FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm84
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2010, 01:47

dok i matematicki ne osiguramo titulu, ja cu se drzat sto dalje od euforicnog slavlja...

cekacu nedelju i kraj utakmice... a onda ako sve bude kako treba, slavicu titulu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 02:13

tm84 je napisao/la:dok i matematicki ne osiguramo titulu, ja cu se drzat sto dalje od euforicnog slavlja...

cekacu nedelju i kraj utakmice... a onda ako sve bude kako treba, slavicu titulu... ;)
Potpisujem... :D :D :D :D :D :D :D
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 22 maj 2010, 02:20

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 22 maj 2010, 02:25, ukupno mijenjano 2 puta.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 maj 2010, 02:21

u pravu si ali sada vise nema nazad to igraci i amar dobro znaju
26.05.2010-TITULA

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 22 maj 2010, 02:31

Sutttttraaaaa titulaaa :D

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 03:23

MORAS DA I ONI NESTO OSVOJE...STA CES..Ipak su oni prvaci 2 lige..hahhahaha i lige rs a :D :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

diabang
Kontakt:

Post Postao/la diabang » 22 maj 2010, 08:55

Zeljeznicar za zivot cijeli :mrgreen:

Samo da nam ostane Milan Culum i slijedecu sezonu... To bi bilo extra!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2010, 09:22

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2010, 11:11

Sutra ako ne uzmemo titulu rezem se po stare dane.Hercika mi je slaba,pritisak los totala,dakle sutra sam na operacionom stolu zvani Zeljo.Ako ne osvojimo titulu operacija nije uspjela.Ako osvojimo javljam se na forum.Dakle prezivio.Zato moj Zeljo pobjedi sutra spasi me pogibije ziv bio.Jos mi se zivi.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 maj 2010, 11:52

o navijanju diskutujte na nekom tifo forumu.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 maj 2010, 12:06

Stole iz Bora je napisao/la:slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 maj 2010, 12:36

Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 22 maj 2010, 13:01

damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2010, 13:04

fczeljo je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...
koji vam je qrac ba, jel imate pametnije sta da pisete osim o tome da li uprava treba sniziti ili povecati karte, niste normalni ni sekunde bgmi, ko voli zelju doci ce da je karta i 50 km i 3 km, pustite te suplje, naravno ako je u mogucnosti
Za zivot cijeli!

alan ford TM 87
Kontakt:

Post Postao/la alan ford TM 87 » 22 maj 2010, 13:06

fczeljo je napisao/la:
DA MI SMO MANIJACI...... ŽELJO NE PRIMAMLJUJE SVOJE NAVIJACE,MI VOLIMO ŽELJU I SAMI DOĐEMO KOJA GOD DA JE UTAKMICA,DA LI ZA TITULU,KUP,DERBI I LI BEZZZE...... :D
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM!!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 22 maj 2010, 13:11

amertiger je napisao/la:
blue 18 je napisao/la:da zakljucimo u vezi borca najvise nas je zajebo KERLA zato sto je otiso a bio nam je potreban ! onda je veoma losu partiju kao i uvijek pruzio Lazar Popovic koji ove sezone po mnogima nije pokazao bas nista osim nekih golova kad je dobio loptu na tanjir.takodje nas je zajebo i Osim sa Višćom kojem neda da igra u prvih 11 a momak je pokazao neosporan kvalitet..Culum zbg privatnih problema i nedostatka frome takodje slabije igra nego prije..Bajic se lose snalazio u situacijama gdje je prije briljirao..ostali su bili solidni a posebno su se istakli Beslija i Simic koji su zajedno sa Viscom donijeli kakav takav preokret samo ih je stigao umor kao i sviju i na kraju nisu uspjeli..ovo treba sve zaboraviti i okrenuti se Laktasima koje trebamo dobiti i proslaviti titulu..
pravim navijacima i ne treba neki poziv da dodju na tekmu da svojom podrskom kao i do sad damo krila nasim igracima do pobjede!!!pozdrav..

Ja ne znam koju si ti tekmu gledo, ali veoma je jasno bilo da od kad je Lazar izasao nismo imali nikakvu igru iz razloga sto niko nije mogao da se zagradi i primi tu loptu na 20 metara i da je onda salje na stranu. Mesanovic to nikad nije radio pa nije ni u tih 20 minuta a po mom misljenju Daka je promasena izmjena totalno, ne znam sta je sa stanicem jel on bio u konkurenciji ali kad je nekog uvodio trebo je to biti stanic ili niko ne uvoditi. Mesanovica mozda i igrati sa dva spica ali lako je sad poslje bitke biti general tako u nedelju svi na Grbavicu i da se proslavi titullla uz sigurnu pobjedu koju ce nam aBd priustiti nasi igraci
ma Željo nema pravog kvalitetnog napadača...Mešanovič a pogotovo Lazo sve sto zabiju je glavom,sa dva metra nekon Bekricevog prekida...itd.Nema tu tehnike,brzine samo neka sirovina...
Rovčanin je puno drugačiji...al kad uđe i kad treba da izbori prvih 11 sto zaslužuje...on tada pregori,valjda zato sto je premlad!!!
Amar je mislim svjestan ovoga,te ce dovest nekog ko zna zabit gol sa malo dalje od 5 metara!!! :D
TM87

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2010, 13:12

alan ford TM 87 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
DA MI SMO MANIJACI...... ŽELJO NE PRIMAMLJUJE SVOJE NAVIJACE,MI VOLIMO ŽELJU I SAMI DOĐEMO KOJA GOD DA JE UTAKMICA,DA LI ZA TITULU,KUP,DERBI I LI BEZZZE...... :D
Upravo to sam rekao u prijasnjem postu, za Zelju se ne navija Zeljo se voli, i doci ce na utakmicu koliko god da je karta, a to da se snizuje cijena karata, pa umjesto da gledate da pomognete klubu, vi bi ste jos dzabe na utakmice da ulazite, klub je 1500000 KM u dugovima i vi biste dzaba ccccccccc SRAMOTA
Za zivot cijeli!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 22 maj 2010, 13:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
koji vam je qrac ba, jel imate pametnije sta da pisete osim o tome da li uprava treba sniziti ili povecati karte, niste normalni ni sekunde bgmi, ko voli zelju doci ce da je karta i 50 km i 3 km, pustite te suplje, naravno ako je u mogucnosti
Željezničar ima već ozbiljnu publiku koja misli dobro klubu i koja želi bolju budućnost kluba. Na kraju krajeva zašto ne uzeti novac onima koji ne dolaze redovno na utakmice ? Oni koji su tu uvijek uglavnom imaju godišnje. Zašto klub ne bi zaradio 50-60 hiljada kada već može i tako npr. otplatiti dio duga?
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 22 maj 2010, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2010, 13:19

suntu jeu je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[quote="fczeljo"Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
koji vam je qrac ba, jel imate pametnije sta da pisete osim o tome da li uprava treba sniziti ili povecati karte, niste normalni ni sekunde bgmi, ko voli zelju doci ce da je karta i 50 km i 3 km, pustite te suplje, naravno ako je u mogucnosti[/quote]

Željezničar ima već ozbiljnu publiku koja misli dobro klubu i koji žele bolju budućnost kluba, tako da im je nebitan njihov novac. Na kraju krajeva zašto ne uzeti novac onima koje ne dolaze redovno na utakmice ? Oni koji su tu uvijek uglavnom imaju godišnje. Zašto klub ne bi zaradio 50-60 hiljada kada već može i tako npr. otplatiti dio duga?[/quote]
Ta ozbiljna publika je cc u vrh glave 3 000 ljudi, klub se trudi da zaradi, ali ovi kvazi navijaci valjaju svakakve gluposti po forumima kako nije fer sto se cijena karata povecala pred kup itd..
Za zivot cijeli!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 13:48

suntu jeu je napisao/la:http://www.bhdani.com/arhiva/209/t20910.shtml Obavezno štivo.

Najveći svih vremena igrao na Grbavici :D

http://reocities.com/Colosseum/park/5977/foto.htm
Ako na Pelea misliš, a ne na Osima :mrgreen: utakmica protiv Santosa je igrana na Koševu.
Sutra ću biti k'o posran ako ne pobjedimo, makar nam i Olimpik već sutra pomogao. Ako neće sve da zaseru na kraju(koliko god neočekivano dobra sezona bila, a jeste), onda sutra moraju pobijediti! Da ne kažem glatko...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], alacious, Argentina i 43 gosta.