Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
koliko stane na stajanje pod Bijelim brijegom, onako da komforno ljudi stanu ?
mi danas na nase staro stajanje ne bi mogli stati svi
sigurno nekih 70 metara terena smo zauzeli, a sirinom duplo vise nego nase staro stajanje sto je bilo
mi danas na nase staro stajanje ne bi mogli stati svi
sigurno nekih 70 metara terena smo zauzeli, a sirinom duplo vise nego nase staro stajanje sto je bilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Svjetlosnu godinu ispred svih ostalihchily-rz je napisao/la:Daj nam sliku da vidimo kako je to "izgledalo" kontra Travnika u još jednoj sigurnoj pobjedi šampionskog Sarajeva,.High je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la: Evo, recimo, kako je to na običnom treningu:![]()
Ne moraš,ja cu,.
Brat bratu,ne više od 500 ljudi,.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pusti Pujdu, još se ne opraše od rasizma. Zabrinuo bih se kad bismo bili loši u utakmicama u LP i EL. Ali imaju voajeri da prate. 
Samo je nevjerovatno da se javljaju pobornici kvazigrupe koja je, bukvalno, jučer na utakmicama reprezentacije onanisala na glavni grad.

Samo je nevjerovatno da se javljaju pobornici kvazigrupe koja je, bukvalno, jučer na utakmicama reprezentacije onanisala na glavni grad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A evo kako to izgleda protiv nekog drugog u ligi recimo samo prosle godine, mrsko mi traziti najbolje pa cu samo ove postavitichily-rz je napisao/la:Daj nam sliku da vidimo kako je to "izgledalo" kontra Travnika u još jednoj sigurnoj pobjedi šampionskog Sarajeva,.High je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la: Evo, recimo, kako je to na običnom treningu:![]()
Ne moraš,ja cu,.
Brat bratu,ne više od 500 ljudi,.

A evo kako u europi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa sve tri su sa derbija, a ova protiv Borussije.. Nije to mjerilo drug 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sta da postavim onda?

Baš me zanima šta je mjerilo. Za dobre posjete, na Koševu, protiv Zrinjskog, Slobode, Širokog govorite da takve moraju biti i da to nije neki fenomen, a odlična gostovanja u Banovićima, Gradačcu, Vitezu, Mostaru, Travniku, Modriči, Tuzli, Lakštaima osporavate nekim drugim izgovorima.
Još je najzanimljivije da su u ovim raspravama uvijek najglasnije polugrupe (Fukare i Robijaši).
Ako ko može bolje, bujrum nek to i uradi.

Još je najzanimljivije da su u ovim raspravama uvijek najglasnije polugrupe (Fukare i Robijaši).

Zadnja izmjena: High, dana/u 29 nov 2015, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jeste njima, oni su ultra kežuala, čaršijaneri i ti fazoni. Opraše na ruke koliko smaraju spikom.Ajzea je napisao/la:Pa sve tri su sa derbija, a ova protiv Borussije.. Nije to mjerilo drug
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel ovo u tvom potpisu datum tvog rodjenja?High je napisao/la:Baš me zanima šta je mjerilo. Za dobre posjete, na Koševu, protiv Zrinjskog, Slobode, Širokog govorite da takve moraju biti i da to nije neki fenomen, a odlična gostovanja u Banovićima, Gradačcu, Vitezu, Mostaru, Travniku, Modriči, Tuzli osporavate nekim drugim izgovorima![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma jok. To je datum kad je Azmir registrirao kamiJon.
U ovoj godini Horde su na visokom nivou što se tiče gostovanja, gledajući brojnost naravno. Nebitno sad navijanje i te stvari. Iza njih i to ne tako blizu su Ultrasi. I onda dolaze Fukare, Manijaci, Robijaši, RA, od kojih se u suštini trenutno ne zna ko je gori.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sarajevo46
- Kontakt:
@probisvjet GLUPANE valjda znaš šta znaci taj datum I DA TO NIJE ZA ZAJ....
Takvi su ti simpatizeri Srbije.sarajevo46 je napisao/la:@probisvjet GLUPANE valjda znaš šta znaci taj datum I DA TO NIJE ZA ZAJ....

Jest, jest, nama dvorane i stadioni prazni kada dolazi reprezentacija, ne vamaHigh je napisao/la:Takvi su ti simpatizeri Srbije.sarajevo46 je napisao/la:@probisvjet GLUPANE valjda znaš šta znaci taj datum I DA TO NIJE ZA ZAJ....

Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2. klub iza nas ima x4 puta manje navijaca na gostovanjima nego mi a kuci nismo nesto posebno ali eto, nadam se boljem vremenu i novom stadionu da se raji ugodi koliko toliko, da mogu stati negdje ako sta padne itd.
Čija reprezentacija? Vaša ili naša?pinoglavi je napisao/la:Jest, jest, nama dvorane i stadioni prazni kada dolazi reprezentacija, ne vamaHigh je napisao/la:Takvi su ti simpatizeri Srbije.sarajevo46 je napisao/la:@probisvjet GLUPANE valjda znaš šta znaci taj datum I DA TO NIJE ZA ZAJ....
1.500- 2.000 prosjek na stadionu koševoMortemHz je napisao/la:2. klub iza nas ima x4 puta manje navijaca na gostovanjima nego mi a kuci nismo nesto posebno ali eto, nadam se boljem vremenu i novom stadionu da se raji ugodi koliko toliko, da mogu stati negdje ako sta padne itd.

ali boli vas q , najjaci ste u državi

Vise navijaca na Kosevu ima Olimpic nego kad igra nasa U21 repezentacija....valjda i na Kosevo trebaju doci Tuzlaci i Zenicani.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 29 nov 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bit ce to preko 6.000 na kraju + nije ni derbi odigran na nasem stadionu, a prosjek je preko 3.500 do sada, ne moras lagati uvijek pogotovo ne kada skontas kakvo je stanje u tvom klubu i da jedno si upravu, jesmo najjaci u drzavilet3 je napisao/la:1.500- 2.000 prosjek na stadionu koševoMortemHz je napisao/la:2. klub iza nas ima x4 puta manje navijaca na gostovanjima nego mi a kuci nismo nesto posebno ali eto, nadam se boljem vremenu i novom stadionu da se raji ugodi koliko toliko, da mogu stati negdje ako sta padne itd.![]()
pa to i kažem, boli vas q najjaci ste u državiMortemHz je napisao/la:Ma bit ce to preko 6.000 na kraju + nije ni derbi odigran na nasem stadionu, a prosjek je preko 3.500 do sada, ne moras lagati uvijek pogotovo ne kada skontas kakvo je stanje u tvom klubu i da jedno si upravu, jesmo najjaci u drzavilet3 je napisao/la:1.500- 2.000 prosjek na stadionu koševoMortemHz je napisao/la:2. klub iza nas ima x4 puta manje navijaca na gostovanjima nego mi a kuci nismo nesto posebno ali eto, nadam se boljem vremenu i novom stadionu da se raji ugodi koliko toliko, da mogu stati negdje ako sta padne itd.![]()

eto i da je 3.500 na stadionu kapaciteta 40.000

samo pitarski mozak se može hvaliti ovim brukama, ali ništa novo od samozvanih divova

Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 nov 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], held9, MostarReds22, Paromlinac i 22 gosta.