3.liga
Joint_fc

3.liga
Joint_fc

- kraljttbvb
- Kontakt:
Spamm mozda moze i do titule, ako nam se poklope rezultati, a moze i do baraza za opstanak ako nam lose krene
Prva liga ludilo

Prva liga ludilo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nemojte samo baraza,samo prva mjestaBelminM23 je napisao/la:Gromovi ti imaju skor u baražu kao i reprezentacija, možda čak i lošiji.johnnyyK je napisao/la:

Ako udjete mislim da ce to biti prvi put da su Gromovi u prvoj ligi,nadam se da hocete

Hahha, to im i govorim.zenicanin je napisao/la: Nemojte samo baraza,samo prva mjesta![]()
Ako udjete mislim da ce to biti prvi put da su Gromovi u prvoj ligi,nadam se da hocete

Da, da prvi put.
Kapitenu, skoro sam ja tebe ovdje spominjao i rekao ništa ovo nebi moglo bez našeg kapitena.

Pogresno si tipovao, ispravi da ne bi morao svoju ekipu kaznjavati123456 je napisao/la:.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Re: RE: Re: SportSport.ba liga
Sljedece godine.Captain4 je napisao/la:Kada počinje nova sezona?

Suspenzije za 18.kolo:
Blue Train

FK Bilder

Timovi koji su u katastrofalnom stanju su Blue Train i FK Bilder. U oba tima po jedan momak tipuje. To se jednom isto desilo u ekipi Spartanaca pa je momak koji je tipovao nasao zamjene i preuzeo kapitensku traku. Mislim da bi i vi trebali to uraditi. U ekipi Bildera i ovaj momak sto je ostao slabo tipuje,ali eto.
Blue Train

FK Bilder

Timovi koji su u katastrofalnom stanju su Blue Train i FK Bilder. U oba tima po jedan momak tipuje. To se jednom isto desilo u ekipi Spartanaca pa je momak koji je tipovao nasao zamjene i preuzeo kapitensku traku. Mislim da bi i vi trebali to uraditi. U ekipi Bildera i ovaj momak sto je ostao slabo tipuje,ali eto.
anonimni
Adi_Zepce
Izvinjavam se.Tipovao sam na brzinu jer sam morao na put hitno.Tek sam sad dosao na net tako da je kasno za popravku.Jos jedamput izvinjavam se.brile je napisao/la:Pogresno si tipovao, ispravi da ne bi morao svoju ekipu kaznjavati123456 je napisao/la:.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.