Prigovori su sastavni dio sporta posebno u afektu zamisli da uradi nešto kao što je uradio Djelmić
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pusti Ješi neka se brine oko Džeme.
Prigovori su sastavni dio sporta posebno u afektu zamisli da uradi nešto kao što je uradio Djelmić
Dobar je kakvih ima po pitanju toga. Važno je da trpa to je najvažnije.
SRETAN BROJ - 1725
Kartoni Benke govore koliki je ratnik i da je maksimalno ukljucen u utakmicu i ne povlaci se ko pojedini misevi.Ratnik kakve trebamo i neka se svada i sa sudijama i protivnickim igracima.Halal mu bilo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- crozzer
- Kontakt:
Mogu li dobiti vječnu tabelu pl bih i sve sezone posebno ako neko ima?
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Golem minus na grbavici, nije velik, nego je golem. Razlika je velika izmedju golem i velik 
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj da si isključiv, momak je odigrao utakmicu na nivou! Konstantno je vršio prtisak na cijelu zadnju liniju i golmana, konstantno!! Na kraju krajeva kod Duljinog gola on je poginuo za loptom i izborio cijelu situaciju.... Danas kad su svi trčali i grizli, opet je pretrčao najviše i nije baš u redu reći da mu je partija bila "prosjek".pitic je napisao/la:Bekić - prosjek, ali je mnogo trčao za to respekt
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad bi se Ikande dohavizao, pa na proljece sredina Rustem-Ikande, a ispred Emerson.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Eh kad bi... kad bi jos i Alispahic proigrao, pa Stepanov, pa ovi brazilci, pa jos eventualna pojacanja... Kad bi svi bili na nivou, mi bi bilo mnogo jaci. Nadam se da ce tako i bitiSarajlijc@ je napisao/la:Kad bi se Ikande dohavizao, pa na proljece sredina Rustem-Ikande, a ispred Emerson.![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bih Alispahicu nogu dao
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- PitarBordo
- Kontakt:
Titula je u našim rukama - moramo pobjediti sve utakmice i prvaci smo bez obzira na ekipe ispred...High je napisao/la:Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Samo Saraj'vo.
Problem je što mi imamo loš raspored, dva teška gostovanja, mogu nam odmaći i lagano kiksati opet su egalu, previše smo mi tekmi zijanili, mada kad bi slučajno dobili Lišticu, to je pola tituleHigh je napisao/la:Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Mosa RajvoSa
Dao bi ja svakome ko ne moze dati 100% svojih mogucnosti i ko nam nece biti od pomoci. Ali ima Jesic tu, on ce odluciti. Ne sumnjam uopste.
Tako je. Sad sam gledao raspored, nije to nimalo lahko jer gostujemo Širokom, Zrinjskom, zatim čekamo komšije i idemo u Tuzlu. Sloboda ima više prostora za eventualni kiks, ili čak za više njih.pitarlOOk je napisao/la:Problem je što mi imamo loš raspored, dva teška gostovanja, mogu nam odmaći i lagano kiksati opet su egalu, previše smo mi tekmi zijanili, mada kad bi slučajno dobili Lišticu, to je pola tituleHigh je napisao/la:Sloboda ima odličan, ali odličan raspored. Kiksat će negdje, ali pitanje je gdje i kad. Moramo pobijediti u Širokom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad igras dobro i pobjedjujes, raspored ne mora nista da znaci
. Prodjite se pesimizma. Idemo jako u nove pobjede.
Moze li neko postaviti do kraja nas i Slobodin raspored.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa samo otiđi na ss.ba i otvori oba kluba... Stavio bih ti ja ovdje screenshotove, ali sam na mobu.amypitar je napisao/la:Moze li neko postaviti do kraja nas i Slobodin raspored.
Hvala unaprijed.
Samo Saraj'vo.
Nije valjda da se bojite kamiondzije. 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže neko danas na zapadu Nešvil Tajtans...Shooter je napisao/la:Nije valjda da se bojite kamiondzije.
Samo Saraj'vo.
Slobodi i Husrefu svaka čast, ali oni ovim tempom neće moći nastaviti. Igraju konstatno dobro i morat će upasti u krizu. Mene je više strah Lištice i Zrinjskog. Načuo sam od nekih ljudi bliskih klubu da će nam doći dva extra igrača pored ovih iz Brazila što su već došli. Imamo još 13 kola do kraja i 39 bodova u igri i 1-2 poraza neće presuditi.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 24 gosta.