FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crozzer
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crozzer » 29 nov 2015, 22:21

Reprezentativac je to ljudi, danas je beton odigrao...

Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 nov 2015, 22:21

Onaj šatri Wifi za članove ja ne znam da mi je ikada radio... A naravno da klub treba da obezbjedi ono što mu treba, jer rentaju stadion, na njima je da li će imati wifi ili ne.... Ja planirao da ponudim tehničku podršku moje firme samo da obezbjede jednu kameru i internet koneciju.. Pa makar za članove kluba stream bi trebao biti dostupan i veliki plus bi bio... Al' kao što reče gore neko FK Sarajevo trenutno u mnogim marketinškim segmentima zakazuje, to je tako i nekako smo se svi s time pomirili..
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 nov 2015, 22:24

Tačno to da nema interesa , **** radi strimove iz Skenderije svaki vikend i mogli bi isto tako sa Koševa kad nijedna TV stanica ne prenosi ali niko im to nije tražio.

Inače sve gostujuće ove sezone se prenose što je dobro . Prenosa neće biti sa AFH za Radnik , Slaviju , Mladost i Olimpic ako do te utakmice ispadnemo iz utrke za titulu .

Bordo TV u smislu live prenosa je za sada velika prevara .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 29 nov 2015, 22:26

Ko će nam igrati lijevo umjesto Bekića, možda Kalaš :damn:
Mosa RajvoSa

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 nov 2015, 22:29

Kadušić povrijeđen . Od bekova ostali samo Kallas i Rastoder od akdemaca ako se ne varam .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 29 nov 2015, 22:36

Ma moze i sa gipsom da se igra Kadusic desno, Kallas lijevo...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 nov 2015, 22:38

[youtube][/youtube]

Ovdje Ješić govori o Kadušići

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 nov 2015, 23:21

Pisao sam nekad ranije u tom marketingu kao da smo dostigli neki nivo i ne želimo da idemo dalje prema gore, e pa ne ide to tako. Koliko sam uspio primjetiti uspjeli su malo urediti onu najavnu špicu na Bordo TV. Mada mora ti mnogo bolje. Što se tiče interneta na stadionu novinarima se mora obezbjediti kvalitetna interenet konekcija.

Lijepa utakmica, po lošem terenu jako lijepa igra. Nekako nam je sve išlo po planu, lopta se odbijala do nas. Ne želim koristii floskule "možda nije protivnik po mjeri", jeste itekako i pokazali smo svu snagu. Bili smo upravo onakvi kako nas je Džemo opisao u interviju posle utakmice. Hare je zaista zablistao, fantastična utakmica, ne volim previše hvaliti, ali njega za ovu utakmicu danas treba. Ne znam smijem li se usuditi i reći da smo u Harisu dobili ono što odavno tražimo, tog igrača koji zna povući loptu, prodriblai, šutati... Na pravom je putu da to postane, ako već nije. I ostali su bili jako dobri, ohrabruje sve to ali isto ako neke stvari iz prošlosti su nas naučile da ne letimo.
Mnogo pohvala u posljednje vrijeme ide na račun šefa stručnog štaba, opravdano naravno, ali i KOdru smo hvalili u ovo doba prošle godina pa s ena proljeće razočarali, ja se nadam a i vjerujem da sa Ješićem to neće biti slučaj.

Pomenuo bih i ovu našu dvojicu kod protivnika, ne trebamo se mi njih odreći, nikako. Svidjelo mi se što je Rijad u jednom trenutku ispratio Dulju do svog šesnaesterca i onda opet sprintom prema gore, trudio se malac. Treba to nastaviti pratiti a nadam se da članovi našeg stručnog štaba kontaktiraju sa njim i daju mu savjete, bar bi trebali po meni. Nemanja isto, jes da nije imao mnogo vremena ni da pokaže nešto ali nastaviti to pratiti.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 nov 2015, 23:25

Raspoloživa sredstva za utakmicu u kamenolomu po trenutnom stanju

Golmani : Plakalo , Pavlović , Trifković

Odbrana : Barbarić , Kovačević , Mujakić , Kallasi , Rastoder , Hebibović , Mihojević

Vezni red : Rustemović , Berberović , Vazda , Gljiva , Herić , Alispahić

Napad : Bekić ,Okić , Velkoski , Osmanović , Veladžić, Čataković i Benko

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 nov 2015, 23:26

Klub nema nikakav intres da pravi strim koji je besplatan. To nigdje u svijetu nema i bio bi kontra marketing. Cilj svake ekipe je da proda prava za tv prenos, ne da dzaba daje nekom.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 nov 2015, 23:28

Mislim da bi do vikenda i Radovac i Kadušić trebali biti spremni.
Kadušić nosi gips već 20-ak dana, treba to skinuti.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 29 nov 2015, 23:35

Besic je napisao/la:Raspoloživa sredstva za utakmicu u kamenolomu po trenutnom stanju

Golmani : Plakalo , Pavlović , Trifković

Odbrana : Barbarić , Kovačević , Mujakić , Kallasi , Rastoder , Hebibović , Mihojević

Vezni red : Rustemović , Berberović , Vazda , Gljiva , Herić , Alispahić

Napad : Bekić ,Okić , Velkoski , Osmanović , Veladžić, Čataković i Benko
A gdje ti je duljevic ovdje

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 nov 2015, 23:37

I Duljević se negdje izbrisao nema veze , ovo za povredu Radovca je misterija.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 29 nov 2015, 23:40

hilmo je napisao/la:Pisao sam nekad ranije u tom marketingu kao da smo dostigli neki nivo i ne želimo da idemo dalje prema gore, e pa ne ide to tako. Koliko sam uspio primjetiti uspjeli su malo urediti onu najavnu špicu na Bordo TV. Mada mora ti mnogo bolje. Što se tiče interneta na stadionu novinarima se mora obezbjediti kvalitetna interenet konekcija.

Lijepa utakmica, po lošem terenu jako lijepa igra. Nekako nam je sve išlo po planu, lopta se odbijala do nas. Ne želim koristii floskule "možda nije protivnik po mjeri", jeste itekako i pokazali smo svu snagu. Bili smo upravo onakvi kako nas je Džemo opisao u interviju posle utakmice. Hare je zaista zablistao, fantastična utakmica, ne volim previše hvaliti, ali njega za ovu utakmicu danas treba. Ne znam smijem li se usuditi i reći da smo u Harisu dobili ono što odavno tražimo, tog igrača koji zna povući loptu, prodriblai, šutati... Na pravom je putu da to postane, ako već nije. I ostali su bili jako dobri, ohrabruje sve to ali isto ako neke stvari iz prošlosti su nas naučile da ne letimo.
Mnogo pohvala u posljednje vrijeme ide na račun šefa stručnog štaba, opravdano naravno, ali i KOdru smo hvalili u ovo doba prošle godina pa s ena proljeće razočarali, ja se nadam a i vjerujem da sa Ješićem to neće biti slučaj.

Pomenuo bih i ovu našu dvojicu kod protivnika, ne trebamo se mi njih odreći, nikako. Svidjelo mi se što je Rijad u jednom trenutku ispratio Dulju do svog šesnaesterca i onda opet sprintom prema gore, trudio se malac. Treba to nastaviti pratiti a nadam se da članovi našeg stručnog štaba kontaktiraju sa njim i daju mu savjete, bar bi trebali po meni. Nemanja isto, jes da nije imao mnogo vremena ni da pokaže nešto ali nastaviti to pratiti.
Jest al Kodro je u ekipi na proljece imao ove sto je Jesa nabio na ****,e u tome je velika razlika,i na osnovu toga je veci optimizam,a i Jesa je do sad dokazao da je On glavni za sve,i da nema zajebancije,a za post u cjelini respect,inace si jedan od objektivnijih :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 nov 2015, 23:40

kraljlavova je napisao/la: A gdje ti je duljevic ovdje
Odigrao Dulja danas odlično, pa mu on dao slobodno do februara :D
Besic je napisao/la: ovo za povredu Radovca je misterija.
Ne bih ja baš rekao, povrede leđa znaju biti zeznute, ali ko zna, možda se i nešto drugo sprema :kafa:

High

Post Postao/la High » 29 nov 2015, 23:41

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 29 nov 2015, 23:42

željana na aparatima :D

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 nov 2015, 23:46

High je napisao/la:slika
Vječna tabela treba biti od kad se Bosna i Hercegovina osamostalila, a ne od 2002 godine !
To što neki nisu igrali i htjeli da igraju našu ligu ranije je njihov problem !
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 29 nov 2015, 23:46

Prica se vec za ove brazilce da su beton vidjecemo akobogda ubrzo sta znaju

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 nov 2015, 23:49

kraljlavova je napisao/la:Prica se vec za ove brazilce da su beton vidjecemo akobogda ubrzo sta znaju
Probacivanje kroz noge ovo ono? :kralj:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, SilaMoc1946 i 46 gostiju.