cekacu nedelju i kraj utakmice... a onda ako sve bude kako treba, slavicu titulu...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potpisujem...tm84 je napisao/la:dok i matematicki ne osiguramo titulu, ja cu se drzat sto dalje od euforicnog slavlja...
cekacu nedelju i kraj utakmice... a onda ako sve bude kako treba, slavicu titulu...
pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
koji vam je qrac ba, jel imate pametnije sta da pisete osim o tome da li uprava treba sniziti ili povecati karte, niste normalni ni sekunde bgmi, ko voli zelju doci ce da je karta i 50 km i 3 km, pustite te suplje, naravno ako je u mogucnostifczeljo je napisao/la:pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
DA MI SMO MANIJACI...... ŽELJO NE PRIMAMLJUJE SVOJE NAVIJACE,MI VOLIMO ŽELJU I SAMI DOĐEMO KOJA GOD DA JE UTAKMICA,DA LI ZA TITULU,KUP,DERBI I LI BEZZZE......fczeljo je napisao/la:pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
ma Željo nema pravog kvalitetnog napadača...Mešanovič a pogotovo Lazo sve sto zabiju je glavom,sa dva metra nekon Bekricevog prekida...itd.Nema tu tehnike,brzine samo neka sirovina...amertiger je napisao/la:blue 18 je napisao/la:da zakljucimo u vezi borca najvise nas je zajebo KERLA zato sto je otiso a bio nam je potreban ! onda je veoma losu partiju kao i uvijek pruzio Lazar Popovic koji ove sezone po mnogima nije pokazao bas nista osim nekih golova kad je dobio loptu na tanjir.takodje nas je zajebo i Osim sa Višćom kojem neda da igra u prvih 11 a momak je pokazao neosporan kvalitet..Culum zbg privatnih problema i nedostatka frome takodje slabije igra nego prije..Bajic se lose snalazio u situacijama gdje je prije briljirao..ostali su bili solidni a posebno su se istakli Beslija i Simic koji su zajedno sa Viscom donijeli kakav takav preokret samo ih je stigao umor kao i sviju i na kraju nisu uspjeli..ovo treba sve zaboraviti i okrenuti se Laktasima koje trebamo dobiti i proslaviti titulu..
pravim navijacima i ne treba neki poziv da dodju na tekmu da svojom podrskom kao i do sad damo krila nasim igracima do pobjede!!!pozdrav..
Ja ne znam koju si ti tekmu gledo, ali veoma je jasno bilo da od kad je Lazar izasao nismo imali nikakvu igru iz razloga sto niko nije mogao da se zagradi i primi tu loptu na 20 metara i da je onda salje na stranu. Mesanovic to nikad nije radio pa nije ni u tih 20 minuta a po mom misljenju Daka je promasena izmjena totalno, ne znam sta je sa stanicem jel on bio u konkurenciji ali kad je nekog uvodio trebo je to biti stanic ili niko ne uvoditi. Mesanovica mozda i igrati sa dva spica ali lako je sad poslje bitke biti general tako u nedelju svi na Grbavicu i da se proslavi titullla uz sigurnu pobjedu koju ce nam aBd priustiti nasi igraci
Upravo to sam rekao u prijasnjem postu, za Zelju se ne navija Zeljo se voli, i doci ce na utakmicu koliko god da je karta, a to da se snizuje cijena karata, pa umjesto da gledate da pomognete klubu, vi bi ste jos dzabe na utakmice da ulazite, klub je 1500000 KM u dugovima i vi biste dzaba ccccccccc SRAMOTAalan ford TM 87 je napisao/la:DA MI SMO MANIJACI...... ŽELJO NE PRIMAMLJUJE SVOJE NAVIJACE,MI VOLIMO ŽELJU I SAMI DOĐEMO KOJA GOD DA JE UTAKMICA,DA LI ZA TITULU,KUP,DERBI I LI BEZZZE......fczeljo je napisao/la:pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
Željezničar ima već ozbiljnu publiku koja misli dobro klubu i koja želi bolju budućnost kluba. Na kraju krajeva zašto ne uzeti novac onima koji ne dolaze redovno na utakmice ? Oni koji su tu uvijek uglavnom imaju godišnje. Zašto klub ne bi zaradio 50-60 hiljada kada već može i tako npr. otplatiti dio duga?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koji vam je qrac ba, jel imate pametnije sta da pisete osim o tome da li uprava treba sniziti ili povecati karte, niste normalni ni sekunde bgmi, ko voli zelju doci ce da je karta i 50 km i 3 km, pustite te suplje, naravno ako je u mogucnostifczeljo je napisao/la:pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
koji vam je qrac ba, jel imate pametnije sta da pisete osim o tome da li uprava treba sniziti ili povecati karte, niste normalni ni sekunde bgmi, ko voli zelju doci ce da je karta i 50 km i 3 km, pustite te suplje, naravno ako je u mogucnosti[/quote]suntu jeu je napisao/la:pa nismo mi pitari da moramo davati dzaba karte da ljudi dodju na proslavu titule. bice pun stadion svakako...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[quote="fczeljo"Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
Ako na Pelea misliš, a ne na Osimasuntu jeu je napisao/la:http://www.bhdani.com/arhiva/209/t20910.shtml Obavezno štivo.
Najveći svih vremena igrao na Grbavici
http://reocities.com/Colosseum/park/5977/foto.htm