FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
cuj suplju haha a hoce li biti kakav prenos iz mala sela listice
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- PitarBordo
- Kontakt:
Što se mene tiče, neka ostane ovdje i bude prvi igrač sa pet vezanih titula, od toga četri vezane s istim klubom.Besic je napisao/la:Lik može postat prvi igrač sa tri titule zaredom u ovoj PLBiH neka ga ovdje
Samo Saraj'vo.
Gdje onaj što reguliše cijene na tm . , treba ovo popravit
http://www.transfermarkt.co.uk/amer-bek ... ler/129086
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ako ide Leon, onda bi se mogao ostaviti, al brate, imamo krstu, sevku, malog osmanovica msm ne znam politiku kluba, al ja bih opet prodao Amera, doveli smo ga za 0 maraka, nek nas je kostao 100k kroz plate premije i stan, opet bi bili dobri na njemu barem jednu milkuPitarBordo je napisao/la:Za Leona se gotovo 100% zna da ide na zimu, tako da i nemamo baš napadačkog rješenja, tako da se slažem da treba da Amer ostane kod nas, taman je ušao u formu, iskusan je to igrač i nama može dosta pomoći, a pitanje je koga dovesti u zamjenu? Ako ćeš iste pare baciti na nekog drugog onda bezze to jer ko nam garantuje da će taj zamjeniti Amera? Prodati ga jedino ako se KUPUJE jači i dokazaniji igrač, ali mislim da je Beka vrh za ovu ligu i neka ga, nismo pred gašenjem da rasprodamo sve što nam valja pa svaku polusezonu da sklapamo ponovo tim.esprit24 je napisao/la:P.S ja bih prodao Amera fini su to novci a u napadu imamo leona i tog novog brazilca
Strah me da se ne izgubi u sljedecoj polusezoni pa cemo onda dobiti qrcinu. Jer ova sad postava je navrat na nos jer imamo povrijedjenih igraca, pa nam krste igra 10-tku, amer ,leon , sefko nekad su znali svi u istom momentu biti ma terenu. Jesic ce sigurno forsirati tog brazilca tako da je pitanje sta ce biti sa Amerom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ako ćeš za upola manje pare dovesti duplo boljeg igrača, zašto bi onda neko kupio Bekića kad može za duplo manje pare dovesti duplo boljeg? Mojne me te priče.amypitar je napisao/la:Za dobru lovu ja bi prodao svih 11 igraca iz prve postave.Kad imas novac lahko je dovesti kvalitetnog igraca.Ako ode za 650.000 milja eura za upola manje pare dovesces ekstra mega,giga napadaca.Plus Brazilac kojeg je doveo Jesic.
Samo Saraj'vo.
Ma znao sam cim si napisao taj mizerni iznos, ovakvog napadaca se ne moze prodati ispod milion "ojra".Evander je napisao/la:Ovo za Bekica sam samo suplju bacio da vidim koliko ga raja cijeni
Drago mi je sto se od "nezeljenog pojacanja" izdigao u igraca koji je nazamjenjiv u prvih 11 trenutno.
Uzet cemo mi fine pare na njemu na kraju
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
a Amer je besplatno dosao tako da cemo kako god uzeti fine paree al mi je drago zbog osmanovica bice opasan aBd

- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ono što sad imamo s Amerom je došlo s vremenom i trenerom, nemamo potrebe da ga šaljemo, on je bio dobar i kad je s klupe ulazio i neka ga tu, trenutno je daleko borbeniji i efikasniji igrač od Krste i Ševke (iako se Šele popravio) skupa. Kao što rekoh nismo pred gašenje, daj makar jednu sezonu da čitavu kičmu kluba zadržimo do ljeta. I neka ga tu neka mali Osmanović ima koga uživo da gleda kako gine za loptom, trči milion kilometara po utakmici valjat' će mu.esprit24 je napisao/la:Ako ide Leon, onda bi se mogao ostaviti, al brate, imamo krstu, sevku, malog osmanovica msm ne znam politiku kluba, al ja bih opet prodao Amera, doveli smo ga za 0 maraka, nek nas je kostao 100k kroz plate premije i stan, opet bi bili dobri na njemu barem jednu milku
Strah me da se ne izgubi u sljedecoj polusezoni pa cemo onda dobiti qrcinu. Jer ova sad postava je navrat na nos jer imamo povrijedjenih igraca, pa nam krste igra 10-tku, amer ,leon , sefko nekad su znali svi u istom momentu biti ma terenu. Jesic ce sigurno forsirati tog brazilca tako da je pitanje sta ce biti sa Amerom.
Samo Saraj'vo.
Al jedno znam da Jesic nije doso bilo bi kastrafa pola ove djece sto igra sad bi bilo ili u Bosni ili u Travniku ili negdje na posudbi opet bi se svei kurcili nesto al zato je dosao Bog i batina gdje se on za sve pita
- PitarBordo
- Kontakt:
Tačno tako!MirzaMuki je napisao/la:Al jedno znam da Jesic nije doso bilo bi kastrafa pola ove djece sto igra sad bi bilo ili u Bosni ili u Travniku ili negdje na posudbi opet bi se svei kurcili nesto al zato je dosao Bog i batina gdje se on za sve pita
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nove cijene na TM ocekujte sredinom januaraBesic je napisao/la:Gdje onaj što reguliše cijene na tm . , treba ovo popravit
@Amorovski, posalji fb profil na PP
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jes izabrao nacin da vidi koliko cijenimo naseg igraca,moje postovanje ce imati uvijek igrac koji gine,a brate Bekic je na vrhu sto se toga tice,ko da je ponikao ovdje kao da je jedan od nas,koliko se bori za sveti dres,i on treba da bude uzor svima ne samo mladima u klubu,kako se bori i gine za sveti dres,Bekicu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne znam što se uopšte sumnjalo u Amera Bekića. Momak je možda odigrao nekoliko loših utakmica pa se steklo loše mišljenje o njemu. Već se sada vidi kada dobija veću minutažu da je pravi profesionalac, uvijek daje 100% od sebe i jedan je od igrača koji najviše pretrče, a često i zabija golove. Pratio sam ga dok je igrao u Zrinjskom, bio je jedan od najboljih igrača čak se spominjao u vezi sa Getafe-om. Može on još puno dati Sarajevu.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tacnije, rekao je "Yebo ovo Dino kad se nisam nasekiro" a onaj lik sa krestavim glasom ala Maca je prekucao! Frajer se naklatio na Nurkovica od pocetka do kraja....hahapitic je napisao/la:Poslije utakmice s Travnikom većina napustila stadion i ide Dino S. u društvu sa Dr. Adnanom Hadžimuratovićem tartan stazom pored Istoka dere se lik sa Istoka Dino šta je ovo pa nismo bez nervoze gledali utamicu, a Dino puče od smijeha kao i ona preostala raja. Raspoloženje sviju oko FKS na visokom nivou
Sent from my ST23i using Tapatalk
hahahaha eh taj taj .. citavu tekmu proziva Adisa, yebo Namika sta je onbordoakapitar je napisao/la:Tacnije, rekao je "Yebo ovo Dino kad se nisam nasekiro" a onaj lik sa krestavim glasom ala Maca je prekucao! Frajer se naklatio na Nurkovica od pocetka do kraja....hahapitic je napisao/la:Poslije utakmice s Travnikom većina napustila stadion i ide Dino S. u društvu sa Dr. Adnanom Hadžimuratovićem tartan stazom pored Istoka dere se lik sa Istoka Dino šta je ovo pa nismo bez nervoze gledali utamicu, a Dino puče od smijeha kao i ona preostala raja. Raspoloženje sviju oko FKS na visokom nivou
Sent from my ST23i using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Mi smo bili blagoslovljeni s Namikom na galeriji... pored mene sjedio... Proziva Memiju, je8e Travnik... mi mu govorim "ali svejedno neka pobjede Zrinjski" kaže on "Valja vam ispast, al' svejedno vi pobjedite Zrinjski"... Odvali se i Bjelica smijati...ade43 je napisao/la:hahahaha eh taj taj .. citavu tekmu proziva Adisa, yebo Namika sta je onbordoakapitar je napisao/la:Tacnije, rekao je "Yebo ovo Dino kad se nisam nasekiro" a onaj lik sa krestavim glasom ala Maca je prekucao! Frajer se naklatio na Nurkovica od pocetka do kraja....hahapitic je napisao/la:Poslije utakmice s Travnikom većina napustila stadion i ide Dino S. u društvu sa Dr. Adnanom Hadžimuratovićem tartan stazom pored Istoka dere se lik sa Istoka Dino šta je ovo pa nismo bez nervoze gledali utamicu, a Dino puče od smijeha kao i ona preostala raja. Raspoloženje sviju oko FKS na visokom nivou
Sent from my ST23i using Tapatalk![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Mislimo na Namika s utakmica KK Bosne?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A znaci to je onaj grlati debil sto je jucer smar'o citavu galeriju. Kakav bolesnik. Prvo psuje Kobiljaru i govori sta je pikavac mali a kad je izaso onda mu aplaudira i govori to Riki. Debil, svi sute i gledaju utakmicu samo on stoji i glumi dezurnu budalu. Vracajte ga na istok zivota vam.PitarBordo je napisao/la:
Mi smo bili blagoslovljeni s Namikom na galeriji... pored mene sjedio... Proziva Memiju, je8e Travnik... mi mu govorim "ali svejedno neka pobjede Zrinjski" kaže on "Valja vam ispast, al' svejedno vi pobjedite Zrinjski"... Odvali se i Bjelica smijati...
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- ElCartel11
- Kontakt: