hzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
bordobijeli
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa dobar i siromah, to najcesce bude neki Padre. Znaci Reis je samo verzija za BH trzistejoker90 je napisao/la:Ma jok brate, vrtlari su u serijama lafcine sto belegijaju gazdaricu kad nema domacina. On je ko onaj neki dobri siromah, trgovac ili tako nesto. Ako bude igrao prelose ja necu imati srca da ga kritikujem i uvijek ce imati moju podrsku!High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
EMERSON REIS- DOBRA DUSA SARAJEVA!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako trebaMCMXLVI je napisao/la:hzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.![]()
![]()
![]()
@RedEvil
Mislim da drugog rijesenja za ove igrace nema osim poslati ih na posudbu vidjeti ko je za ostaviti a ko za noge.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
dobarBosniacum Lilium je napisao/la:pa dobar i siromah, to najcesce bude neki Padre. Znaci Reis je samo verzija za BH trzistejoker90 je napisao/la:Ma jok brate, vrtlari su u serijama lafcine sto belegijaju gazdaricu kad nema domacina. On je ko onaj neki dobri siromah, trgovac ili tako nesto. Ako bude igrao prelose ja necu imati srca da ga kritikujem i uvijek ce imati moju podrsku!High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
EMERSON REIS- DOBRA DUSA SARAJEVA!!
Pyro is not a crime !
Zar ti stvarno mislis da se Velez moze spasiti?hzkg je napisao/la: Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako treba![]()
Inace jako neozbiljan ti je komentar. Ti bi poslao pola ekipe Alispahica i Ikandea u Velez, mislim...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma kakav projekat, papcic mali.. Zar bi ti imao duse ovom licu reci nesto pogrdno?? Eto kako?? Ja mislim da mu opsujes majku, on bi ti prisao i rekao, nemoj tako, to ne valja i da znas da ti ja oprastam!!RedEvil je napisao/la:Cuj nece imati srca,pa nije ti najrodjeniji,a mozes Samketa,fkt baby face,ovaj barem nece ni kontati sta mu kazes,zadugo,il mu govorio da je dobar il mu j.e.b.a.v.a.o sve po spisku samo ono smekerski,isti efekat ces dobiti

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Kako je ovdje je.beno dobra atmosfera... Jos vas drzi roba od neku prije neku noc, neka mashallah. E cuj Reis im kao neki donrica, siromah...vec zamisljam Berberovica kao bogatuna koji ga maltretira, dok mu bari zenu rijecima; ''Olla morocha...''
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tebra zato sam i rekao bolje je Travnik,imaju sansu da ostanu i treba im pomoci,al sad kad bolje razmislim,Alispahic?,za ostale se slazem,Ikande nije dobar u glavu :thumbuphzkg je napisao/la:Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako trebaMCMXLVI je napisao/la:hzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.![]()
![]()
![]()
![]()
@RedEvil
Mislim da drugog rijesenja za ove igrace nema osim poslati ih na posudbu vidjeti ko je za ostaviti a ko za noge.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ovaj ima vise dobrote u sebi nego Hilmo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Glava 
poceti cu gledati u njegovu sliku, bacam lexiliume
poceti cu gledati u njegovu sliku, bacam lexiliume
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:Ovaj ima vise dobrote u sebi nego Hilmo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali nas to nece biti briga jer cemo 'laditi guzove kada budemo gostovali u grupnoj fazibelosevic28 je napisao/la:Kako je ovdje je.beno dobra atmosfera... Jos vas drzi roba od neku prije neku noc, neka mashallah. E cuj Reis im kao neki donrica, siromah...vec zamisljam Berberovica kao bogatuna koji ga maltretira, dok mu bari zenu rijecima; ''Olla morocha...''
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 nov 2015, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
joker90 je napisao/la:Ma kakav projekat, papcic mali.. Zar bi ti imao duse ovom licu reci nesto pogrdno?? Eto kako?? Ja mislim da mu opsujes majku, on bi ti prisao i rekao, nemoj tako, to ne valja i da znas da ti ja oprastam!!RedEvil je napisao/la:Cuj nece imati srca,pa nije ti najrodjeniji,a mozes Samketa,fkt baby face,ovaj barem nece ni kontati sta mu kazes,zadugo,il mu govorio da je dobar il mu j.e.b.a.v.a.o sve po spisku samo ono smekerski,isti efekat ces dobiti
grb sto kuca,umjesto srca
Moj komentar za Velež ko shvati, shvatit ce. Naravno da se ne mogu spasiti upravo sam zato i naveo sva ta imena jer ih kako kazes " pola ekipe " Sarajeva ne moze spasiti.MCMXLVI je napisao/la:Zar ti stvarno mislis da se Velez moze spasiti?hzkg je napisao/la: Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako treba![]()
![]()
Inace jako neozbiljan ti je komentar. Ti bi poslao pola ekipe Alispahica i Ikandea u Velez, mislim...
A Alispahica bih nogirao iste sekunde jer imao je priliku da se pokaze i nije, ono bacanje u Vrapcicima i hodanje po terenu mu nikad zaboraviti necu tako da je on za mene 0, Ikande ima problema sa disciplinom od ranije a isto pokazuje i kod nas tako da nisam odusevljen njegovim ucinkom do sada.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
ubica djecijeg lica

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni nekako bas lezi ovo REIS S KOSEVAjoker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bordobijeli, Hajdeee, Laganini1986, Lecler i 43 gosta.