Neka posalje Siroki zalbu da dobije 10 utakmica kaznefedeltafrotta je napisao/la:saljite zalbu savezu mozda kazne sudiju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Fakat nevjerovatno.let3 je napisao/la:a šta to vas boli qrac, ako oni (Radnik) ne kukajuEvander je napisao/la:Je li Radniku ponisten cist gol za pobjedu?let3 je napisao/la:više pitari i solinaši kmeče za Radnikom![]()
nego sami ljudi iz Radnika
zapravo ovi nisu ni rijeci rekli za suđenje, niti se žalili
To sto oni ne kmece kao vi sto ste onomad, ne znaci da se greska nije desila.
Sent from my LG-H635 using Tapatalkda nije možda vas sudija pokrao, pa toliko kmečite
pa više vi pitari kukate nego oni
![]()
e to je komedija
To vam je odgovor na kradju?
Sta me boli kyrac sto vam je protiv Sirokog ponisten gol. Zaboli i ostale i nema potrebe da vise sazivate pres konferencije kad vas ostete. Necete je ni sutra sazvati kad vam je poklonjen bod.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Čista situacija, bravo sudija !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
@Besic
Teško da ću pohvatat sve, nema relevantnih podataka nigdje, niko to ne vodi krenuvši od saveza pa klubova.
Teško da ću pohvatat sve, nema relevantnih podataka nigdje, niko to ne vodi krenuvši od saveza pa klubova.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Evander je napisao/la:Fakat nevjerovatno.let3 je napisao/la:a šta to vas boli qrac, ako oni (Radnik) ne kukajuEvander je napisao/la: Je li Radniku ponisten cist gol za pobjedu?
To sto oni ne kmece kao vi sto ste onomad, ne znaci da se greska nije desila.
Sent from my LG-H635 using Tapatalkda nije možda vas sudija pokrao, pa toliko kmečite
![]()
e to je komedija
Sta me boli kyrac sto vam je protiv Sirokog ponisten gol. Zaboli i ostale i nema potrebe da vise sazivate pres konferencije kad vas ostete. Necete je ni sutra sazvati kad vam je poklonjen bod.
pa upravo to, slažem se....bolio te q za krađu na Pecari i nemoj sad kukati i srati o necemu što te se ne tice i tvog kluba
Let bolan,boli me tuki druze.sva podjebavanja dolaze zbog vase arogancije.
Pa vi prazan gol nemozete pogoditi ove sezone i na kraju vas sudija spasava.
Sad ti je smijesno a cvilio si kada je bio slucaj siroki.
I bas zbog toga postajete predmet sprdnje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako se ne tice?let3 je napisao/la:Evander je napisao/la:Fakat nevjerovatno.let3 je napisao/la: a šta to vas boli qrac, ako oni (Radnik) ne kukajuda nije možda vas sudija pokrao, pa toliko kmečite
![]()
e to je komedija
pa upravo to, slažem se....bolio te q za krađu na Pecari i nemoj sad kukati i srati o necemu što te se ne tice i tvog kluba
Mi smo u borbi sa Radnikom. Nama i odgovara da losija ekipa otkine im koji bod. Ali mi cjenimo postenu i fer borbu. Vama je izgleda do postenja stalo, samo ako je u vasu korist.
Nakon Sirokog i kuknjave, ovo su vam samo samari. Sutra kad negdje budete zakinuti, ne znam odakle vam obraz se onda zaliti na bilo sta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
šatro te boli tukisolinas je napisao/la:Let bolan,boli me tuki druze.sva podjebavanja dolaze zbog vase arogancije.
šta tebe boli q kako mi igramo i šta fulamo ?? fol vi nekoga zayebavate, a nikad evrope ocima vidjeli niste
smiješni ste...i vi tuzlaci i pitari
Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Stalno se vraćate na to, a ispravna je odluka bila
jest al stanje na tabeli nije smijesnolet3 je napisao/la:solinas je napisao/la:
smiješni ste...i vi tuzlaci i pitari
Nije ni Radnik pokraden danas, sudija je jedino mjerodavanbrig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
samo što pitari i tuzlaci kmeče u ime Radnika
situacija Tiaga je dokazana snimkom, a za danas nemam pojma ni šta je bilo to s Radnikom niti me briga osim što je završilo xlet3 je napisao/la:Nije ni Radnik pokraden danas, sudija je jedino mjerodavanbrig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Stalno se vraćate na to, a ispravna je odluka bilaha ja
samo što pitari i tuzlaci kmeče u ime Radnika
Daj taj 3d snimak, nabavio sam naocale.brig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jeste, nije, manje bitni. Ako je bio ili nije bio offside, radilo se o 15, 20cm. Moguca je greska u toj situaciji i to se ne moze nazvati kradjom ni u kom slucaju. Previd da. Sudije nisu roboti.brig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Ali kmecati o tome kao o nekoj kradji intergalaktickih razmjera, sazivati konferencije, jadno je. Klub koji se bavi sa tim je jadan.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
rece navijac kluba koji je sazivao konferencije svako 5 dana 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne pametuj o nečemu o čemu stvarno nemaš pojma 
Upravo takvi postupci su bili primjer ostalima da niko nije nezamjenjiv, pa čak i neko ko se zove Zajko Zeba. Danas gledaš trenere koji bez obzira na učinak pojedinca na terenu, bez obzira na njegovo nezalaganje ili nezainteresovanost, nije u stanju da ga izvede sa terena ili na određeni period smjesti na klupu i tim mu pokaže ko je ko u ekipi
Zebu je Amar izvodio u 20. minuti zato što nije trčao, ganjao igrače.. To je ono što nama danas treba
Amar Osim je najtrofejniji trener ove lige i najbolji trener ove lige od rata na ovamo, u prilog tome govore i njegovi rezultati
@Evander
Pa sjećaš li se vaših konferencija i nekakvih borbi protiv nečega Allah ti pomogo
Upravo takvi postupci su bili primjer ostalima da niko nije nezamjenjiv, pa čak i neko ko se zove Zajko Zeba. Danas gledaš trenere koji bez obzira na učinak pojedinca na terenu, bez obzira na njegovo nezalaganje ili nezainteresovanost, nije u stanju da ga izvede sa terena ili na određeni period smjesti na klupu i tim mu pokaže ko je ko u ekipi
Zebu je Amar izvodio u 20. minuti zato što nije trčao, ganjao igrače.. To je ono što nama danas treba
Amar Osim je najtrofejniji trener ove lige i najbolji trener ove lige od rata na ovamo, u prilog tome govore i njegovi rezultati
@Evander
Pa sjećaš li se vaših konferencija i nekakvih borbi protiv nečega Allah ti pomogo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Legenda kaze da let3 nije spomenuo pitare u jednom postu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- crozzer
- Kontakt:
Cist gol ponisten Radniku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.