Suti, ti si dobro prosaoMCMXLVI je napisao/la:Koliko smo samo bili sigurni u nasu pobjedu, dobar dokaz je ova tvoja opklada. Izdrzi brate!Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje onog fedelte da mi dopusti da skinem i ja avatar
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Bgm ja cekam kad ce me izbaciti kad ono ,covjek suknu nam pravo haha
Ma ti si leganda! Gdje nadje sa tobom se kladiti. Ti od derbija samo se jednom javi na forumubrile je napisao/la:Suti, ti si dobro prosaoMCMXLVI je napisao/la:Koliko smo samo bili sigurni u nasu pobjedu, dobar dokaz je ova tvoja opklada. Izdrzi brate!Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje onog fedelte da mi dopusti da skinem i ja avatar![]()
Hvala jos jednom, bicu i ja prema tebi milostiv na sljedecem derbiju
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jos samo kad bi joksimovic izbacio neku statistiku za kraj, da upotpunimo temu
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Ma najace teme na forumu, sve vezano za PL, pogotov kad krenu rasprave. Svi momci zaludenici u svoj klub, idu i gledaju godinama nasu PL, kakva je da je nasa je i onda kad krene ovo zezanje, podpadanje, ma luduilo
Ovo su nasi klubovi, liga nase drzave, i tako sam sretan kad citam ova podpadanja, jer mi gledamo nase igrace kad igraju, vidamo ih u gradu, i nikad nasu emociju nece imati oni Katalonci, Londonci, Madridani i ostali. Ja kad kazemo moja Sloboda, ona je moja iz mog grada, odrastao uz nju, obilazio sa njom stadione u PL BiH i 1FBIH, radovao se, tugovao, i stalno historijske trenutke biti ili ne biti prozivljavao. Tako sigurno i ostali navijaci Zelje, Sarajeva, Celika, Borca, Sirkog, Zrinjskog i svih ostalih klubova, budimo ponosni i sretni, mi volimo nesto nase, kakvo je da je nase je. Pratim i druge teme, citam raprave na EPL, i citam i te teme, i onda udem u neku nasu, kao sto je ova, ili od klubova, nas zovu ludacima, gledamo ocajnu ligu kazu, al sta su onda oni koji se ubise od rasprave o Murinju, Wengeru, ko je bolji itd. Budimo ponosni jer volimo nase, volimo nesto iz nasih gradova, nesto uz sta smo odrasli, budimo ponosi na nasu PL BIH, i zivjelo prepucavanje, navijacko podbadanje i ismijvanje
VOLIM PL BIH
VOLIM PL BIH
Mi Madriđani Mlatnusmo Eibara u hendikepu neki dan 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne euforiši, bolje kad se raja "podpada" 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje onog fedelte da mi dopusti da skinem i ja avatar
već dojadio brko ?
izdrži još malo, eto skratiću ti rok do 22.12
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Evolution87
- Kontakt:
too bruda, necu ti ovo nikad zaboravitifedeltafrotta je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje onog fedelte da mi dopusti da skinem i ja avatar![]()
![]()
već dojadio brko ?![]()
izdrži još malo, eto skratiću ti rok do 22.12
ma dobar je brko, ne smeta mi sekunde.
ali samo jos maloo
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 30 nov 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fedelta, ne skraćuj mu sad ništa kad mu je već brko dosadio. Slijedeći put nek mu dodijeli koji kompliment pa mu onda skrati 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Joj kad i tuzlaci navale na opklade u avatar kad budemo igrali sa njima pa kad i njima bude tema plavo bijela
Samo prema vama necemo biti milostivi, jbg ne mozete se vi nama porediti sa komsijama

Samo prema vama necemo biti milostivi, jbg ne mozete se vi nama porediti sa komsijama
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hahahahhaha tad mi je rodjendan pa eto darezljiv sam 
ps. hahah tuzlacima nema skracivanja, kone su nam ipak draze
ps. hahah tuzlacima nema skracivanja, kone su nam ipak draze
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
@tema
Kad popadaš sve parcijale, jedino te ss.ba forum može vratit u život! Svaka čast.
Kad popadaš sve parcijale, jedino te ss.ba forum može vratit u život! Svaka čast.
4.10.2009.
Ajzo stari strumf udario po kamionima a nosace ih na avataru godinu banovace se sam 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakva Skanija.Burundi je napisao/la:I koje godine Skanija namjerava poceti gradnju Tusnja?
A inace neke sitnice pocetkom februara,mokre cvorove,reflektore i sjever unutrasnje radove.
Cisto da bar dva pretkola docekamo na tusnju.
Sto pitas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Mozda je mislio na Mercedes Arenusolinas je napisao/la:Kakva Skanija.Burundi je napisao/la:I koje godine Skanija namjerava poceti gradnju Tusnja?![]()
A inace neke sitnice pocetkom februara,mokre cvorove,reflektore i sjever unutrasnje radove.
Cisto da bar dva pretkola docekamo na tusnju.
Sto pitas
Tusanj je sasvim dovoljno velik za tuzlu, steta sto ima stazu i ovih 8-9 hiljada je dovoljno. Da je jos istok pokriti i to bi bilo to .
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Inače, nema ni Sloboda.club21 je napisao/la:Tusanj je sasvim dovoljno velik za tuzlu, steta sto ima stazu i ovih 8-9 hiljada je dovoljno. Da je jos istok pokriti i to bi bilo to .
A ono što vi imate, možda je bolje i nemati
1946
Stadion mislim pripada sportskom drustvu nek me isprave ako grijesim dok vas pripada opcini. Nas je sasvim dovoljan. Sjever sa natkrivenih 5,5 milja stolica poslije bilina je najveci u ligi. Svlacionice uradene ove godine po najvecim standardima, kakva je posjeta sasvim dovoljno.BitiSrcemVezan je napisao/la:Inače, nema ni Sloboda.club21 je napisao/la:Tusanj je sasvim dovoljno velik za tuzlu, steta sto ima stazu i ovih 8-9 hiljada je dovoljno. Da je jos istok pokriti i to bi bilo to .
A ono što vi imate, možda je bolje i nemati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.