FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Imal neki od moderatora volju da vise pocisti ovaj topic ? Ili otvorite neki spam section da se ovi kompleksashi lijece tamo (svih klubova) ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ljudi uzeli kup, raduju se tome bez obzira što su pojedini pričali da neće
, mi(većina) se malo uzdigli, nismo skočili pa rekli kup
, štampali majce
to nam se na kraju obilo o glavu
Sad nas pilaju
Razumljivo
Gorak okus u ustima isprati Laktašima i dernek
Bolje da nam se ovo desi protiv Borca nego protiv Bohemiansa, naravno, pod uslovom da uzmemo titulu
Bezveze se smarate sa Borcem i nekakvim dokazivanjem. Naravno, kada Slager počne da priča nebulozo kako kupujemo utakmice, onda se treba umiješati
To tada, čestitati, glavu gore, sutra nam je utakmica sezone.

Gorak okus u ustima isprati Laktašima i dernek

Bezveze se smarate sa Borcem i nekakvim dokazivanjem. Naravno, kada Slager počne da priča nebulozo kako kupujemo utakmice, onda se treba umiješati

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ахахахаахахаах, на " $ " офф " ? % па " ", а % ? " &, па & $ " право на ? ?. ? све % ' ? је ".Genghis je napisao/la:Imal neki od moderatora volju da vise pocisti ovaj topic ? Ili otvorite neki spam section da se ovi kompleksashi lijece tamo (svih klubova) ...
% ја ' $ је ? потражња за "

"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Kolarov: Borcu čestitke, nama bodoviPiše: O. Lekić
Subota, 22.05.10. 11:47.
Kapiten Olimpika Nikola Kolarov pred duel 29. kola Premijer lige sa banjalučkim Borcem najavljuje pobjedu svoje momčadi.
"Prošle sezone sam nastupao za Borac, gdje sam proveo jedan fini period, međutim sada sam u Olimpiku i kao profesionalac misli su mi usmjerene samo na Olimpik i što bolje rezultate sa mojim sadašnjim klubom. Daću sve od sebe za što bolji rezultat na terenu. U ekipi Borca imam dosta prijatelja sa kojima sam nastupao, ali dok traje utakmica naše prijateljstvo ne igra nikakvu ulogu", rekao je Kolarov.
Borac će u ovaj duel ući na krilima osvojenog trofeja Kupa Bosne i Hercegovine, a kako sam Kolarov kaže, on i njegovi saigrači čestitat će Borcu, a bodove će donijeti u Sarajevo.
"Ovom prilikom želim da čestitam Borcu na osvojenom trofeju. Pokazali su da se može u Premijer ligi igrati na svakom terenu, a njihov trijumf dobiva na težini kada se zna da je ostvarena protiv lidera Željezničara i to na njihovom terenu. Također drago mi je da ćemo upravo mi gostovati u Banja Luci nakon osvajanja trofeja pa sam siguran da će ambijent na tribinama biti fenomenalan, te ćemo moći igrati u pravoj fudbalskoj atmosferi", rekao je Kolarov i dodao:
"Naš stručni štab i mi igrači smo imali priliku da vidimo kako igra ekipa Borca, koje su njihove prednosti, ali i mane. Sigurno je da ćemo mi pokušati iskoristiti njihove mane. Ipak, ne bih ovom prilikom pričao o taktici. Ono što mogu reći je da smo domaćinu spremili cvijeće za čestitku, a bodove iz ove utakmice želimo donijeti u Sarajevo."
Taman htjedoh na napisem: "A ni cvijece nisu donijeli!"
Subota, 22.05.10. 11:47.
Kapiten Olimpika Nikola Kolarov pred duel 29. kola Premijer lige sa banjalučkim Borcem najavljuje pobjedu svoje momčadi.
"Prošle sezone sam nastupao za Borac, gdje sam proveo jedan fini period, međutim sada sam u Olimpiku i kao profesionalac misli su mi usmjerene samo na Olimpik i što bolje rezultate sa mojim sadašnjim klubom. Daću sve od sebe za što bolji rezultat na terenu. U ekipi Borca imam dosta prijatelja sa kojima sam nastupao, ali dok traje utakmica naše prijateljstvo ne igra nikakvu ulogu", rekao je Kolarov.
Borac će u ovaj duel ući na krilima osvojenog trofeja Kupa Bosne i Hercegovine, a kako sam Kolarov kaže, on i njegovi saigrači čestitat će Borcu, a bodove će donijeti u Sarajevo.
"Ovom prilikom želim da čestitam Borcu na osvojenom trofeju. Pokazali su da se može u Premijer ligi igrati na svakom terenu, a njihov trijumf dobiva na težini kada se zna da je ostvarena protiv lidera Željezničara i to na njihovom terenu. Također drago mi je da ćemo upravo mi gostovati u Banja Luci nakon osvajanja trofeja pa sam siguran da će ambijent na tribinama biti fenomenalan, te ćemo moći igrati u pravoj fudbalskoj atmosferi", rekao je Kolarov i dodao:
"Naš stručni štab i mi igrači smo imali priliku da vidimo kako igra ekipa Borca, koje su njihove prednosti, ali i mane. Sigurno je da ćemo mi pokušati iskoristiti njihove mane. Ipak, ne bih ovom prilikom pričao o taktici. Ono što mogu reći je da smo domaćinu spremili cvijeće za čestitku, a bodove iz ove utakmice želimo donijeti u Sarajevo."
Taman htjedoh na napisem: "A ni cvijece nisu donijeli!"

Nisam mislio na vas prvenstveno, gori su ovi sto dolaze i provociraju, onda vi nasjednete na te provokacije, i onda se ništa pametno ne može pročitati ..." je napisao/la:ахахахаахахаах, на " $ " офф " ? % па " ", а % ? " &, па & $ " право на ? ?. ? све % ' ? је ".Genghis je napisao/la:Imal neki od moderatora volju da vise pocisti ovaj topic ? Ili otvorite neki spam section da se ovi kompleksashi lijece tamo (svih klubova) ...
% ја ' $ је ? потражња за "![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- alan ford TM 87
- Kontakt:
Hm...ako vrijeme bude,ovakvo kakvo jeste. Sumljam baš u nešto pretjrano veliku posjetu. Al' mislim da će doći min. 4000-5000 hiljada...
Dalje,Olimpik će biti teško dobiti...al' kada na poluvremenu sazanju rezultat iz Sarajeva (da Laktaši vode) ima da krenu ko ludi...
Vic dana:
Vidjela majka sina,koji navija za Željezničar,kako plače na sav glas. Pita ga:
-Sine,da nije nešto bilo?
Sin odgovara:
-Nije ništa majko!
Kad će na to majka:
-Da niste opet igrali protiv Borca?
Dalje,Olimpik će biti teško dobiti...al' kada na poluvremenu sazanju rezultat iz Sarajeva (da Laktaši vode) ima da krenu ko ludi...
Vic dana:
Sin odgovara:
-Nije ništa majko!
Kad će na to majka:
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
- alan ford TM 87
- Kontakt:

LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM!!!
Eh ovako, pošto vidim da se konačno možemo vratiti raspravi o Borcu jer su paćenici odustali...
Kolarov dok je igrao u Borcu bio pravi ratnik na terenu i neznam kakvu je sezonui proveo u Olimpiku ali sutra će od mene da dobije aplauz, zaista mi se sviđa način na koji on igra, uvjek srcem...
Kolarov dok je igrao u Borcu bio pravi ratnik na terenu i neznam kakvu je sezonui proveo u Olimpiku ali sutra će od mene da dobije aplauz, zaista mi se sviđa način na koji on igra, uvjek srcem...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
vic dana
Vidjela majka sina,koji navija za Željezničar,kako plače na sav glas. Pita ga:-Sine,da nije nešto bilo?Sin odgovara:-Nije ništa majko!Kad će na to majka:-Da niste opet igrali protiv Borca?
Vidjela majka sina,koji navija za Željezničar,kako plače na sav glas. Pita ga:-Sine,da nije nešto bilo?Sin odgovara:-Nije ništa majko!Kad će na to majka:-Da niste opet igrali protiv Borca?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Jucer sam postavio pitanje o malom Grahovcu, medjutim u moru beskorisnih postova, besmislenih prepucavanja, istrosenih viceva, nije niko odgovorio.
Dakle, zna li neko kad bi Grahovac mogao biti ponovo spreman za igru? Pocetak iduce sezone?
Dakle, zna li neko kad bi Grahovac mogao biti ponovo spreman za igru? Pocetak iduce sezone?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Pa da, vjerovatno, u pitanju je bio lom noge, nadamo se da će biti spreman za sledeće prvenstvo...gollum je napisao/la:Jucer sam postavio pitanje o malom Grahovcu, medjutim u moru beskorisnih postova, besmislenih prepucavanja, istrosenih viceva, nije niko odgovorio.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Ha ha ha ha dobar!Ljuka je napisao/la:Hm...ako vrijeme bude,ovakvo kakvo jeste. Sumljam baš u nešto pretjrano veliku posjetu. Al' mislim da će doći min. 4000-5000 hiljada...
Vic dana:
Sin odgovara:
-Nije ništa majko!
Kad će na to majka:

-
- Kontakt:
e imam marketinski trik kako da prodate te majice sto ste kupili.znaci na ledjima odstampajte "AL ZAMALO"
AJ BORAC

AJ BORAC
-
- Kontakt:
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HALjuka je napisao/la:Hm...ako vrijeme bude,ovakvo kakvo jeste. Sumljam baš u nešto pretjrano veliku posjetu. Al' mislim da će doći min. 4000-5000 hiljada...
Vic dana:
Sin odgovara:
-Nije ništa majko!
Kad će na to majka:
Ne brini se ti za Želju...Lesinar1987FKB je napisao/la:e imam marketinski trik kako da prodate te majice sto ste kupili.znaci na ledjima odstampajte "AL ZAMALO"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AJ BORAC
1996
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Da kao i vasih punih 19 godina u drugoj ligi Jugoslavije1921 je napisao/la:zaboravio si redovno posjecivanje 2. lige Jugoslavije, i jos redovnije druge lige BiHLEŠINAR je napisao/la:Zaboravio sam Ćelik. Ali rjec je bila o Sarajlijicima. Izvinjavam se smogovcima. Ali oni nemaju titulu u bivsoj drzavi. Mi imamo mislim 4 kupa, 2 prvenstva i inter toto u trajnom vlasnistvu- mislim da je to inace najstarije evropsko klupsko takmicenje.
FK SARAJEVO
kad je već velika diskusija o tome ko je bolji željo ili borac, evo da povirite u novi servis na SportSport.ba... poređenje dva kluba
u ovoj sezoni: http://sportsport.ba/tabele.php?compare ... ms%5B%5D=7
ukupno: http://sportsport.ba/tabele.php?compare ... ms%5B%5D=7
ostale klubove poredite checkiranjem uz ime kluba (desno) na: http://sportsport.ba/tabele.php?id=1
(još nije pušteno u pogon pa je moguće da ima bugova, za prijavu svake greške ćemo biti vrlo zahvalni)
ostale klubove poredite checkiranjem uz ime kluba (desno) na: http://sportsport.ba/tabele.php?id=1
(još nije pušteno u pogon pa je moguće da ima bugova, za prijavu svake greške ćemo biti vrlo zahvalni)
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
BRAVO MAJSTORE...PA VIDI SE KOJE BOLJI...HVALA NA OVOM!!!!!admin je napisao/la:kad je već velika diskusija o tome ko je bolji željo ili borac, evo da povirite u novi servis na SportSport.ba... poređenje dva kluba

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
-
- Kontakt:
odlicno,sve pohvale...samo neke stavke nisu tacne,npr. pise da je borac prosjecno kao domacin dao 0.96 golova po mecu sto nije dobra racunicaadmin je napisao/la:kad je već velika diskusija o tome ko je bolji željo ili borac, evo da povirite u novi servis na SportSport.ba... poređenje dva kluba

DUPLA MAJSTORE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.