Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Opet laganje
, i ja mislim da je losa posjeta kuci i da bi se moglo popraviti dok je na strani i vise nego odlicna...ali poenta je i da smo kao takvi najbolji u drzavi kao sto je vec neko rekao

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koja je to vasa, a koja nasa?High je napisao/la:Čija reprezentacija? Vaša ili naša?pinoglavi je napisao/la:Jest, jest, nama dvorane i stadioni prazni kada dolazi reprezentacija, ne vamaHigh je napisao/la: Takvi su ti simpatizeri Srbije.
🔴⚫️
ne treba se hvaliti dijete kitom od 10 cm, iako mu je možda najveca u maloj rajiMortemHz je napisao/la:Opet laganje, i ja mislim da je losa posjeta kuci i da bi se moglo popraviti dok je na strani i vise nego odlicna...ali poenta je i da smo kao takvi najbolji u drzavi kao sto je vec neko rekao
to je prava poenta

Eristička dijalektika.
Nezahvalno je reći da se bilo ko treba hvaliti, ali ako već znate i umijete bolje, onda bujrum. Ali kud će vam veće brukanje od dičenja Jocom koji vas mrtav i hladan tek tako posmatra. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
FaraonTM je napisao/la:U ovoj godini Horde su na visokom nivou što se tiče gostovanja, gledajući brojnost naravno. Nebitno sad navijanje i te stvari. Iza njih i to ne tako blizu su Ultrasi. I onda dolaze Fukare, Manijaci, Robijaši, RA, od kojih se u suštini trenutno ne zna ko je gori.

[youtube][/youtube]
trebao bi shvatit

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Bruka i sramota kako su Radnik pokrali danas! Što eskimi iz novog sarajeva sada ne izbace saopštenje? 

ko se bolan dici sa JocomHigh je napisao/la:Eristička dijalektika.Nezahvalno je reći da se bilo ko treba hvaliti, ali ako već znate i umijete bolje, onda bujrum. Ali kud će vam veće brukanje od dičenja Jocom koji vas mrtav i hladan tek tako posmatra.

pa raja pravi viceve o Stokiću

"zabit ces ga Joco nekad, htio ti to ili ne htio"

- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno svi nesto jaki, a nema ljudi dok nema derbija.. Ja generalno znam koje face dolaze redovno na Tusanj, oni ce doci i kada kamenje pada i tako vjerovatno svaki klub ima skup svojih bolesnika 

To je stari vic. Ima mu par dana. Daj novi. Ponižavajuće je pjevati pjesmu Joci, a da vas on onako kulira.let3 je napisao/la:ko se bolan dici sa JocomHigh je napisao/la:Eristička dijalektika.Nezahvalno je reći da se bilo ko treba hvaliti, ali ako već znate i umijete bolje, onda bujrum. Ali kud će vam veće brukanje od dičenja Jocom koji vas mrtav i hladan tek tako posmatra.
kakve tebe džini spopadaju
![]()
pa raja pravi viceve o Stokićuhoces najnoviji sa org-a
"zabit ces ga Joco nekad, htio ti to ili ne htio"

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E moj uglješa,vi ste igrali LP i EL isto onako kako ce reprezentacija igrati na EP u Francuskoj,postoji razlog zašto to nazivaju kvalifikacijama,.Zato što su kvalifikacijeHigh je napisao/la: Pusti Pujdu, još se ne opraše od rasizma. Zabrinuo bih se kad bismo bili loši u utakmicama u LP i EL. Ali imaju voajeri da prate.
Samo je nevjerovatno da se javljaju pobornici kvazigrupe koja je, bukvalno, jučer na utakmicama reprezentacije onanisala na glavni grad.

Ne pratim nego me dojmilo to što konstantno imaš potrebu da nekoga prozivaš pa reko da ti svratim u dvoriše kad tamo 1500 ljudi na lavoru koji prima trideset i kusur,.Divovi,nema šta.
Ako su takvi poput tebe karakterizacija glavnog grada nije ni cudo što vas ljudi ne mogu,.Sve šošon do šošona,.
Nema se sta dodati, pusti levataSkver je napisao/la:Vise navijaca na Kosevu ima Olimpic nego kad igra nasa U21 repezentacija....valjda i na Kosevo trebaju doci Tuzlaci i Zenicani.

Nad tobom sunce najljepše sja
Bez stida, znamo da nas gledaš na TV-u.chily-rz je napisao/la:E moj uglješa,vi ste igrali LP i EL isto onako kako ce reprezentacija igrati na EP u Francuskoj,postoji razlog zašto to nazivaju kvalifikacijama,.Zato što su kvalifikacijeHigh je napisao/la: Pusti Pujdu, još se ne opraše od rasizma. Zabrinuo bih se kad bismo bili loši u utakmicama u LP i EL. Ali imaju voajeri da prate.
Samo je nevjerovatno da se javljaju pobornici kvazigrupe koja je, bukvalno, jučer na utakmicama reprezentacije onanisala na glavni grad.![]()
Ne pratim nego me dojmilo to što konstantno imaš potrebu da nekoga prozivaš pa reko da ti svratim u dvoriše kad tamo 1500 ljudi na lavoru koji prima trideset i kusur,.Divovi,nema šta.
Ako su takvi poput tebe karakterizacija glavnog grada nije ni cudo što vas ljudi ne mogu,.Sve šošon do šošona,.

Kancer!
Zadnja izmjena: High, dana/u 29 nov 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Čelik igrao evropu posljednji put evropu (intertoto kup) prije skoro 15 godina (2001 godine), onaj jos jedan izlet i ispadanje u prvom kolu od sela Grbalja 2007 neću komentarisati, i evo kako je tad to izgledalo u Zenici, možete malo premotati i pogledati, dakle intertoto kup (20.000) ;
Što se tiće posjete, smiješno je porediti Sarajevo, Željezničar koji svake godine idu u evropu, grad (500.000 stanovnika s okolicom), liga šampiona, sa npr Veležom i Čelikom, koji su pokradani godinama, čiji navijači su izvarani milion puta, koji ne mogu prismrditi evropi ni blizu itd itd .
Edit; A opet bez obzira, kad se vratimo na stadion (novi statut), Čelik će imati najveću posjetu kući, bez obzira na rezultate. Pozz
Edit; A opet bez obzira, kad se vratimo na stadion (novi statut), Čelik će imati najveću posjetu kući, bez obzira na rezultate. Pozz
Bez obzira na sve, istina ostaje jedna, nicaZe dismr!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
mamica ti dismrjoker90 je napisao/la:Bez obzira na sve, istina ostaje jedna, nicaZe dismr!!
Hahaha strumfic dosao pricati o tribini i posjeti
Pa mi smo poznati po tome da vracamo i ljude koji bojkotuju svoj klub

Pa mi smo poznati po tome da vracamo i ljude koji bojkotuju svoj klub

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
halo ba
mojne pominjati majku covjeku
kako te nije stid
MCMXitd , posjeta vam rinaka od muflona i sad da staviš 200 slika izvrnutih vozova, to ne može promjeniti cinjenice
ako cete se furati i tješiti sa 2 milje u prosjeku - onda odlicno
svaka vam takva bila
to je bruka citava lige i odraz stanja u državu, ali valja to objasniti pojedincima

MCMXitd , posjeta vam rinaka od muflona i sad da staviš 200 slika izvrnutih vozova, to ne može promjeniti cinjenice

ako cete se furati i tješiti sa 2 milje u prosjeku - onda odlicno

to je bruka citava lige i odraz stanja u državu, ali valja to objasniti pojedincima

DobraHigh je napisao/la:Ma jok. To je datum kad je Azmir registrirao kamiJon.

Pa ne treba derbi da bude mjerilo, ali vaša ostala gostovanja koja su odlično odrađena trebaju i na tome vam čestitam. Također, HZ ove godine nemaju konkurenciju što se tiče TIFO scene a razlog toga je dobro poznat, grupa jednostavno ne funkcioniše zbog internih problema i ko zna kad će profunkcionisati. Ja sam već rekao da ne mora nikad ako će cijena njihovih ponovnih sukoba biti nečiji život..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jedni podstanari, drugima snijeg rusi stadion pa od jedne tribine naprave dvije sa krovom(skuplja 5KM) i bez krova. Pa onda opet snijeg urusava dvorane, pa tako dobijes da svi sportski objekti u Sarajevu vrijede ko pola zenicke Arene 
Balavac @Joker90 Sarajevo najzagadjeniji gradu u Evropi moze li se disat, nego de ti gledaj kako ces za vodu sljedece godine sad ce redukcije.

Balavac @Joker90 Sarajevo najzagadjeniji gradu u Evropi moze li se disat, nego de ti gledaj kako ces za vodu sljedece godine sad ce redukcije.
Četrdeset peta vrijeme je heroja
Rodila se ljubav Čelik Zenica
Rodila se ljubav Čelik Zenica
http://s.port1.ba/video-pogledajte-poni ... bijeljini/
Auuu koja kradja. Cist gol Radnika ponisten. Ocekujem sazivanje pres koncerencije sutra na Grbavici i novu zalbu na nepravde u BiH fudbalu.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Auuu koja kradja. Cist gol Radnika ponisten. Ocekujem sazivanje pres koncerencije sutra na Grbavici i novu zalbu na nepravde u BiH fudbalu.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk