A talijani su "jaki". Taj ti na avataru sa toldom grije klupu, a na terenu nijednog talijanathe special one je napisao/la:INTER uzima 100%,slabe su svabe![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
A talijani su "jaki". Taj ti na avataru sa toldom grije klupu, a na terenu nijednog talijanathe special one je napisao/la:INTER uzima 100%,slabe su svabe![]()
![]()

EDITOVANOthe special one je napisao/la: cuuuj procitao![]()
![]()
Sjedi na klupu i sutithe special one je napisao/la:FORZA RAGAZI

الجلوس على مقاعد البدلاء في صمتthe special one je napisao/la:PAZA INTER AMALABilal je napisao/la:Sjedi na klupu i sutithe special one je napisao/la:FORZA RAGAZI![]()
o cemu ti ajde majket zasto jednostavno ne odes na Interovu temu i Spamas .. Volio bih da ga moderatorithe special one je napisao/la:INTER CAZZO PUTTANE DA BAYERN MONACO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pridruzujem se zeljama!!!omerbavarac je napisao/la:Toliko dugo iscekivani dan, iscekivano finale, koje je nakon punih 9 godina ponovo zakucalo na vrata navijacima Bayerna. 22.05.2010. ce mnogima ostati urezano u pamcenju, bez obzira na ishod utakmice. U sezoni u kojoj nas niko nije vidio cak ni u polufinalu, Bayern priprema senzaciju i rutinski prolazi svoje protivnike i dolazi do finala.
Trema je prisutna vec nekoliko dana, ali ne toliko izrazeno kao danas. Spavao sam koliko sam duze mogao, da bi se sto manje sekirao, jer ovo stanje je nepodnosljivo.![]()
Bayernu ABD veceras zelim sve najbolje, da dodju do 5 titule najboljeg tima u Europi, jer ovi momci to zasluzuju. Vrijednost Intera ne umanjujem, jer koliko Bayern zasluzuje trofej, toliko i oni, ali ipak Bayern je tim za kojeg navijam i prema kojem imam ogromne simpatije.
Pack mas.
ti si napadacki dobio 3 komada , a jedna tuzna vijest za navijace barce i bayerna ,OVREBRO vise nece suditi evropske tekmeRomariooo je napisao/la:Ja bi rekao da skoro cijela Evropa, odnosno svi postovaoci lijepog napadackog fudbala veceras navijaju za Bayern, zato neka pobijedi ekipa koja igra ljepse, neka stari majstor nadmudri svog nekadsnjeg irgata, neka navijaci Bayerna vec raspale rostilje i nek raspale polako po pivu, jer ovo je njihov dan, a ako bogda i veceras ce biti njihova noc.
Alles gute Bayern!
Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 7 gostiju.