Mozda se sazali pa otkupi onih 49% kad vec nece niko, covjek je merhametli.Ajzea je napisao/la:Gas, gas uz Severinu MANovog mi kamiona
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Jaozinho22
- Kontakt:
Haj kad smo ovako veseli @FrancescoTotti,skidaj BRKU s avatara časno si ga nosio 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Cehaja, Cehajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ono sto sam pokusao sinoc na PL prepucavanjima se ovdje ostvaruje. @let3 brate pratis li ovo? Ja jedva obuzdavam desnu!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To to proradi, Tuzlak reko pa prorekotuzlak1987 je napisao/la:S obzirom da ce Cmeljavi u narednih 100 godina uzeti velikih nula trofeja ocekujem da za jedan mjesec u novoj 2016. Navijaci Cmeljavog izmisle jos par trofeja pa da to poraste na 19 mozda, od toga 14 namjestenih
Idemooooo Maaaaanijaci nije ni Sloboda loša, mislim nije puno loša
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koliko smo samo bili sigurni u nasu pobjedu, dobar dokaz je ova tvoja opklada. Izdrzi brate!Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje onog fedelte da mi dopusti da skinem i ja avatar
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Jaozinho22
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Beduin
- Kontakt:
Godinu (2007.) ranije ste bili tik iza Hordi, nekih 400 ljudi manje u prosjeku.Convicts1988 je napisao/la:Dobro, ne shvatate suštinu priče. Trenutno smo tu gdje jesmo, bojkot traje već godinu i pol kući, a i prije toga smo bili u padu .
Realno trenutno ; Horde zla, Ultrasi, Fukare, Robijaši, Manijaci ) ... ovaj je poredak. Ali ja sugeriram na potencijal koji imaju robijaši i Zenica kao grad, bit će šta bude, ali poredit posjetu dva sarajevska kluba s recimo Čelikovom ili Veležovom, gdje se ne zna koji klub je u većoj dubiozi posljednjih 15-20 godina, dok se kod vas na stadionu okupi jedva 1.500 duša (prvaci ,500.ooo stanovnika), je u najmanju ruku presmiješno i nije fer od vas .
@Osstribine, nije samo ta godina al za tu ima članak. I nekoliko godina prije te 2008, ubjedljivo najveća posjeta kući, bez rezultata i borba za opstanak,možda ste premladi pa i ne znate neke stvari, no nema veze .
2005. takodjer oko 300 ljudi manje od Zrinjskog u prosjeku, kao i 2004. bili ste 2.
2003. ste bili prvi, takodjer i 2002.
Nemam info za 2006. i 2009. ali od 2010. nekako opadate i zaostajete, mada opet 2013. i 2014. ste 3. na toj tabeli posjete na stadionima. Svi bolji poznavaoci naseg fudbala i tifo scene znaju da Celik ima taj fudbalski mentalitet i ljubav prema klubu. ali samo rezultati i pozicija na tabeli vec 2 decenije ne dozvoljavaju da se pokaze i dokaze taj puni kapacitet.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta vam je veceras,nije BajramJaozinho22 je napisao/la:Haj kad smo ovako veseli @FrancescoTotti,skidaj BRKU s avatara časno si ga nosio
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje posten posao nego prljavi kladionicarski novac iz Azije 
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ma nisam ja rekao da vam je uvijek 1.500 drug, i naravno da je cijela liga u qrcu što se posjete tiće, ali moram vas da pominjem jer ste iz glavnog i največeg grada u državi s klubovima koji svake godine evropu igraju, i osvoje neki trofej, gdje se očekuje ogromna podrška, a ono 0 bodova. Neću pominjati Slaviju, Olimpik, Rudar P i njihove posjete, logično. Pisao sam i za tuzlake, da nisu ispratili rezultate svog kluba kako Bog zapovjeda, sve je to mršavo, mora dosta jače. Možda i ja griješim što se nas tiće, možda sam u nekoj zabludi, al vidjet ćemo šta nosi budućnost. Pozz,ćune više o posjeti, smorio sam sam sebeOsttribine je napisao/la:
I sta hoces reci da nam je posjeta uvijek 1500 ljudi, stvarno lupas i kad nemas argumenata odmah prica kako smo mladi (da jesam bogdo), sinoc smo takodje komentarisali na tu temu o posjeti jedan tuzlak i ja, tih godina posebno poslije rata je bila odlicna posjeta kod svih ekipa manje vise, ali onda je pocelo opadati, dok je ovo danas katastrofa realno, sad samo na euforiju ili rezultat mozes privuci ove spavace. I ne znam kako vam se da komentarisati druge timove posebno oko posjete, a vi u banani totalnoj, prije svega kao klub.
Hajmo Tuzlaci, kooone birajte oruzje i u naaaapad!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kvalitetna voda u BiH mora se negdje i oprati bez arielatuzlak1987 je napisao/la:Bolje posten posao nego prljavi kladionicarski novac iz Azije
Sta ce nam oruzje, evo zvali smo Radovca i njegove ljude da to srede.
Ponijece vam ovo prvo oruđe maksuz od Jesica da se Radovac razmaseSkver je napisao/la:Sta ce nam oruzje, evo zvali smo Radovca i njegove ljude da to srede.
Ne bojimo se p(k)itica.Ado76 je napisao/la:Ponijece vam ovo prvo oruđe maksuz od Jesica da se Radovac razmaseSkver je napisao/la:Sta ce nam oruzje, evo zvali smo Radovca i njegove ljude da to srede.
Skver je napisao/la:Sta ce nam oruzje, evo zvali smo Radovca i njegove ljude da to srede.
lezVe do bagro
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... PRLJAVI KLADIONIČARSKI NOVAC IZ AZIJE... E ovo je nova, valja zapisat' negdje hahahahahahahaahahahaha, umih se od suza.tuzlak1987 je napisao/la:Bolje posten posao nego prljavi kladionicarski novac iz Azije
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.