http://int.soccerway.com/?ICID=TN_01crnobijeli21 je napisao/la:Gdje mogu naci koji igraci ne igraju i kolko koji sudac daje kartona?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- themaniaks
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- dr.van nostrand
- Kontakt:
trencin-senica 1 1,25
empoli-ss lazio 2+ 1,32
westerlo-oostende 2+ 1,23
k. 2,02
trencin je klasa za vecinu protivnika u prvenstvu, senica danas nema nekih sansi...
lazio ima problema, losa serija, primaju golove, losi na gostovanjima... obje ekipe imaju prosjek golova preko 2 po susretu.
zadnjih 5 west-oost. dolazi sa 3 gola najmanje, prvi susret u sezoni 2:1, generalno imaju visok procenat golova po susretu, trebala bi doci 2 najmanje i danas.
empoli-ss lazio 2+ 1,32
westerlo-oostende 2+ 1,23
k. 2,02
trencin je klasa za vecinu protivnika u prvenstvu, senica danas nema nekih sansi...
lazio ima problema, losa serija, primaju golove, losi na gostovanjima... obje ekipe imaju prosjek golova preko 2 po susretu.
zadnjih 5 west-oost. dolazi sa 3 gola najmanje, prvi susret u sezoni 2:1, generalno imaju visok procenat golova po susretu, trebala bi doci 2 najmanje i danas.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Rudeš-Zadar 2 8.95
gosti su u k... i predali su se praktički,klub pred gašenjem, ovo je prilika da se uzme neka lovica ako se dečki iz Rudeša slože
edit ipak ništa, nek ispadnu i u treću ako uopće i opstanu
gosti su u k... i predali su se praktički,klub pred gašenjem, ovo je prilika da se uzme neka lovica ako se dečki iz Rudeša slože
edit ipak ništa, nek ispadnu i u treću ako uopće i opstanu
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 29 nov 2015, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
14:00 Trencin - Senica 5+ @3.70, 7+ @17 i 2/1 @23
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pratim ova dva plus West Ham 1 mislim da su bolja ekipa i da ce prekinuti losu seriju. Sretnozgmiky je napisao/la:Eibar-Real M 2 1.45
Norwich-Arsenal 2 1.65
2.39
Nakon prekida serije jučerašnjim padom od danas idemo po novu seriju i odabir je pao na dva para i dvije gostujuće pobjede
REAL 2: Uz Dinamo po meni najsigurniji današnji par ako takvi još postoje i ako ih možemo tako nazvati. Znamo svi za trzavice u realovoj svlačionici ali stanje je takvo da oni moraju ovo dobiti i svemu unatoč mislim da i hoće. Barcelona je na +9 a Atletico na +5 i oboje su jučer slavili bez primljenog gola i očekujem od Reala da i oni uzmu ovo čiste mreže pa i u hendiju. Od četiri međusobne utakmice kraljevska momčad je slavila tri puta, sva tri puta nisu primili gol i nakon one sramote protiv Barce prošlog vikenda ima da gori halaa preko tjedna su vodili u Ukrajini 4-0 pa na kraju jedva pobjeda 4-3 i to će ih još malo pogurati da odigraju odlično danas i uzmu tri boda.
ARSENAL 2: Arsenal je pao na četvrto mjesto ali samo tri boda iza vodećeg dvojca (City i lisice) i nakon dva uzastopna neuspjeha u PREM-u topnici će tražiti pobjedu za proboj na sami vrh za što im treba 4-0, ne znam baš da će tako uvjerljivo slaviti jer domaćin nije tako lagan protivnik ali im leže i pobjediti bi trebali bar nekih 1-2 1-3. Od zadnjih četiri utakmice u tri je slavio Arsenal i svaki puta je dao barem dva gola, trebali bi i danas a mislim da je za domaćin prevelik zalogaj da daju dva ili više da uzmu bod, ako i daju primit će bar 3
ako ne prođe ide pauza do prvog![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Pokusati
CSKA-ZENIT 2
VTB liga
U pa navrata sam gledao Zenit igraju dobro i imaju kvalitetnu ekipu prije svega. Nalaze se na prvom mjestu ispred Cska sa stopostotnim ucinkom. Iako nikada nisu slavili kao gosti u međusobnom omjeru smatram da koef. 7 danas vrijedi ispratiti na koju markicu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
CSKA-ZENIT 2
VTB liga
U pa navrata sam gledao Zenit igraju dobro i imaju kvalitetnu ekipu prije svega. Nalaze se na prvom mjestu ispred Cska sa stopostotnim ucinkom. Iako nikada nisu slavili kao gosti u međusobnom omjeru smatram da koef. 7 danas vrijedi ispratiti na koju markicu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
De igrajtw pvu omoniu keca na live nemojte ovo propustiti....nebitna je kvotaa...ja bi uplatio sve na ovo al nemam na racunu nista...rezultat mozda 42...ako ovo nedodje u keca nece nist...
19:15 Kasimpasa - Galatasaray gg3+ @1.96
18:00 Empoli - Lazio gg3+ @2.45
20:00 Westerlo - Oostende gg3+ @2.03
22:30 Atletico-PR - Flamengo RJ gg3+ @2.41
20:00 Sport Recife - Corinthians gg3+ @2.41
Kvota:56.61
18:00 Empoli - Lazio gg3+ @2.45
20:00 Westerlo - Oostende gg3+ @2.03
22:30 Atletico-PR - Flamengo RJ gg3+ @2.41
20:00 Sport Recife - Corinthians gg3+ @2.41
Kvota:56.61
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zz raja, evo od mene 2 para kojima su prelazi nesto uobicajeno pa ko hoce nek isprati 
19:15 Kasimpasa - Galatasaray
22:15 Blooming - Bolivar

19:15 Kasimpasa - Galatasaray
22:15 Blooming - Bolivar
Liverpool - Swansea 1 1,5
Augsburg - Wolfsburg gg1 1,2
Olimpija - Gorica 1 1,35
Empoli - Lazio 2+ 1,35
Wisla - Cracovia 2+ 1,25
Vallecano - Bilbao gg 1,7
Rapid - Altach 1 1,35
Westerlo - Oostende 2+ 1,22
Sevilla - Valencia gg 1,6
Marseille - Monaco gg 1,85
33,98
Na markicu da se nesto prati veceras...
Augsburg - Wolfsburg gg1 1,2
Olimpija - Gorica 1 1,35
Empoli - Lazio 2+ 1,35
Wisla - Cracovia 2+ 1,25
Vallecano - Bilbao gg 1,7
Rapid - Altach 1 1,35
Westerlo - Oostende 2+ 1,22
Sevilla - Valencia gg 1,6
Marseille - Monaco gg 1,85
33,98
Na markicu da se nesto prati veceras...
- bugojanac1234
- Kontakt:
4-1. Dakle na proljeće kecina sa barem 2,8 kvotombugojanac1234 je napisao/la:
ovi nešto muteeeee

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
indepediente 1
bolivar 2
sport recife pm3
cortiba 2
u.de chile 2
saprissa pm3
kvota 146
banfield 2
spor kristal 1
mineros 4+
ayachucho pm3
real potosi pm3
dallas h1
kvota 409
bolivar 2
sport recife pm3
cortiba 2
u.de chile 2
saprissa pm3
kvota 146
banfield 2
spor kristal 1
mineros 4+
ayachucho pm3
real potosi pm3
dallas h1
kvota 409
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 29 nov 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Moja današnja dva tiketa:

Obavezno, ovo treba u bookmark negdjebugojanac1234 je napisao/la:4-1. Dakle na proljeće kecina sa barem 2,8 kvotombugojanac1234 je napisao/la:
ovi nešto muteeeee

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Palermo-Juve 2
Palermo-Juve -5,5+ zuti kartoni vise
(Od zadnjih 5 utakmica Palerma cetiri je bilo 6 ili vise kartona, ocekujem i veceras vise od zadanog)
Palermo-Juve -5,5+ zuti kartoni vise
(Od zadnjih 5 utakmica Palerma cetiri je bilo 6 ili vise kartona, ocekujem i veceras vise od zadanog)
evo da probam ovako kada gonjanje realnih kvota ne ide

sevilla-valencia oba daju u 1.pol. 4.40, penal 3.20
Dubl:
Palmeiras-Coritiba 1 2.70
Santamarina-Patronato x 2.80
kvota 7.56
Palmeiras-Coritiba 1 2.70
Santamarina-Patronato x 2.80
kvota 7.56
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Blooming - Bolivar 2/1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.