Frizura pobijedila
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

haha, uvijek kad čitam njihove forume, pišu kako ima lijepu frizuru, to su mi najjači komentariL'Avvocato je napisao/la:Frizura pobijedila
L'Avvocato je napisao/la:
Frizura pobijedila
Rodila majka svog bubuljicara. Sagni se sine, i ti svi ostali na 20+ stranica ranije koji nemate predjenih koraka koliko Mirza suteva na kos.baglama je napisao/la:zavrsio je on s NBA, ogranicen igrac...sveo se na nivo rudeza
u europi ce uvijek naci dobar angazman
To sam se i ja pitao čim sam pogledao statistiku!U 18 minuta ubaciti 20 poena je za aferim plus!Kobe Bryant je napisao/la:Jel ikad, najbolji strijelac svoje ekipe, imao i najmanje minuta u igri?
Al, najjaci je ovaj uzdah i zamor domace publike nakon jos jednog ubacaja... Skoro da mozes cuti: pa, cuvaj ga, yebo ti on mater!akisarajevo92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
vidi ovog pacenika, kopo 50 stanica da sukneFanzi je napisao/la:Rodila majka svog bubuljicara. Sagni se sine, i ti svi ostali na 20+ stranica ranije koji nemate predjenih koraka koliko Mirza suteva na kos.baglama je napisao/la:zavrsio je on s NBA, ogranicen igrac...sveo se na nivo rudeza
Veze nemas ni od cega je bolovao i koliko je tesko psihicki se vratiti nakon pulmonalne tromboze.
Trpaj Mirza!
Ma sve oni znaju jaraneFanzi je napisao/la:Rodila majka svog bubuljicara. Sagni se sine, i ti svi ostali na 20+ stranica ranije koji nemate predjenih koraka koliko Mirza suteva na kos.baglama je napisao/la:zavrsio je on s NBA, ogranicen igrac...sveo se na nivo rudeza
Veze nemas ni od cega je bolovao i koliko je tesko psihicki se vratiti nakon pulmonalne tromboze.
Trpaj Mirza!
Kako misliš, jel IKADA imaoKobe Bryant je napisao/la:Jel ikad, najbolji strijelac svoje ekipe, imao i najmanje minuta u igri?
Buljbuljicar, zdraobaglama je napisao/la:vidi ovog pacenika, kopo 50 stanica da sukneFanzi je napisao/la:Rodila majka svog bubuljicara. Sagni se sine, i ti svi ostali na 20+ stranica ranije koji nemate predjenih koraka koliko Mirza suteva na kos.baglama je napisao/la:zavrsio je on s NBA, ogranicen igrac...sveo se na nivo rudeza
Trpaj Mirza!![]()
![]()
dobro je, imas argumente da ima sta ponudit osim trice
bravo Mirza. samo uhvati koju loptu vise, bori se za nju... 44,4% za tri... kad bi na kraju ostalo 40%, bilo bi potraznje za njim.
ulazi u formu...ali znamo da zna zastekat po mjesec dana kad ga ne ide trica