KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
pa i zagreb je bio najlosija ekipa pa nas digose
voshu ako krene sut (cummings, sutalo) mogu biti strasno neugodni
a i vidjet cemo bajica na djelu, on i borovnjak su najopasniji pod kosem
voshu ako krene sut (cummings, sutalo) mogu biti strasno neugodni
a i vidjet cemo bajica na djelu, on i borovnjak su najopasniji pod kosem
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Vojvodina dolazi sa Djurovicem na klupi,trenerom koji je sve do jednog igraca isprozivao da su p...e jer su izgubili od Cibone iako je poraz bio 2 razlike. Nije to ista ekipa koju ste razvalili u NS-u. Mislim da ce biti neizvjesna utakmica,penal zavrsnica ce odluciti.
Ako udjemo u utakmicu ozbiljno kao protiv CZ.pobjeda nije upitna ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
@KK_Bosna,
ja makar osiguram tri stranice za raspravu, evo malo sam se isključio i jednostavno što bi rekli ,stari ljudi, nejma priče bez mene...
sad više neću, da vidim ostale na djelu sa napisima....,
odoh u ilegalu...., ćao... najvjerojatnije do lige 8 i sudara sa Dodikovcima.....
ja makar osiguram tri stranice za raspravu, evo malo sam se isključio i jednostavno što bi rekli ,stari ljudi, nejma priče bez mene...

odoh u ilegalu...., ćao... najvjerojatnije do lige 8 i sudara sa Dodikovcima.....
Garantiram sutra vrlo tesku utakmicu iz jednog jedinog razloga a to je kao i uvijek "nas" mentalitet. Bice neizvjesno do kraja i igrace se triler zavrsnica.
Cak vise naginjem na zijan nego na pobjedu.
...previse puta vidjeno
...previse puta vidjeno

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ma ja ne znam sto ste vi svi toliki pesimisti. imamo sasvim ok tim. i uz pravu podrsku sa tribina mozemo do pobjede i protiv jacih ekipamahalac je napisao/la:Garantiram sutra vrlo tesku utakmicu iz jednog jedinog razloga a to je kao i uvijek "nas" mentalitet. Bice neizvjesno do kraja i igrace se triler zavrsnica.
...previse puta vidjeno
You are someone else I am still right here
osiguras 3 stranice za raspravo u OFFTOPICU...ars01 je napisao/la:@KK_Bosna,
ja makar osiguram tri stranice za raspravu, evo malo sam se isključio i jednostavno što bi rekli ,stari ljudi, nejma priče bez mene...![]()
ako elmedin kikanovic ima ikakve veze sa kk bosna slobodno pisi o njemu, kritikuj ga, radi sta hoces
i ovo se ne odnosi samo na tebe, vec na sviju koji se prepiru oko kikanovica, golubovica, hukica, mensura bajramovica, kenana bajramovica, bryanta, jamesa... sviju koji nemaju veze sa temom, a to je KK Bosna
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Moze li neko da ostavi link da gledam Bosna-Vojvodina.
Mozda bude i ovdje,ali ako neko zna pouzdano...
http://www.justin.tv/smajo1989
Mozda bude i ovdje,ali ako neko zna pouzdano...
http://www.justin.tv/smajo1989
i da, za one koji ne znaju - za price o kikanovicu & co., imate podtopic "NLB liga" pa opletite tamo
Nadam se da ce bit dosta publike veceras, bar 5.000
Vidimo se na tekmi !!!

Vidimo se na tekmi !!!
...JA SAM SARAJEVO...
ocekujem veceras pobjedu bosne nista ispod 15 razlike,i nadam se da ce biti publike 

Hajde ako bogda, pobjeda i idemo dalje! Uzgred, ima li neko računicu je li nam ova (eventualna) pobjeda zatvara neophodni koeficijent za 2 predstavnika naredne godine?
Iskreno se nadam i zelim novu pobjedu koja bi Bosnu ucvrstila u sredini tabele, gdje joj je objektivno i mjesto. Medjutim malo me je i strah Vojvodine. Gledao sam utakmicu Vojvodina-Cibona i moram priznati da to niti je ona ista Vojvodina iz prvog dijela sezone niti im je realna njihova trenutna pozicija na tabeli. Mislim da nece biti lako. Ono sto meni posebno smeta, a uvjeren sam da ce se pokazati i veceras (daj Boze da pogrijesim) jese slaba posjecenost i indolentnost Sarajlija prema ovom klubu. Osobno vjerujem da bi Bosnu vise ljudi gledalo da igra negdje drugdje nego u Sarajevu, koje je cini se tradicionalno slabo zainteresirano za kosarku osim rijetkim trenucima kada je dvorana bila puna, a to su one sezone u kojima je Bosna bila ambicioznija nego sad (klasicni kampanjci), vidjelo se da se sve moze kad se hoce. A u ovoj sezoni ocit je ignorantski odnos i bojkot kosarke od strane Sarajlija...cast izuzecima. E to mi najvise smeta, ja zelim da vidim punu dvoranu a onda ni igre i rezultati nece izostati. I od kupovine ulaznica se jaca budzet kluba a da ne govorim o moralnoj obavezi igraca da se oduze gledaocima pobjedom, o krilima koja se dobiju pred punim tribinama i gromoglasnim navijanjem. Nije bitno ko navija za Zelju, ko za Sarajevo ili neki drugi klub, ovo nije nogomet navijajmo za nas grad i za nasu ekipu. To treba na dam bude motiv, a ne da li su "Horde" ili "Manijaci" zadovoljne upravom ili ne da li vole predsjednika ili ne...da li im se svidja boja dresa ili ne i sl. smijesno. Dok nam je tako necemo ni imati uspjeha u sportu.
Zato dojite na kosarku, navijajte i uzivajte i na taj nacin pomozite klubu, gradu, naciji i svima nama...
Zato dojite na kosarku, navijajte i uzivajte i na taj nacin pomozite klubu, gradu, naciji i svima nama...
uh što ih razvališmo !!! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- adnan_nanda
- Kontakt:
svaka cast "studentima" samo nek tako nastave 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
ma sjajna pobjeda svaka im cast 

Vlada Vukoicic je dao svima sansu da upisu svoje minute i koseve .
Svaka cast na POBJEDI ...
Mladi su se trudili ali jos njima treba dosta minutaze ....
Pokazace u ligi 8 koliko su spremni .
Svaka cast na POBJEDI ...
Mladi su se trudili ali jos njima treba dosta minutaze ....
Pokazace u ligi 8 koliko su spremni .
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ovo me fakat iznenadilo. Ne mogu da vjerujem da smo ih ovoliko uzeli, neznam samo kako ih cibona dobi 2 razlike. S obzirom da smo trice sutali 28/13(46,4%) i za 2 35/20(57,1) ne cudi ovakav rezultat. Jednostavno se nije promasivalo.
Nakon velikih kritika na Pasu malo se popravio, iako to nije bila neka extra odbrana protiv koje je igrao, a posebno mi je drago zbog Avdica, nije nista posebno uradio al se nije ni obrukao, Seha najborbeniji kao i uvijek i to se na kraju isplatilo sa 17 poena (sa 70% overall-a), a jos bolji Dule Djordjevic sa 100% i 5 ass.
Sve u svemu dobra partija. Jos da se ovako ponovi protiv cibone naravno uz malo vise gledalaca jer je ovo veceras bilo tanko, kako rece neko prije sarajlije kampanjski idu na utakmice, sramota je da u gradu od nekoliko 100k stanovnika dodje 3000 na tekmu.
Nakon velikih kritika na Pasu malo se popravio, iako to nije bila neka extra odbrana protiv koje je igrao, a posebno mi je drago zbog Avdica, nije nista posebno uradio al se nije ni obrukao, Seha najborbeniji kao i uvijek i to se na kraju isplatilo sa 17 poena (sa 70% overall-a), a jos bolji Dule Djordjevic sa 100% i 5 ass.
Sve u svemu dobra partija. Jos da se ovako ponovi protiv cibone naravno uz malo vise gledalaca jer je ovo veceras bilo tanko, kako rece neko prije sarajlije kampanjski idu na utakmice, sramota je da u gradu od nekoliko 100k stanovnika dodje 3000 na tekmu.
...JA SAM SARAJEVO...
Post totalni promasaj i drago mi je zbog togamahalac je napisao/la:Garantiram sutra vrlo tesku utakmicu iz jednog jedinog razloga a to je kao i uvijek "nas" mentalitet. Bice neizvjesno do kraja i igrace se triler zavrsnica.
...previse puta vidjeno

Jeste najvaznije je da smo pobijedili ali isto tako u nocasnjoj igri mnogo toga se moglo primjetiti a sto nam ne ide u prilog.
Moram napomenuti izrazito losu igru gostiju, jednostavno ih nista nije islo, (da se vratim djelimicno na prethodnu recenicu), NE nasom zaslugom.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ja vam ljudi kazem da ste bez potrebe onoliko pesimisticni bili
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.