Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad vas je pobio dokazom o golu sad idete na posjetu hahaha.
dell21 je napisao/la:Kad vas je pobio dokazom o golu sad idete na posjetu hahaha.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahahdell21 je napisao/la:Kad vas je pobio dokazom o golu sad idete na posjetu hahaha.
E i jes neki dokaz, uglavnom mu budite zahvalni pa je svirao, što vam je donijelo bod.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrhunac neobjektivnosti drug, je l' ti stvarno mislis da su Lesinari bolji od Hordi? ono ozbiljno **** gaVulture je napisao/la:Bilo bi vas, da imate nase srce. Kao sto rece neko post poslije, ne da mi se sad citirati, u Borcu kriminal se odomacio ono pravo. U Sarajevu i da ima kriminala, nema kao kod nas. I unatoc tome, mi se ne damo. A vama i sad kad nemate toliko problema, borite se za titulu, opa dodje 1500 dusa.MortemHz je napisao/la:Znaci Robijasa bi bilo izmedju 10 i 15.000, Lesinara 20.000 minimalno a jos bi bili i po krovovima, jos treba dodati da su i najbolji ''pirotehnicari'' a imaju otprilike x17 puta manje pirotehnike na stadionu nego Horde a zadnji ''show'' im je bio prije vjere. Ovo je otprilike nesto slicno kao i prosle sedmice kad onaj rece da se RS sastoji od 52%, da su ''predsjednik'' i ''cijeloj'' srpske rijeci i da je Bosna srpska drzava![]()
![]()
Smijurija. Sto se tice pirotehnike, da te pitam nesto... Nabroj mi grupe koje su u dosadasnjem dijelu sezone SVAKU domacu utakmicu koristili istu? I o kakvoj ti vjeri pricas? Zadnji show nam bio prekljuce, bakljada na mjestu, jos pojedini palili baklje svakih 15 min, da ne pricam o petardama. Buraz, pazi sta pricas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima tu dosta parametara da se odluči ko je bolji, ali kao sto kazu, na muci se poznaju junaci. Niko ne osporava da ste vi u vrhu bih ultra scene, ali ne treba ni nas ne svrstati tu. Ne hvalim nas, ali mislim da stvarno zasluzujemo kakav takav respect. Ipak nam je klub u skripcu odavno, jos od rata, prvo bilo prva liga-premijer liga, jedne godine ispadnemo, druge se vratimo, i tako do onog perioda akd smo osvojili titulu, ali problemi su tu bili i dalje, do danasnjih dana, kad i sam znas kakvo je njesra sa Borcem. Ko god udje u klub, ne zna nista o fudbalu, samo da se omrsi, i nakon godinu-dvije, kad ga pritisnu sudski pozivi, daje ostavku. I u takvim okolnostima mi i dalje bordimo klub, zelimo mu sve najbolje, pri tom nije da smo losi, cak stavise (brojka je odraz nedavnih desavanja u grupi, sad da ne duzim). Recimo Robijasi, klub im u slicnim go*nima, pa eto bojkota! O silno mi je to, lako je bojkotovati. Kontas sta hocu reci...MortemHz je napisao/la:Vrhunac neobjektivnosti drug, je l' ti stvarno mislis da su Lesinari bolji od Hordi? ono ozbiljno **** gaVulture je napisao/la:Bilo bi vas, da imate nase srce. Kao sto rece neko post poslije, ne da mi se sad citirati, u Borcu kriminal se odomacio ono pravo. U Sarajevu i da ima kriminala, nema kao kod nas. I unatoc tome, mi se ne damo. A vama i sad kad nemate toliko problema, borite se za titulu, opa dodje 1500 dusa.MortemHz je napisao/la:Znaci Robijasa bi bilo izmedju 10 i 15.000, Lesinara 20.000 minimalno a jos bi bili i po krovovima, jos treba dodati da su i najbolji ''pirotehnicari'' a imaju otprilike x17 puta manje pirotehnike na stadionu nego Horde a zadnji ''show'' im je bio prije vjere. Ovo je otprilike nesto slicno kao i prosle sedmice kad onaj rece da se RS sastoji od 52%, da su ''predsjednik'' i ''cijeloj'' srpske rijeci i da je Bosna srpska drzava![]()
![]()
Smijurija. Sto se tice pirotehnike, da te pitam nesto... Nabroj mi grupe koje su u dosadasnjem dijelu sezone SVAKU domacu utakmicu koristili istu? I o kakvoj ti vjeri pricas? Zadnji show nam bio prekljuce, bakljada na mjestu, jos pojedini palili baklje svakih 15 min, da ne pricam o petardama. Buraz, pazi sta pricas
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
horde su za lešinare isto što i cigani za horde
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo je pregrubo receno ali slazem se sa poentom kada sve uzmes u obzir, Vulture, hoce li sta biti od Gazproma?K0MT je napisao/la:horde su za lešinare isto što i cigani za horde
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma kakav, nesto kao bilo nekih glasina ljetos, i to je toMortemHz je napisao/la:Malo je pregrubo receno ali slazem se sa poentom kada sve uzmes u obzir, Vulture, hoce li sta biti od Gazproma?K0MT je napisao/la:horde su za lešinare isto što i cigani za horde
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
sve mogu povjerovat, al' ovi Tuzlaci idu iz krajnosti u krajnost... Prizivaju neke zebe i Ahmetovice u repku ( hajd Ordagic i nekako ), i na kraju frajer napisa da je Ordagic bolji od Duljevica i Radovca, pa Boze me sacuvaj...
p.s. evo ovi s druge strane Miljacke najavljuju povratak ovog zebe u svoj tim...
p.s. evo ovi s druge strane Miljacke najavljuju povratak ovog zebe u svoj tim...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Zivota ti daj link te stranice gdje su pisali sve ove potencijalne reprezentativceBeSha1992 je napisao/la:sve mogu povjerovat, al' ovi Tuzlaci idu iz krajnosti u krajnost... Prizivaju neke zebe i Ahmetovice u repku ( hajd Ordagic i nekako ), i na kraju frajer napisa da je Ordagic bolji od Duljevica i Radovca, pa Boze me sacuvaj...

našao..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 30 nov 2015, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
oni pricaju o gostovanju strumfova a 1500 ih na stadionu ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Navijači F. K. Sarajevo najbrojniji su na gostovanjima. Na Koševu je to očajno, ali i takva posjeta bolja je od ostalih. Ko nadmaši ovu mizernu posjetu, koja je, i kao takva, najbolja, onda još bolje. Uostalom, ko vama brani da to nadmašite? Nije valjda da je par džibera i mutnih likova zabranilo plavo-bijeloj većini da bez njih dođu na jug ili, recimo, sjever? Gdje nestade filozofija, pokret, epoha, pokret, religija?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kradem po Dojčlandu..
Šifra: Bordo bijela fantomka
Šifra: Bordo bijela fantomka
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bojkotujemo domace utakmice jer na taj nacin ne dajemo hijenama ni ono malo crkavice što ce i onako da ukradu,bojkotujemo jer provjereno znamo da hebavanje majke sa tribina njih ne dotice,njima je jedino u interesu da što više para namangaju pa da se ko "ljudi" rastale,.Vulture je napisao/la: Recimo Robijasi, klub im u slicnim go*nima, pa eto bojkota! O silno mi je to, lako je bojkotovati. Kontas sta hocu reci...
Bojkotujemo jer igramo još jednu sezonu bez smisla i rezona,sezonu u kojoj je jedini cilj preživjeti je..
Iza bojkota stoji incijativa koja ima spreman novi statut po kojem bi klub trebao da funkcioniše što opet jeli znaci da ovo nije neki bojkot tek da se odradi nego je ovo fakat borba za korijenite promjene,borba za klub koja ima svrhu da isti vrati građanima,.Ovo je borba za transparentan i zakonit klub gdje ce svaki navijac ili simpatizer istog imati pravo ucešca u njegovom radu..
Na gostovanjima smo redovni a brojnost je pristojna s obzirom na okolnosti,.
Ne znam koliko ce trajati(ovisno o usvajanju statuta) ali sad povratka nema,istrajat se mora pa da jednog dana makar možemo reci,pokušali smo a bilo je šta je bilo,.
S druge strane vi samo idite na utakmice i cekajte da vam s neba neko ocisti klub,sam si rekao,u istim smo **** al et mi makar nešto pokušavamo za razliku od vas.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Duljevic je extra igrac, uvijek sam ga volio i nije mi bilo jasno sto ga smjestaju na klupu razni "strucnjaci"...isto to vrijedi i za malog Kovacevica za kojeg sam isto ubjedjen da je odlican igrac i da je mogao puno vise napredovati da ga je imao ko gurati....Radovac ocito nema u glavi za vece stvari
sto se tice Slobode, u dogledno vrijeme reprezentativni kvalitet je Piric sigurno- vrhunski golman...Ordagic takodjer da je imao koga da ga gura kroz mlade repke napravio bi puno vise..inace strasan tehnicar i moderan veznjak..za Veselinovica sam neodlucan, dok bih stvarno volio vidjeti koliko moze Kostic u najjacim utakmicama..djeluje mi kao stoper kakvog nisam vidio u PL u skorije vrijeme, ali ima i godina (26 cini mi se) pa mu je to sigurno kocnica razvoja, plus nema nas pasos
Zeba i Ahmet su majstori, posebno ovaj prvi , ali njihovo polako prolazi.
sto se tice Slobode, u dogledno vrijeme reprezentativni kvalitet je Piric sigurno- vrhunski golman...Ordagic takodjer da je imao koga da ga gura kroz mlade repke napravio bi puno vise..inace strasan tehnicar i moderan veznjak..za Veselinovica sam neodlucan, dok bih stvarno volio vidjeti koliko moze Kostic u najjacim utakmicama..djeluje mi kao stoper kakvog nisam vidio u PL u skorije vrijeme, ali ima i godina (26 cini mi se) pa mu je to sigurno kocnica razvoja, plus nema nas pasos
Zeba i Ahmet su majstori, posebno ovaj prvi , ali njihovo polako prolazi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo vidjecemo sad Duljevica i Radovca protiv Sirokog o kakvim se to kapacitetima radi.....Siroki je puno ozbiljnija ekipa od oslabljenog Travnika protiv kojeg ste igrali.BeSha1992 je napisao/la:sve mogu povjerovat, al' ovi Tuzlaci idu iz krajnosti u krajnost... Prizivaju neke zebe i Ahmetovice u repku ( hajd Ordagic i nekako ), i na kraju frajer napisa da je Ordagic bolji od Duljevica i Radovca, pa Boze me sacuvaj...
🔴⚫️
Radovca neces gledati protiv Sirokog, a ako ti je do gledanja Duljevica i ozbiljnih ekipa, pogledaj kako je igrao protiv Atromitosa, Borusije i tako to..Skver je napisao/la:Evo vidjecemo sad Duljevica i Radovca protiv Sirokog o kakvim se to kapacitetima radi.....Siroki je puno ozbiljnija ekipa od oslabljenog Travnika protiv kojeg ste igrali.BeSha1992 je napisao/la:sve mogu povjerovat, al' ovi Tuzlaci idu iz krajnosti u krajnost... Prizivaju neke zebe i Ahmetovice u repku ( hajd Ordagic i nekako ), i na kraju frajer napisa da je Ordagic bolji od Duljevica i Radovca, pa Boze me sacuvaj...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mislim da su BMG i Galata puno ozbiljnije ekipe od Sirokog, igra neko utakmice i van okvira pl BiH, pogledaj nece ti skoditi. Radovca neces gledati protiv Sirokog.Skver je napisao/la:Evo vidjecemo sad Duljevica i Radovca protiv Sirokog o kakvim se to kapacitetima radi.....Siroki je puno ozbiljnija ekipa od oslabljenog Travnika protiv kojeg ste igrali.BeSha1992 je napisao/la:sve mogu povjerovat, al' ovi Tuzlaci idu iz krajnosti u krajnost... Prizivaju neke zebe i Ahmetovice u repku ( hajd Ordagic i nekako ), i na kraju frajer napisa da je Ordagic bolji od Duljevica i Radovca, pa Boze me sacuvaj...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kakve su ovo sramotne posjete... najveca 1500 ukupno 5000 na 7 utakmica... a mi govorimo nesto kao da smo fudbalska nacija...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.