FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 01 dec 2015, 00:43

milanribar je napisao/la:Neki bi ćerali Kokota i Djelmica a da nije bilo njihovih golova sad bi vec ispali iz lige. Ovako ćeramo u prazno općenito..
S razlogom tjeram kokota, slazem se da je dao neke vrlo vazne ali je vise promasio i vise volim da promasi Mujagic koji iz toga samo moze nesto nauciti i steci iskustvo, a kokot vise nema sta nauciti.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 01 dec 2015, 01:11

MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Neki bi ćerali Kokota i Djelmica a da nije bilo njihovih golova sad bi vec ispali iz lige. Ovako ćeramo u prazno općenito..
S razlogom tjeram kokota, slazem se da je dao neke vrlo vazne ali je vise promasio i vise volim da promasi Mujagic koji iz toga samo moze nesto nauciti i steci iskustvo, a kokot vise nema sta nauciti.
Uz duzno postovanje tebi, ti nikoga ne mozes otjerati kao ni ja. To je mozda tvoja zelja i tvoja licna stvar, sto postujem. Medjutim cinjenica je da je Kokot dao par golova koji su bili direktno za tri boda, kao i Djelimic i to nas drzi sad da ne ispadnemo iz lige. Da je imao fula, imao je itekako ali ja ne znam nijednog igraca da nije imao promasaja. Ako pogledamo samo promasaje igraca koji kostaju po 100 miliona a ne da fuli jedan Kokot s platom od milju ipo, ako cemo realno.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 01 dec 2015, 01:18

milanribar je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Uz duzno postovanje tebi, ti nikoga ne mozes otjerati kao ni ja. To je mozda tvoja zelja i tvoja licna stvar, sto postujem. Medjutim cinjenica je da je Kokot dao par golova koji su bili direktno za tri boda, kao i Djelimic i to nas drzi sad da ne ispadnemo iz lige. Da je imao fula, imao je itekako ali ja ne znam nijednog igraca da nije imao promasaja. Ako pogledamo samo promasaje igraca koji kostaju po 100 miliona a ne da fuli jedan Kokot s platom od milju ipo, ako cemo realno.
Ma naravno da ja ne mogu nikoga otjerati nisam ni mislio da mogu, ali mislim da jednostavno kokot nije za Zelju i logicno je da svako nesto promasi ali kod mene je to sto bi ja vise volio da to promasi mujagic. A za djelmica ne kazem nista ako hoce nek produzi ako nece Boze moj ne mozes ga prisiliti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

milanribar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 01 dec 2015, 01:25

Kokot nije za Zelju ali moras uzeti u obzir kad je Oda dosao u Zelji doveo ova dva igraca i borio se za titulu sa Sarajevom do samog kraja. Tako da ga iz tog razloga postujem i donio nam je dosta bodova, u nekim utakmicama je odigrao bitnu ulogu da ostane pozitivan rezultat.

Ako bi se pravio pravi tim za evrope Kokot ne bi mogao biti u 20, ali kad ti imas od vrha kluba tj. od uprave neznalice i neradnike koji nista ne rade godinama a uzimaju pare, a pare su dobili tako sto je Odovic s Kokotom i Djelmicem i ostatkom tima to izborio i sa istim tim igracima prosao Ferencvaros nije mala stvar. Ono sto je najbitnije da je svaku utakmicu davao 100% od sebe i to meni kao navijacu dovoljno.

Sto se tice Mujagica njegovo vrijeme tek dolazi, to se mora polahko dozirati i on nije uopce jos za prvog tima.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 02:22

[youtube][/youtube]
1:32, završio u Tuborgu :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 01 dec 2015, 06:51

AsharaK je napisao/la:Ja ne znam samo ko je bubno info ovde da bi Zeba mogo doc?
ZZ je jučer bio tu, u gradu, kaže volio bi da dođe ali male su šanse ugovor ga .ebe, vidjet ćemo šta će biti.
Ko je kanibal što je sletio?

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 dec 2015, 08:03

Zeba je manijak u dusi al ipak ne zivi se od ljubavi, za neku solidnu cifru on bi pjeske doso medutim da se ne nadamo dzaba.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 01 dec 2015, 08:09

Ajzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:32, završio u Tuborgu :lol:
Vrhunski igrač!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 dec 2015, 08:27

hebote frajer dođe iz 14. brazilske lige i oduševi sve.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 01 dec 2015, 08:32

ChWilla je napisao/la:hebote frajer dođe iz 14. brazilske lige i oduševi sve.
pa jbg kad ne možemo dovesti iz Bundes lige!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 dec 2015, 08:36

pa to kažem jer stvarno izgleda da je dobar. a igrao samo u brazilskim nižim rangovima, i to baš nižim.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 dec 2015, 08:37

Treba cekati pa vidjeti kako ce se uklopiti, niko nije pojacanje dok se ne dokaze.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 dec 2015, 09:03

Ja se slazem sa ribarom u dijelu gdje insiunira da nam treba bolji strucnjak od Mulalica na poziciji sefa strucnog staba.. Mulalic jos nema potrebno iskustvo i autoritet da se nosi sa problemima koji su neizbjezni kada radis sa 30 ljudi u ekipu.. Ja da se nesto pitam kontaktirao bi Branka Karacica.. Koliko god da su potrebna pojacanja, potreban je i neko ko ce brzo sve to ukomponovati i uigrati..
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 09:53

Čim se to ganjalo sa lavovima, tuklo sa leopardima i spavalo sa lacostom mora nam biti od neke koristi vala.. U poređenju sa ovom našom florom i faunom, trebalo bi mu biti prejednostavno igrati..

PS govorim za ovog što je sletio, ili dojahao na kakvoj divljači :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 dec 2015, 09:57

ChWilla je napisao/la:hebote frajer dođe iz 14. brazilske lige i oduševi sve.
On je dosao trbuhom za kruhom!

Trudit ce se i pokazati bolje od vecine ostalih, kao Tiago.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 01 dec 2015, 10:09

Eto sad možemo i tu lijevu stranu fino popuniti, pa Zoka može na svoju prirodnu poziciju, na klupu...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 01 dec 2015, 10:11

Znaci stigao Nigerijac..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 dec 2015, 10:15

Ajzea je napisao/la:Čim se to ganjalo sa lavovima, tuklo sa leopardima i spavalo sa lacostom mora nam biti od neke koristi vala.. U poređenju sa ovom našom florom i faunom, trebalo bi mu biti prejednostavno igrati..

na Simbi je dosao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 01 dec 2015, 10:34

Okolele je napisao/la:Znaci stigao Nigerijac..
Zna li se ko je?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 10:40

DR.HOUSE je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Čim se to ganjalo sa lavovima, tuklo sa leopardima i spavalo sa lacostom mora nam biti od neke koristi vala.. U poređenju sa ovom našom florom i faunom, trebalo bi mu biti prejednostavno igrati..

na Simbi je dosao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:lol: :lol:
Plovio sa Nemom :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.