Opera zakonR32 je napisao/la:Opera

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Opera zakonR32 je napisao/la:Opera
Ima mnogo opcija kao što su:ram,drajveri od grafičke,neka se komponenta grije,problem sa MBR.R32 je napisao/la:Sta moze da bude...
Na racunar spojim monitor, ali slika je kao negativ, nesto slicno, izgleda kao da fali pixela, spojim drugi monitor na racunar, uredna slika.
Ali isti taj monitor koji nije uredu spojim na drugi racunar, laptop.. slika je uredna
Pogledaj ovaj videoarelinho je napisao/la:Povezem tv i komp hdmi kablom i nastimam u postavkama da mi zvuk ide preko tv-a,a ne preko zvucnika od kompjutera i opet mi nema zvuka na tv-u.Ima li neko da mi kaze kako da ovo nastimam da imam zvuk?
Ma ne moze ni tako nazalost. :sBvB09 je napisao/la:Pogledaj ovaj videoarelinho je napisao/la:Povezem tv i komp hdmi kablom i nastimam u postavkama da mi zvuk ide preko tv-a,a ne preko zvucnika od kompjutera i opet mi nema zvuka na tv-u.Ima li neko da mi kaze kako da ovo nastimam da imam zvuk?
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4DA6CMsde2k[/youtube]
Promjeni browserEmirGz je napisao/la:Ima li neko lijek za ove *ebene reklame sto mi izbacuje na sport sport. ba
Koristim chrome, i imam ad blocker i do danas je super bilo, od danas katastrofa, ne pomaze
Adobe flash ti jede memoriju kad otvaras utakmice i slicno..Probaj reinstalirati adobe flash a i browser koji koristis moguce da imas neke addone za koje ne znas da su tu pa se aktiviraju kad otvoris browser...Maestro21 je napisao/la:Zbog čega CPU ode na 100 % svaki put kada otvorim neki link i pokušam da gledam tekmu. Uopšte ne mogu da gledam jer uspori slika, čim zatvorim prozor onda padne na 3% ? Znam da mi je komp kršina ali ne kontam zašto se to dešava.
Imas na piku full hd monitora od 80KM pa navise.. Proberes sta ti odgovara..001 je napisao/la:Ako bi mi neko mogao preporuciti monitor, 24 inch, oko 150 kermi. Ako u Tuzli ima kakvih snizenja neka preporuci. Hvala puno.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, lol89 i 11 gostiju.