Vulture je napisao/la:
Recimo Robijasi, klub im u slicnim go*nima, pa eto bojkota! O silno mi je to, lako je bojkotovati. Kontas sta hocu reci...
Bojkotujemo domace utakmice jer na taj nacin ne dajemo hijenama ni ono malo crkavice što ce i onako da ukradu,bojkotujemo jer provjereno znamo da hebavanje majke sa tribina njih ne dotice,njima je jedino u interesu da što više para namangaju pa da se ko "ljudi" rastale,.
Bojkotujemo jer igramo još jednu sezonu bez smisla i rezona,sezonu u kojoj je jedini cilj preživjeti je..
Iza bojkota stoji incijativa koja ima spreman novi statut po kojem bi klub trebao da funkcioniše što opet jeli znaci da ovo nije neki bojkot tek da se odradi nego je ovo fakat borba za korijenite promjene,borba za klub koja ima svrhu da isti vrati građanima,.Ovo je borba za transparentan i zakonit klub gdje ce svaki navijac ili simpatizer istog imati pravo ucešca u njegovom radu..
Na gostovanjima smo redovni a brojnost je pristojna s obzirom na okolnosti,.
Ne znam koliko ce trajati(ovisno o usvajanju statuta) ali sad povratka nema,istrajat se mora pa da jednog dana makar možemo reci,pokušali smo a bilo je šta je bilo,.
S druge strane vi samo idite na utakmice i cekajte da vam s neba neko ocisti klub,sam si rekao,u istim smo **** al et mi makar nešto pokušavamo za razliku od vas.