FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo, sampion Bosne i Hercegovine drugi put zaredom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad naši moraju raditi na psiho efektu , mora se ova utakmica shvatiti kao i svaka druga .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Duljevic Haris 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Pa ko od sadasnjih igraca ima bilo kakav odnos i zna bilo sta sem par recenica i podataka o svemu sa listicom?Besic je napisao/la:Sad naši moraju raditi na psiho efektu , mora se ova utakmica shvatiti kao i svaka druga .
Dzemo i mali Plakalo jedino. Drugima je ovo utakmica ko i sve druge.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
@amorovski nema te ni u grupi 
Da nisi presao na juznu stranu
trebat ce ti streamovi posto ubrzo ides u inostranstvo :njanja:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Radovac nije ozljedjen nešto drugo je u pitanju ne bez dekoracije puno samo 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja ti garantujem da je povrijeđenPantelija je napisao/la:Radovac nije ozljedjen nešto drugo je u pitanju ne bez dekoracije puno samo
Bezveze vazda neke teorije pravimo i samim tim vazda tezimo necemu negativnom pored toliko pozitivnih stvari
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Klub dobio ponudu 650 00 eura za Amera Bekica
Prodati ga ili ne?
Prodati ga ili ne?
Bolje prodati Krstu za te iste pare nego Bekica koji je u uzlaznoj formi i trkacki nikada nije sporan i daje uvijek 100% od sebe. Jedino sto mi je kod Krste odlicno je kada ga zavali sa ivice ili oko 16m. Tu je jako dobar i nije samo igrac peterca kao neki.
Sto se tice lijevog beka po meni je najbolji izbor Dzemo. Odnosno najmanje los. Tesko da ce zakazati zbog njegove trenutne forme i velikog igrackog iskustva. A ovi drugi: Puric, Kalasi itekako mogu. Potrebno je i dobro izabrati tog drugog igraca u sredini terena uz Rustemovica. Ostalo se vise manje zna. Kovacevic - Stepanov isto zanimljiva dilema za trenera.
Sto se tice lijevog beka po meni je najbolji izbor Dzemo. Odnosno najmanje los. Tesko da ce zakazati zbog njegove trenutne forme i velikog igrackog iskustva. A ovi drugi: Puric, Kalasi itekako mogu. Potrebno je i dobro izabrati tog drugog igraca u sredini terena uz Rustemovica. Ostalo se vise manje zna. Kovacevic - Stepanov isto zanimljiva dilema za trenera.
Ne bih ni ja prodavao sad Bekica,jer se tek ustalio poceo igrati,a po svemu do sad vidjenom,on sve vise napreduje,tako da ce i ta cifra rasti,Krle treba da ide,drag mi je pravo,al vidi se da je doslo do zasicenja,zato ako ima za njega slicna ponuda,nek je hairli i sretno
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Daj ubacujte me u tu grupuesprit24 je napisao/la:@amorovski nema te ni u grupi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nje povrijedjen, nego je pred većim transferom a tereni užas i ne žele da ga izlože ozljedi jer se tek prošle sedmice oporaviokeli1946 je napisao/la:Ja ti garantujem da je povrijeđenPantelija je napisao/la:Radovac nije ozljedjen nešto drugo je u pitanju ne bez dekoracije puno samo
Bezveze vazda neke teorije pravimo i samim tim vazda tezimo necemu negativnom pored toliko pozitivnih stvari
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bolje po nas što je povrijeđen , može jedno poluvrijeme odigrat i to jedva što nam je to potrebno u kamenlomu . Ima Jammal i Rustemm .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da mi je neko rekao za Bekica, kad je dosao iz Zrinjskog,da cemo kukati za istim kad ne igra ,rekao bi mu da je lud.I ne samo to vec cemo na njemu i jos fine pare uzeti.
On je cini mi se potpisao na 3 god.Mislim da ce on jos vise napredovati ,i da kasnije mozemo uzeti pravo bogatstvo na njemu.
On je cini mi se potpisao na 3 god.Mislim da ce on jos vise napredovati ,i da kasnije mozemo uzeti pravo bogatstvo na njemu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 nov 2015, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Posalji onim nasem rimljaninu mcxllv kako se vec zove poruku u pp sa linkom od fb-a i onda moras neke provjere proci al ako sta znaci ja garantujem za tebeamorovski je napisao/la:Daj ubacujte me u tu grupuesprit24 je napisao/la:@amorovski nema te ni u grupi
trebat ce ti streamovi posto ubrzo ides u inostranstvo :njanja:U inostranstvo cu tek poslije Nove Godine aBd, taman kad pocinje drugi dio..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
P.S ja bih prodao Amera fini su to novci a u napadu imamo leona i tog novog brazilca
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- PitarBordo
- Kontakt:
Za Leona se gotovo 100% zna da ide na zimu, tako da i nemamo baš napadačkog rješenja, tako da se slažem da treba da Amer ostane kod nas, taman je ušao u formu, iskusan je to igrač i nama može dosta pomoći, a pitanje je koga dovesti u zamjenu? Ako ćeš iste pare baciti na nekog drugog onda bezze to jer ko nam garantuje da će taj zamjeniti Amera? Prodati ga jedino ako se KUPUJE jači i dokazaniji igrač, ali mislim da je Beka vrh za ovu ligu i neka ga, nismo pred gašenjem da rasprodamo sve što nam valja pa svaku polusezonu da sklapamo ponovo tim.esprit24 je napisao/la:P.S ja bih prodao Amera fini su to novci a u napadu imamo leona i tog novog brazilca
Samo Saraj'vo.
Lik može postat prvi igrač sa tri titule zaredom u ovoj PLBiH neka ga ovdje 
Ovo za Bekica sam samo suplju bacio da vidim koliko ga raja cijeni 
Drago mi je sto se od "nezeljenog pojacanja" izdigao u igraca koji je nazamjenjiv u prvih 11 trenutno.
Uzet cemo mi fine pare na njemu na kraju
Drago mi je sto se od "nezeljenog pojacanja" izdigao u igraca koji je nazamjenjiv u prvih 11 trenutno.
Uzet cemo mi fine pare na njemu na kraju
PitarBordo je napisao/la:Za Leona se gotovo 100% zna da ide na zimu, tako da i nemamo baš napadačkog rješenja, tako da se slažem da treba da Amer ostane kod nas, taman je ušao u formu, iskusan je to igrač i nama može dosta pomoći, a pitanje je koga dovesti u zamjenu? Ako ćeš iste pare baciti na nekog drugog onda bezze to jer ko nam garantuje da će taj zamjeniti Amera? Prodati ga jedino ako se KUPUJE jači i dokazaniji igrač, ali mislim da je Beka vrh za ovu ligu i neka ga, nismo pred gašenjem da rasprodamo sve što nam valja pa svaku polusezonu da sklapamo ponovo tim.esprit24 je napisao/la:P.S ja bih prodao Amera fini su to novci a u napadu imamo leona i tog novog brazilca
Za dobru lovu ja bi prodao svih 11 igraca iz prve postave.Kad imas novac lahko je dovesti kvalitetnog igraca.Ako ode za 650.000 milja eura za upola manje pare dovesces ekstra mega,giga napadaca.Plus Brazilac kojeg je doveo Jesic.
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, Lecler i 14 gostiju.