Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Može li neko ovo malo detaljnije prevesti

sinoc je bio Mostaru sa Spahom...sigurno je vec otputovao,ako hoce da stigne na vakatBoSna_pLayA je napisao/la:http://www.newsclick.de/index.jsp/menui ... d/12272210
Evo za nase koji znaju Njemacki jezik. Dzeko ce otputovati za Madrid gdje ce gledat finale LP.
Dzeko ce se najverovatnije naci sa Mourinhom u Nedjelju. Tako bise u ovom clanku
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- NoName
- Kontakt:
Ma svi ti uglavnom navijaju za Bayern pa su pozitivneomerbavarac je napisao/la:Ljudi, imajte razumijevanja. Ipak je veceras finale, hiperaktivan sam, tako da se nadam da mi ne zamjerite.Ponos Torina je napisao/la:Omeru vokri sto nece u Bayern pa baca patke sram te bilo![]()
![]()
![]()
Doci ce on u Bayern kad tad.![]()
![]()
@NoName: Kakve se reakcije kolega?![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa sve ste culi naglabanje novinara kako mu je Milan san iz mladalackih dana jos kad je u tutu piskio mastao je da bude jednog dana golgeter Ac Milana.....
A sve ostalo govori kako ce sa Mourinhom obaviti razgovor poslije finala Lp itd...
A sve ostalo govori kako ce sa Mourinhom obaviti razgovor poslije finala Lp itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.
Moze koga sracka uhvatiti, nedo Bog.
Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale.
Moze koga sracka uhvatiti, nedo Bog.
Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja Real ocima nemogu ali eto ako ode Dzeko tamo nek mu je bog na pomoci i neka ga sreca prati da ga povrede zaobidju....omerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.![]()
Moze koga sracka uhvatiti, nedo Bog.![]()
sad kad se vijest prosiri vidjecete kad pocnu ponude sa svih strana i na kraju Barcelona im ga preotme!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NoName
- Kontakt:
Valja živjeti sa pomješanim osjećanjimaomerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.![]()
Najlakše bi mi bilo preorjentisati se da navijam za Bayern ili Arsenal ali i ovako i jedni i drugi imaju viška napadača, pa je to nerealno.
@Torinac, bolje bi bilo u Barcu 30x nego u Real al ne odlučujemo mi. Šta god bude, nek ide samo u klub koji ide u LP, ostalo je OK (sorry, ne mislim da je dobro da ide u neki klub koji ne igra LP ove godine, pa makar to bio i Juve).
@Reds, kad nešto izjaviš tako svečano, red bi bio i da daš neko obrazloženje.
Isti smoNoName je napisao/la:
Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam davno govorio da ga u Italiju nebi da mu je najbolje u Englesku ali bog zna gdje ce on..NoName je napisao/la:Valja živjeti sa pomješanim osjećanjimaomerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime.![]()
Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale.Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao, tako da se nadam da ću nekako zavoljeti i Real ako bude neophodno
Mada lično mislim da bi mu danas bilo najbolje da ide u ManUTD zbog koncepcije igre kao i zbog deficita napadača.
Najlakše bi mi bilo preorjentisati se da navijam za Bayern ili Arsenal ali i ovako i jedni i drugi imaju viška napadača, pa je to nerealno.
@Torinac, bolje bi bilo u Barcu 30x nego u Real al ne odlučujemo mi. Šta god bude, nek ide samo u klub koji ide u LP, ostalo je OK (sorry, ne mislim da je dobro da ide u neki klub koji ne igra LP ove godine, pa makar to bio i Juve).
@Reds, kad nešto izjaviš tako svečano, red bi bio i da daš neko obrazloženje.
Al jedno znam kad se sad prosiri vijest,znam da ce ponude da vrcaju i ako neki klub nije toliko bio zainteresovan za njega ukljucit ce se u utrku 100% uvjek je tako a kako je Barca zlobna nebi me cudilo da mu ga okrenu
Al nece samo Barca ima tu jos bruku klubova koji ce pokusati da ga dovedu...Tottenham,Liverpool,Chelsea,Arsenal,Bayern,City itd....
Dzeko je dokazao da je igracina i u Realu bi razvaljivao i ako ne volim Real ipak bi bilo ljepo imati jednog Bosanca u najvecem klubu na svijetu 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ako mourinho preuzme real m. ja mislim da ce on dovesti ibrahimovica jer ga barselona prodaje,sad uz davida villu nema mjesta
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
a zasto mu ne bi bilo dobro da ne ide u klub koji nece igrati ligu prvaka? to on alergican an europa ligu i mora samo igrati ligu prvaka? to on igrao 20 godina ligu prvaka i od toga 10 puta osvojio ligu prvaka pa mu ne bi bilo dobro da ne igra ligu prvaka?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne zeli da zaostaje. Tradiciju bi da nastavi. Zeli biti konstantan u najjacem Europskom takmicenju.daffy je napisao/la:a zasto mu ne bi bilo dobro da ne ide u klub koji nece igrati ligu prvaka? to on alergican an europa ligu i mora samo igrati ligu prvaka? to on igrao 20 godina ligu prvaka i od toga 10 puta osvojio ligu prvaka pa mu ne bi bilo dobro da ne igra ligu prvaka?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma džekson može u bilo koji veliki klub preći al u barsu sigurno ne, pa ljudi su i prije početka prelaznog roka već završili sa dovođenjem napadača sa prelaskom vilje, njima jedan pedro i bojan postaju polako višak, pa kaka je šansa još da dovedu edina-nikakva
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kako sam nacuo,sutra ce Porto da se raspituje za Dzeksona.nafrI82 je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/liverp ... 92747.aspx
Sta je sad ovo? Liverpool jbg
BosnaE
- NoName
- Kontakt:
Dakle, Džeku ćemo morati klonirati jer će on igrati u slijedećim klubovima:
ITALIJA: Milan, Juve
ŠPANIJA: Real
ENGLESKA: ManUTD, ManCITY, Totenhem, Liverpool, Chelsea, Arsenal
NJEMAČKA: Bayern, Šalke
Eto, taman 11 Džeka nam treba i svi će biti zadovoljni. Vjerujem da će ova lista sutra do ovih doba sačinjavati još poneki klub. Naveo sam samo klubove iz petice, nema potrebe da sad spominjem neke ruske klubove i slično.
ITALIJA: Milan, Juve
ŠPANIJA: Real
ENGLESKA: ManUTD, ManCITY, Totenhem, Liverpool, Chelsea, Arsenal
NJEMAČKA: Bayern, Šalke
Eto, taman 11 Džeka nam treba i svi će biti zadovoljni. Vjerujem da će ova lista sutra do ovih doba sačinjavati još poneki klub. Naveo sam samo klubove iz petice, nema potrebe da sad spominjem neke ruske klubove i slično.
- majestic24
- Kontakt:
E jest qrac se raspitivao. Sve mogu vjerovati,al u ovo nemogu nikako.newton_heath_lyr je napisao/la:Kako sam nacuo,sutra ce Porto da se raspituje za Dzeksona.nafrI82 je napisao/la: Sta je sad ovo? Liverpool jbg
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- miralem444
- Kontakt:
iako je moje zelja da dzeko predje u menchester ili arsenal..al kako ovo u posljednjih nekoliko dana citam i vidim dzeko je najblizi realu jos ako murinho ih preuzme a definitivno dzeko nece propast uz trenera kao sto je murinho 100%..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Mourinho će od njega da napravi najboljeg napadača na svijetu 
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Trenutno korisnika/ca: General505, izdzezveubrazil, RobijasiZenica1988 i 54 gosta.