Dakle daleko od neke odlicne ekipe...
Salah je najbolji igrac ove Rome... i kad on ne igra ne igra ni Roma... Lulicu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Otpisivo si ih u februaru, a sad ni novembar nije sletio a oni vec otpisaniHuska je napisao/la:Al zao mi ih nesto bgm, do sad su barem bili prvaci nekog mjeseca ili polu sezone, a sad ni to...
Ostao nam je samo taj gradski derbi. Luzerski klubovi i jednu i drugi i to je to.Chinaglia je napisao/la:ne znam kome je gore, navijačima Lazija što svinja debila ne ulaže i ne želi napredak kluba, ili romima, čiji čelnici ulažu i žele napredak, al' ne mogu da naprave, da ga ebeštužna rimska priča
Jbg desava seItalia je napisao/la:Otpisivo si ih u februaru, a sad ni novembar nije sletio a oni vec otpisaniHuska je napisao/la:Al zao mi ih nesto bgm, do sad su barem bili prvaci nekog mjeseca ili polu sezone, a sad ni to...
Huska je napisao/la:Mozes ti imati Messia i CR u napadu ako tebi u odbrani igra bek koji nije bek, stoper koji nije stoper i ostali pokusaji od stopera...Calcio se uzimao i uzet ce se sa najjacom odbranom, a jedini koji ima jaku i normalnu odbranu je juventus, samo da ljudi nemaju problema sa izostancima i da se Allegri resetuje na postavke sa kraja prosle sezone, a ne sa pocetka i opet ce razvalit ligu uzduz i poprijeko...toliko potencijala u ekipi mora izaci na dobro pogotovo u zdravom klubu kao sto je juventus....
Mislim nije da mi smeta ovo njihovo trenutno stanje...Ali govoriti da juventus i dalje nije broj jedan za Scudeto je glupost zesca, pogotovo jer mu je konkurencija mali klubovi iz rima, napolia i slicni...Da bilo koji milanski klub uveze nekoliko pobjeda za redom, samo da im se digne moral i da sami sebi pokazu da mogu, e tad bi juventus imao pravog konkurenta, jer bi udraio na ekipe koje znaju sta je trofej i znaju kako doci do njega...

Smijesan trener koji osvoji dopietu i igra finale LP (iskljucivo njegovom zaslugom, s'obzirom da je trener prije njega imao isti tim, a taj prije njega nije bio toliko los) ?FaraonTM je napisao/la:Romi fali pravi trener, zapravo i prije sam to govorio a tvrdim i dan danas da u Italiji više nema WC trenera i to je veliki problem, kada skontaš da Allegri, Mihajlović i Mancini vode tri najveća tima u Italiji to je po meni smiješno.
Inače, Chini na aparatima!?
Ne znas ko je ocajniji yebigaJuventinoVero je napisao/la:Rimski klubovi na aparatima
Allegri nije vrhunski trener.Vrlo dobar trener jeste, ali vrhunski nije.To što je osvojio dva Scudetta(oba puta u smješnoj konkurenciji) i jedno finale LP-a ne mogu ga staviti u isti rang sa najboljim trenerima današnjice. Svijetski vrh su Mourinho,Guardiola,Simeone,Klopp,Ancelotti,Emery...Allegri jeste možda najbolji trener u Serie A ali nisu ni Mancini niti Sarri ništa lošiji.A vala ni Sousa nije daleko od njih,a čak ni Siniša ne kaska puno za trenerskom elitom u Serie A. A po meni Conte je najbolji italijanski trener nove generacije.Italia je napisao/la:Smijesan trener koji osvoji dopietu i igra finale LP (iskljucivo njegovom zaslugom, s'obzirom da je trener prije njega imao isti tim, a taj prije njega nije bio toliko los) ?FaraonTM je napisao/la:Romi fali pravi trener, zapravo i prije sam to govorio a tvrdim i dan danas da u Italiji više nema WC trenera i to je veliki problem, kada skontaš da Allegri, Mihajlović i Mancini vode tri najveća tima u Italiji to je po meni smiješno.
Inače, Chini na aparatima!?
Sve se nema a pije se sky colaIlPrincipino je napisao/la:[img]http://pbs.twimg.com/media/CU_r_78UAAIfjmU.jpg:large[/img]
muxa je napisao/la:Jel ovo jahanje il fudbal
muxa je napisao/la:Jel ovo jahanje il fudbal
muxa je napisao/la:Samo corav nije vidio faul u napadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.