Crnov, Krstanović, Marković nemam pojma zašto ih je ostavio na klupi neću dalje.brig je napisao/la:Koji bi bio prvi? Daj imena uz ovoliko ozljedamaxmore je napisao/la:Kocka se Musa opasno. Ovo skoro drugi sastav.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Remi kao poraz, dvije utakmice koje smo morali dobiti, mi smo popusili 4 boda tu 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Krstanović je počeo i igrao cijelu utakmicu, ne znam šta si ti pratio, Crnov vuče ozljedu još od Travnika, za Markovića ne znam..Piše ti danas u novinama i Musina izjava...maxmore je napisao/la:Crnov, Krstanović, Marković nemam pojma zašto ih je ostavio na klupi neću dalje.brig je napisao/la:Koji bi bio prvi? Daj imena uz ovoliko ozljedamaxmore je napisao/la:Kocka se Musa opasno. Ovo skoro drugi sastav.
Zadnja izmjena: brig, dana/u 28 nov 2015, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
što će reć zadnje dvije utakmice dva porazaAndroid je napisao/la:Remi kao poraz, dvije utakmice koje smo morali dobiti, mi smo popusili 4 boda tu
priča se ovdje završava
Tek vidim da je Krstanović igrao od početka. Crnov trenirao cijeli tjedan, nije bilo potrebe da ga izostavi.brig je napisao/la: Krstanović je počeo i igrao cijelu utakmicu, ne znam šta si ti pratio, Crnov je vuče ozljedu još od Travnika, za Markovića ne znam..Piše ti danas u novinama i Musina izjava...
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Ja se samo nadam da ce jedan od dvojca Pehar-Wagner igrati protiv torpeda, u suprotnom smo u teskim ****
HRHB
HRHB
Nema to veze što je trenirao. Težak je teren gore bio možda ga je zbog toga ostavio za zadnjih 20-30 minuta jer je pitanje bi li izdržao sve. A Marković je bio loš skroz protiv Travnika pa možda zato nije danas počeomaxmore je napisao/la:Tek vidim da je Krstanović igrao od početka. Crnov trenirao cijeli tjedan, nije bilo potrebe da ga izostavi.brig je napisao/la: Krstanović je počeo i igrao cijelu utakmicu, ne znam šta si ti pratio, Crnov je vuče ozljedu još od Travnika, za Markovića ne znam..Piše ti danas u novinama i Musina izjava...
sve u svemu 2 kiksa u zadnje 2 utakmice i po meni prvo mjesto je izgubljeno, sad se skupiti i gledat Sarajevo dobiti
Teren je idealan samo sto je vitez odigrao viteški i trebao pobijedit a vama pa pa za prvaka pusica velika iz viteza
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kostobran je napisao/la:Teren je idealan samo sto je vitez odigrao viteški i trebao pobijedit a vama pa pa za prvaka pusica velika iz viteza
Sljedeće kolo daje odgovor jeli titula pa pa,protiv pitara igra samo pobjeda.
Je, ala Camp Noukostobran je napisao/la:Teren je idealan samo sto je vitez odigrao viteški i trebao pobijedit a vama pa pa za prvaka pusica velika iz viteza
Ajd osvojili ste bod protiv nas kući idi slavi i gledajte kao ostat dok se mi borimo za vrh i naravno kad vam dođe Sarajevo gledajte se što bolje sagnuti
Bod vrijedan a vama pusing za prvaka pa pa pa pa prvaci
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ti si dečko oči lažnjak teški, po onoj oranici ste osvojili bod..kostobran je napisao/la:Bod vrijedan a vama pusing za prvaka pa pa pa pa prvaci
Jedino iz katastrofalne greške ste zabili gol...
Niste se vidili drugo poluvrijeme. Ima li smo 5 puta 3-1 i 3-2 ali smo u realizaciji bili katastrofalni i narvano da su zadnje dvije utakmice rezultatski ravne porazu zbog protivnika. Ali hmmm
Ima još ohhhohho utakmica. I prvu sljedeću možemo puno napravit pobjedom. Dakle nema plakanja i nikakve kuknjave nego pitare šutnut nogom u guzicu i na proljeće po meni osim prva dva kola imamo odličan raspored.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
pa pa samo se tješite nikad vi vise nece te biti prvaci. Iz godine u godinu ste gori i gori a sve same zvjezde . Pa pa pa pa pa pa pa
- Evolve
- Kontakt:
Nemam pojma sta ocekivat protiv pitara sad za vikend. Po meni, sama igra i nije toliki problem, vise je realizacija i obrana. U obranu se uvukla tolika nesigurnost, pandza bez utakmica i odmah kiks jbga... A i protiv Travnika su visili nazad uzasno. Nadam se da cemo imat Wagnera, Matu za nedjelju. Bit ce teska utakmica, ja bi opet stavio Pandzu na Benku kad se sjetim sta je radio nas Brekalo prvu utakmicu.
NK Široki Brijeg
Ma bodovi ostaju na Pecari, nista se ne brini
Sent from my P8 using Tapatalk
Sent from my P8 using Tapatalk
HRHB
HRHB
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko god vi trubili da vas je zakinuo sudija, ovakav Travnik koji je trebao da čučne još 3-4 komada kod nas, dole je vas nadigrao... Ako budete igrali kao protiv Travnika i Viteza... Bojim se da znate epilog tome.
Samo Saraj'vo.
- Evolve
- Kontakt:
Mi smo tu utakmicu igrali ispod naseg nivoa. I opetsu mogli popit vise komada. Al uz nasu losiju igru sudac nas je iskasapio.PitarBordo je napisao/la:Koliko god vi trubili da vas je zakinuo sudija, ovakav Travnik koji je trebao da čučne još 3-4 komada kod nas, dole je vas nadigrao... Ako budete igrali kao protiv Travnika i Viteza... Bojim se da znate epilog tome.
Protiv Sarajva,je to posve druga utakmica,znas ti to vrlodobro.
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta god ti to značilo.Evolve je napisao/la:znas ti to vrlodobro.
Sarajevo se napokon poklopilo, nakon dolaska novog šefa - što i rezultati zadnjih 5 utakmica pokazuju, nakon "klizanja" protiv Mladosti, otkaza prvotimcima, sve to drugačije izgleda i iskreno ne vidim načina da se ovakva igra Lištice (pričam o trenutnoj formi, a ne o historijatu Premijer Lige) teško može suprostaviti. A imamo još 5-6 dana da se u to u (raz)uvjerimo.
Samo Saraj'vo.
- Evolve
- Kontakt:
Sva ta prica macku o rep. Vidjet cemo na terenu. I mi i vi smo utakmice na Pecari docekivali govoreci da smo jaci od protivnika ili slabiji, svejedno uvijek ste tesko do boda kamoli do pobjede dolazili u Širokom. Inace, kad vec postas ovde, ovo nije Listica nego Široki Brijeg. To sto vi pisete tamo pisete, ovde, molim te da bar malo postovanja, ako je moguce.PitarBordo je napisao/la:Šta god ti to značilo.Evolve je napisao/la:znas ti to vrlodobro.
Sarajevo se napokon poklopilo, nakon dolaska novog šefa - što i rezultati zadnjih 5 utakmica pokazuju, nakon "klizanja" protiv Mladosti, otkaza prvotimcima, sve to drugačije izgleda i iskreno ne vidim načina da se ovakva igra Lištice (pričam o trenutnoj formi, a ne o historijatu Premijer Lige) teško može suprostaviti. A imamo još 5-6 dana da se u to u (raz)uvjerimo.
Pozdrav
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.